Magazin > Horoskop in Numerologija
2350 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. maja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Merkurjem pričakujte zelo dober spomin in dobro koordinacijo, malce boste površni in zaletavi.

V domačem okolju se boste težko prilagajali, kar bo opazil nekdo, ki vam veliko pomeni. Ljubezenske zadeve ne bodo najbolj enostavne, kljub temu ostanite pozitivni. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Nekaj se bo zgodilo povsem nepričakovano, zato pazite, da se v odločilnem trenutku ne boste obrnili na napačno stran. V odnosu z ljubljeno osebo si vzemite čas in nežno prisluhnite.

BIK
Če boste bolj razumevajoči in prijateljsko usmerjeni, se bo dan odvijal v pozitivni smeri, v nasprotnem primeru lahko proti večeru, ko bo luna v dvojčkih, pričakujete konflikte.

DVOJČKA
Dejstva v domačem krogu bodo drugačna, kot ste pričakovali , ravno zato bodite malo bolj previdni, ko boste govorili o pomembnih stvareh, ki se povezujejo z odnosi in financami.

RAK
V domačem okolju se v izogib napetostim držite pravil, ki jih v bistvu že dobro poznate. Všeč vam bodo komplimenti prijetne osebe nasprotnega spola, ki bo zelo navihana.

LEV
Če bodo danes drezali v vas, bodite prilagodljivi, a pazite, da zaradi notranje nestrpnosti ne izgubite rdeče niti. Nekdo vam bo želel pomagati, vendar tega ne boste sposobni sprejeti.

DEVICA
Če boste prijazni do drugih in se ne boste spotikali ob malenkosti lahko pričakujete kljub prehodu lune čudovit dan, obarvan s prijetnimi naključji. Nekdo se želi pogovoriti z vami.

TEHTNICA
Čas je za akcijo na fizični ravni. Z razgibavanjem telesa boste postali bolj živi in energični. Zavrtite si ritmično glasbo in z ugodno energijo zaplešite ter se sprostite.

ŠKORPIJON
Zaradi kočljive situacije boste morali biti bolj prilagodljivi in kar se da iskreni. Samo vprašanje časa, kdaj bo v ljubezenskih odnosih prišla na dan tista čisto prava resnica.

STRELEC
Čeprav bo vse drugače, kot ste vajeni, boste mirni. Nekdo bo želel slišati vaše argumente, prav tako boste pripravljeni prisluhniti tudi o najbolj skritih rečeh.

KOZOROG 
Vzemite si čas za tiste stvari, ob katerih se počutite izpopolnjeni. Za napetost, ki jo zaznavate, je krivo tudi nekaj, česar še niste rešili, zato vam še vedno krati miren spanec.

VODNAR
Pogrešate več druženja. Popoldne se boste zaradi lune v dvojčkih odzivali na različne načine, enkrat umirjeno, drugič spontano, nato pa morda celo malce napadalno.

RIBI 
Na področju ljubezni boste bolj dejavni in morda boste ob odzivu ljubljene osebe tudi nekoliko presenečeni. Zaupajte vase ter v globoka čustva, ki se prepletajo v notranjosti.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.