Magazin > Horoskop in Numerologija
5089 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. marca 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Nedeljski horoskop veliko obeta ...

OVEN
Splošno:

Ne bodite tako zaljubljeni v vaše načine, pri katerih tako trmasto vztrajate. Tudi drugi imajo lahko odgovore, pomislite malo še na druge možnosti. Ljudi okoli vas bo motila vaša ozkoglednost. Ne zavežite se nobeni smeri, najprej dobre pretehtajte vse možnosti in dejstva. Poglejte od daleč na celotno sliko.

Ljubezen
Veliko moči črpate iz vaše družine in skupnih korenin, toda tudi sami morate skrbeti za zadovoljstvo drugih, drugače bo sistem nehal delovati. Čas bo za popravilo nekaterih napak. Stopite v stik z ljudmi, s katerimi ste si bili včasih blizu. Vsekakor delujte po občutku in poslušajte svojo intuicijo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Tiho stopite v ozadje stvari, ki ne potekajo tako, kot si želite. Ne poskušajte se vpletati v tuje zadeve, pa tudi če mislite, da poznate pravilno pot, kako nadaljevati. Ljudje imajo močna mnenja in ne bodo kar spreminjali svoje smeri. Pometite samo pred svojim pragom. Poskrbite zase.

Ljubezen
Dan ne bo najboljši za načrte in odločitve. Težko boste našli pravo potezo, še posebej pri tej posebni osebi. Bili boste nejevoljni zaradi poti, na kateri ste v vašem življenju. Malce se zadržujte in se spomnite, da bo jutri nov dan in čas za nove perspektive. Ničesar ne delajte na silo.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno:
 
Obstaja velika napetost med vami in neko starejšo osebo. Zadihajte malo in spoznali boste, da ta oseba pravzaprav sploh ni kritična do vas in vas ne obsoja, ampak vam želi podati samo nasvet. Odprite oči in razumite, da bi vam lahko ta nasvet zelo koristil. Sprejmite ponujeno pomoč.

Ljubezen
Danes boste še posebej domiselni. Čas bo dober, da spregovorite. Razjasnite vse težave ter očistite ozračje vseh zamer. Sprostite jezo, ki jo zadržujete v sebi že nekaj časa. Osebna vprašanja bodo glavna tema pogovorov. Otresite se preteklosti in s pogumom zrite v svetlo prihodnost, ki vas čaka..

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3


RAK
Splošno: 

Dan bo primeren za sproščanje. Poskrbite za dobro počutje, negujte svoje telo in duha. Morda mislite, da ste varni samo zaradi neke močne sile, morda zaradi notranje, ki vas opominja, da dokler boste ostali v teh okvirih, bo vse v redu, toda dobro bi bilo, da bi stopili v svet. Zaupajte sami vase in začnite raziskovati.

Ljubezen
Besede bodo morda posedovale malo več čustvenega pomena kot običajno. Komunikacija bo morda subtilna, zato uporabite lastno intuicijo, da boste lahko razbrali sporočila. Stopite naprej in tvegajte v tej ljubezenski igri, koristilo vam bo. Če boste v dobri družbi, se boste počutili še boljše.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Počutili se boste kot podgana v labirintu. Zidovi in dolgi, ozki prehodi vas bodo vodili okoli vogalov in skozi vrata, nikjer pa ne bo nikakršnega znaka, da greste v pravo smer. Namesto, da tavate brez cilja, se raje ustavite in vprašajte za pomoč. Če boste pogledali navzgor, boste opazili bitja z znanjem, ki vam bodo pripravljena podati kakšen nasvet.

Ljubezen
Za vas bo to zelo zaposlen dan, saj boste želeli komunicirati in priti v stik s tistimi, ki so blizu vašemu srcu. Ko boste to naredili, boste v nenehnem stiku preko telefonskih klicev ali elektronske pošte. Čas bo enkraten za razmišljanje, z drugimi delite ideje. Tako se boste še bolj povezali.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno: 

Skrbno spremljajte stvari in spoznali boste, da lahko že najmanjše malenkosti poskrbijo za veliko razliko. Ne obotavljajte se in sledite vašim sumom, ko se vam nekaj preprosto ne bo zdelo pravilno. Ostanite zbrani in naj vas ne ujamejo nepripravljene, ko bo prišlo do čustvenih tem. Zaupajte sami vase.

