Magazin > Horoskop in Numerologija
9344 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. novembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Strelci, bodi potrpežljivi.

OVEN
Splošno: 

V domačem okolju se bodo danes pojavile neke ovire. Pri svojih ciljih lahko pričakujete trenutek, ko ne boste vedeli, kako nadaljevati in ko se bodo pojavili zapleti. Bodite pripravljeni in prosite za pomoč. Naj vas ne bo sram. Zavedajte se, da bodo dnevi pred vami težji, saj vam zvezde glede osebnih dosežkov ne bodo najbolj naklonjene. Pokažite svojo vztrajnost. 

Ljubezen
Vezani boste v tem tednu zares srečni, saj se vam bo zdelo, da vaju s partnerjem prav nič ne more vreči s tira. Čas je, da spoznate, da je trud ključnega pomena, zato se nikoli ne prenehajte truditi. Samski boste danes žalostni, saj se ne boste zbližali z osebo, ki vam veliko pomeni. Razmislite o kakšnem drugem načinu, s katerim bi lahko opozorili nase. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Danes boste želeli razrešiti odprto vprašanje glede financ. Zagotovo vam bo uspelo, toda bodite previdni. Nekdo bi vas lahko ukanil, zato vam danes vsekakor odsvetujemo vsakršno pogajanje ali hitre nenavadne dogovore. Vsekakor lahko v naslednjih dneh pričakujete finančne prilive. Pazite na svojo prehrano. Privoščite si dan ali dva očiščevanja. Zaužijte dovolj sadja in zelenjave. 

Ljubezen
Samski boste imeli dovolj samote. Zaželeli si boste družbe in prijetnih, romantičnih večerov, o katerih pa ne bo ne duha ne sluha. Ukrepajte in naredite kaj v smeri izboljšanja. Ne zaprite se sami vase. Odkrijte nove načine, preko katerih boste spoznavali nove ljudi, ki vam bodo pisani na kožo. Vezani se boste lahko danes sprli s svojim partnerjem. Izogibajte se prepirom. 

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste razmišljali o tem, kako zaključiti podvig za izboljšanje domačega okolja. Domislili se boste novih idej, ki vam bodo v tem tednu zagotovo koristile. Dnevi pred vami bodo zelo razgibani in pestri. Pričakujte veliko novost, ki bodo vplivale tudi na finance. Vsekakor boste presenečeni. Ne bojte se lastnega napredovanja. Sledite mu. 

Ljubezen
Samski se nikar ne zaprite vase. Danes si lahko v večernih urah pripravite lepotni tretma in se razvajate kar v domači kopalnici. Če boste zadovoljni s svojim izgledom, boste dobili novo samozavest, ki se vam bo kmalu obrestovala tudi v ljubezni. Vezani, ukrepajte, preden bo prepozno in si vzemite čas za ljubezen. Naj ne bo vse drugo na prvem mestu. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2


RAK
Splošno: 

Danes boste zelo uspešni in zadovoljni sami s seboj. Vse, kar boste želeli doseči, boste tudi dosegli. In to brez večjih težav. Čas je že nekaj časa na vaši strani, izkoristite to. Čas je,d a v svojo domačo rutino vpeljete nekaj novosti. Ne oklevajte več dolgo, saj so zvezde zagotovo na vaši strani. Če imate načrt, verjemite vanj in videli boste, da se vam bo obrestovalo. 

Ljubezen
V ljubezenskem okviru se boste morali malce odpreti. Zdi se, da ste hladni in zaprti, vsaj tako bi vas opisal vaš partner. Res je, da imate skrbi, toda partner je oseba, ki bi vam morala biti najbližje, zato premislite in ukrepajte. Pokažite mu, koliko vam pomeni. Komunikacija v odnosu je zelo pomembna. Poskrbite za to, da bo potekala po dveh tirih.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

V naslednjih dneh boste morali biti pripravljeni na učenje. Marsikaj bo od vas zahtevalo dodatno izobraževanje. Veseli bodite možnosti za pridobivanja novega znanja, pozdravite jo z nasmeškom. Okolica bo opazila vaše navdušenje in delovno zagnanost, zato vas bodo hvalili. Le z dodatnim znanjem boste tokrat lahko razrešili vse uganke. Le pogumno.

Ljubezen
Samski se boste danes po pomoč in nasvet zatekli k prijateljem. Potrebovali boste nova spoznanja, saj si sami ne boste pravilno razlagali vprašanj. Vezani bodite previdni in nadzorujte svoje vedenje, saj se bo lahko danes pojavilo ljubosumje. Dvomi v razmerju bodo zagotovo prisotni, zato pazite na svoje vedenje. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno: 

Nagnjeni boste k sporom. Zdelo se vam bo, da se lahko le prepirate, toda tako ne boste prišli daleč. Še doma ali v najožjih krogih se boste sprli z osebami, s katerimi se načeloma razumete dobro. Še pravi čas se umaknite. Sami precenite svoje vedenje. Zdravje: pazite na bolečine v križu in hrbtenici. 