Ljubezen
Seks in denar štejeta veliko, morda celo malo preveč. Želja po nečem ali nekom bo imela za vas poseben pomen, bodite previdni, ker bi to lahko vodilo do obsedenosti. Razlikovati boste morali začeti med željami, potrebami in obsedenimi željami. Morali se boste začeti nadzorovati.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Počutili se boste, kot da imate zvezane roke. Soočite se z danimi možnostmi. Ne obupajte nad situacijo, ki se bo zdela nepremostljiva. O sebi razmišljajte kot o velikem čarovniku, ki se bo rešil iz najmočnejših verig. V rokavu imate trike, ki vam lahko pomagajo pobegniti iz katerekoli situacije.

Ljubezen
V razmerju boste odpravili razlike zaradi osebnega stila, okusa in načina izražanja naklonjenosti. Bili boste ljubljeni in zaljubljeni. Če vaše osebno življenje poteka dobro, začnite resnično uživati v njem in ga tudi cenite. Tudi vaš partner se bo nato počutil veliko bolje.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Zavzemite se za vprašanja, okoli katerih ste zadnje čase nihali. Ljudje bodo izgubili zaupanje v vas, če se ne boste mogli odločiti. Česar se ne zavedajo je, da ste delali nadure, da ste obdelali vse informacije, ki so se nabrale. Sedaj je čas, da se izrazite in poveste, kaj ste duševno odkrili.

Ljubezen
Zaupajte, da ni pomembno, kaj se bo danes zgodilo. Na koncu se bo vse uredilo. Imejte malo vere v sebe in druge, to je tisto, kar bo pomagalo. Vsi dolgoročni načrti v razmerju vama bodo koristili -  obema, že v bližnji prihodnosti, a lotiti se jih morata skupaj in jih skupaj uresničevati.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno: 

Nestrpno boste čakali na čas, ko boste lahko zaupali veliko novico vašim prijateljem. Morda boste prejeli pomemben paket ali neko informacijo in boste komaj čakali, da boste to lahko povedali. Bodite pa pozorni na nepovabljene osebe v okolici, saj bi lahko vse slišale in to raztrobile naokoli.

Ljubezen
Spoznali boste, da vas drugi cenijo in vrednotijo zaradi vašega sočutja in zmožnosti dokončanja stvari. To bo čas, ko se boste jasno izražali. Pogovori bodo zelo uspešni, ne glede na to, v katerem razmerju se boste znašli, prav tako pogajanja. Čas bo minil v znamenju komunikacije v vseh oblikah.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno:
 
Ne obotavljajte se in delite z drugimi tisto, kar veste. Naj vas ne bo strah, kaj bodo drugi mislili, to bi vas spravilo samo v težave. Nikar ne bodite sebični. Delite svoje znanje z drugimi in bili boste presenečeni, kako se vam bo vse povrnilo. Imejte le v mislih, da boste morda morali malo počakati na rezultate.

Ljubezen
V tem času boste zelo zaposleni, veliko boste komunicirali in se srečevali z drugimi. Številni klici, spletna sporočila, srečanja, opravki in pogovori vas bodo obdržali v stiku z drugimi. To bo dober čas za razmišljanje. Z nekom, ki ga imate resnično radi, boste delili ideje za prihodnje načrte.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Skozi serijo nedavnih incidentov ste se zapletli v globo duševno dramo. Vaš um bo delal nadure, da bi lahko razrešil uganko. Obstaja možnost, da je realnost taka, da enostavno ustvarjate veliko skrbi za prazen nič. Primorani se boste soočiti s kruto resnico, ki bo prišla kot posledica.

Ljubezen
Komunikacija bo odlična zaradi vaših močnih romantičnih interesov. Pogovor bo zagotovo vodili do intimnih trenutkov. Bolj resne debate pa bodo lahko prinesle veliko razodetje, da želite okrepiti vašo osebnost. Prepustite se poteku dogodkov, doživeli boste nekaj sprememb.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Počutili se boste, kot da vaš nasmeh ni dobrodošel. Zdelo se vam bo, da obstaja neke vrste mrak ali poguba v odnosu ljudi, zaradi česar ne bodo nepripravljeni na sprejemanje dobrih novic. Ne dopustite, da bi vas to ustavilo, ohranjajte vaše veselo stanje. Ne spustite se pregloboko v razloge za negativno vedenje drugih ljudi.

Ljubezen
Razmerje bo lahko danes postalo malo čudno ali pa se bodo samo stvari obrnile v povsem nepričakovano smer. Naj vas to ne potre preveč. Pojavila se bo lahko tudi potreba po več svobode ali neodvisnosti, kar bo lahko zmotilo vaš status quo v razmerju. Pričakujte nepričakovano v vašem razmerju.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.