Ljubezen
Samski boste še posebno presenečeni nad današnjim dnem. Pred vami so pomembna spoznanja, ki vas bodo vodila do osebe, ki vam je bila v preteklosti blizu. Vez boste lahko obnovili. Že danes pričakujte klic ali začetek komunikacije. Vezani boste zadovoljni s tem, kar imate. V partnerstvu danes ne bo nikakršnih dvomov. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno: 

Glede neke svoje želje se boste morali soočiti z administrativnimi ovirami. Bodite previdni in predvsem natančni, še posebno pri shranjevanju pomembnih dokumentov, da se ne bo kaj izgubilo. Pripravite si sistem, ki vam b dobro služil, ko se bo začelo muditi. Le razmislek vas bo lahko pripeljal do novih ugotovitev, ki bodo pripomogle k boljšemu končnemu rezultatu. Potrudite se.

Ljubezen
Danes boste zares srečni. Vezani lahko pričakujete prijetno presenečenje s strani partnerja. Želel si bo vaše pozornosti, zato vas bo lahko že danes popeljal v neznano. Prepustili se boste njegovim idejam in pri tem izredno uživali, saj se boste počutili zares posebno. Samski se boste danes zadovoljili s svojim stanom. Zdelo se vam bo, da bi vas partner ta trenutek le oviral. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes se boste morali zares osredotočiti, saj boste prevzeli pomembno nalogo, ki vam bo kratila celo nočni spanec. Današnji dan bo zato zelo naporen, saj boste na vsak način hoteli dati vse od sebe in se čim bolje izkazati. V financah boste bolj drzni kot običajno. A vedite, da vam bo le trud prinesel rezultate. Na slepo srečo tokrat ne boste mogli računati.

Ljubezen
V ljubezenskih vodah boste morali ukrepati. Zdi se, da je med vama s partnerjem zavlada neka rutina. Odpravite jo! Danes boste lahko na lastni koži občutili, da vas je partner pravzaprav naveličan. Seveda boste lahko na začetku razočarani, toda to je del vsakega razmerja. Izkoristite današnji večer in premislite, nato pa kaj spremenite. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno: 

V komunikaciji lahko pričakujete motnje, še posebno, če ste odvisni od drugih oseb. Pričakovali boste odgovore, ki jih ne bo, zato boste tudi vi zamujali s končnim rezultatom. Zaščitite svoj hrbet in raziščite, kje pravzaprav tiči težava, saj jo bo le tako moč odpraviti. Zdravje: izpostavljeni boste pritiskom, zato se bo lahko pojavil glavobol. Poskrbite za svoj telo. 

Ljubezen
V ljubezni boste priča nenavadnim ciklom. Čeprav ste srečni, boste vezani čutili, da se s partnerjem premikata nazaj in naprej. Danes se bosta razumela odlično, medtem ko bo jutrišnji dan poln prepirov. Čas je, da stabilizirata svoje razmerje in uredita strasti znotraj njega. Poiščite pravi način, zagotovo pa se morate danes izogibati sporom. Poskusite!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 1


KOZOROG
Splošno: 

V domačem okolju boste tokrat zares kreativni, želeli boste prispevati k delu s svojimi idejami in tako krepiti pozitivno energijo. Zagotovo vam bo uspelo, zato lahko danes pričakujete hvaležnost in odobravanje. Pripravljeni boste na nove podvige in na nove projekte. Danes boste presenečeni nad ponudbo za sodelovanje v nečem, kar si prizadeva za skupno dobro.

 Ljubezen
V ljubezni danes ne boste čutili zbližanja. Zdelo se vam bo, da sta s partnerjem kilometre proč, pa čeprav bo poleg vas. Razmislite o tem, kje tiči težava. Morda gre za to, da sta se oddaljila zaradi vaše želje po umiku. Poiščite pravi razlog, toda ne obupajte, saj bo že jutri situacija boljša. Samski boste danes potrebovali počitek in sprostitev, zato ljubezni ne boste pogrešali. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:  

Kjerkoli že boste, boste morali biti danes zelo pozorni. Zdelo se bo, da vas nekdo lovi na napakah, zato vam svetujemo visoko raven koncentracije. Ne razmišljajte o drugih stvareh, saj bi se lahko zapletli v globoke težave. Obenem pa ne popuščajte glede svojih osnovnih načel, saj bi si s tem kupili le kratkoročno premirje. Nekaterim soočenjem se enostavno ne bo mogoče izogniti.

Ljubezen
Le s komunikacijo boste lahko izboljšali odnos, ki ga imate. Vezani mislite, da imate vedno prav. V razmerju sta vedno dva, zato se boste morali začeti prilagajati in sprejemati partnerja takega, kot je. Le tako boste lahko dosegli odnos, v katerem bo prevladovala harmonija in razumevanje. Samski boste podvomili v to, da ste pripravljeni na novo razmerje. Ne spuščajte se pregloboko. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno
V zasebnem življenju se boste danes soočali s pomembnim vprašanjem, zato ne ukrepajte prenaglo. Prav je, da razmislite o vseh plateh in da pridobite mnenja tistih, ki jih vaša situacija zadeva. Zagotovo ne bo pravi čas za naglo ukrepanje. Še vedno boste malce leni in nepripravljeni na spremembe. Današnji dan bo od vas zahteval vso pripravljenost, zato si ne dovolite presenečenj. 

Ljubezen
V ljubezenskem okviru boste samski čakali na neko rešitev in odziv osebe, ki vam je všeč. Odziv bo zagotovo prišel v kratkem, a ne pričakujte preveč. Vezani boste v odnosu začutili veliko harmonije in ljubezni. Zdelo se vam bo, da ste danes po dolgem času lahko zares pomirjeni. Občutki med vama s partnerjem bodo nepopisni. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 2
  • riluva 05:15 30.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • erawven 21:09 29.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks