Magazin > Horoskop in Numerologija
8393 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
To vas čaka v nedeljo.

OVEN
Splošno: 

Danes boste občutili velik zagon. Po eni strani boste pogumni in nadvse samoiniciativni, po drugi strani pa vas bo prevzel tudi strah. Dan skušajte preživeti čim bolj mirno, nikar se ne izpostavljajte, če to ne bo nujno. Odpravite se na sprehod v naravo ali pa meditirajte.

Ljubezen
Pri vezanih bodo lahko manjša in večja nesoglasja prav danes dosegla skrajno mejo in obojestranska potrpežljivost se bo razblinila. Enostavno ne boste več pripravljeni dopuščati, da bi odnos s partnerjem ostal takšen kot je, namesto da bi se spremenil na bolje. Samski pa si boste želeli, da bi neko dragoceno prijateljstvo preraslo v kaj več.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Danes boste precej zasanjani. Današnji dan bo v vas sprožil zdolgočasenost ali celo pasivnost. Ne prepustite se brezdelju, ker bi že jutri to obžalovali. Raje pojdite na izlet in s seboj povabite simpatijo ali prijatelja. Morda bosta vzpostavila prav posebno vez. Izkoristite dan do potankosti.

Ljubezen
Če ste samski, potem ne bodite več nesrečni, ker ste zamudili ugodno priložnost. Že nocoj se vam bo zagotovo ponudila nova. Če se boste odločili za novo možnost, boste ugotovili, da je celo boljša od zamujene. Vezani pa boste dokazali, da vam trud ni odveč, ko je treba pomagati partnerju. Čaka vaju nepozaben večer.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Današnji dan bo izredno ugoden za organizacijo vsakršnih dogodkov. Če že dalj časa razmišljate o tem, da bi nekoga povabili na domače kosilo, bo to več kot primeren dan. Če se potrudite, ste odličen gostitelj in tudi danes boste vse izpeljali, kot je treba. Manj primerno bo danes za ljubezenskem odnose.

Ljubezen
Samski se trudite dajati vtis, da vas neka oseba sploh ne zanima, vendar zelo slabo prikrivate, kam vas vleče srce. Nehajte oklevati in se izmikati sreči, saj tako ne boste prišli daleč. Vezani pa boste spet bolj dobre volje. Kljub temu še ne pričakujte, da bo med vama s partnerjem takoj vse po starem. Najprej se mu boste morali opravičiti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Danes boste skozi ves dan čutili velik pozitiven vpliv. Vzdržljivi boste in močni v vseh ozirih. Zelo verjetno se boste zapletli v prepir z neko bližnjo osebo, vendar se ne boste vdali. Zahtevali boste spoštovanje in iskrenost. Če bo potrebno, boste na kocko postavili tudi prijateljstvo.

Ljubezen
Vezani se prepričajte o partnerjevi zvestobi. Neke govorice se že dolgo širijo. Današnji dogodki vas bodo napeljali na razmišljanje, da bi si morali poiskati zaveznika. Ne izgubljajte časa! Samski pa se boste danes počutili odlično, navzven pa boste širili nalezljiv optimizem in magnetno privlačnost. Kjerkoli se boste pojavili, boste v središču.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Danes se boste posvečali svoji vitalnosti. Občudovanja vredno je, da boste končno naredili nekaj za svoje telo in počutje. Po starem namreč ne bo šlo več naprej. Prav hitro boste spoznali, koliko pozitivnih lastnosti prinese redna telesna vadba. Pazite pa, da ne boste pretiravali, bodite zmerni.

Ljubezen
Vezani boste danes spoznali, kako tesno in dragoceno je vaše prijateljstvo s partnerjem. Oba bosta ponosna na zaupanje, ki si ga že toliko časa izkazujeta. Samski pripadniki tega znamenja pa se boste morali danes nekaj odločiti. Čeprav ste že čisto obupali nad tem, da bi se izkazali pred neko osebo, ki vam je všeč, se potrudite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Danes vam bo uspelo uiti iz dnevne rutine. Željni ste vsega novega. Okoli sebe si želite novih zvokov, obrazov in krajev. Vse skupaj vas namreč že utruja. Poleg tega ste naveličani vedno istih težav. Če nimate možnosti uiti, se na neznani kraj odpravite vsaj v svojih sanjah. Zaleglo bo tudi to.

Ljubezen
Danes boste vezani želeli razčistiti nesporazum, ki povzroča napetost med vami in partnerjem. Veliko bolje se boste počutili, ko bo enkrat to za vami. Samski nedavnih obljub ne vzemite preresno, saj morda niso bile tako mišljene. Tudi ne bi bilo prvič, da bi se prehitro navdušili nad (lažnivimi) lepimi besedami.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Nekdo, ki vam je blizu, bo kar naenkrat odšel iz vašega življenja. Najverjetneje ne bo šlo za spor, ampak se bo ta oseba na nek način odmaknila. Kljub temu, da bosta ostala v stiku, ne bo več tako kot nekoč. Godila vam bo družba novih ljudi, ki jih boste spoznavali. Udeležite se raznih dogodkov.

Ljubezen
Vaše razmerje lahko prenese marsikaj, zato se ne zadržujte, ko bo prišlo do nestrinjanja s partnerjem. Razumljivo lahko to nestrinjanje sprva povzroči nekaj stresa ali neugodja, vendar ima vsakdo pravico do svojega mišljenja. Samski pa boste s pozitivno energijo dosegli neverjeten uspeh pri neki osebi, ki vam je že dalj časa všeč.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Ogromno vrat, ki so vam trenutno odprta, si boste zaprli, če se ne boste brzdali. Razmislite, kako se obnašate in objektivno presodite situacijo. Bodite samokritični, čeprav bo okolica nenavadno prizanesljiva do vas. Obetajo se vam ugodni vplivi za finance in posel.

Ljubezen
Samski ne jemljite vsega preveč zlahka, saj bi se lahko hitro prikazal nekdo še boljši od vas. Vezanim pa bi partner znal zameriti, saj ste v zadnjem času vse preveč zakopani v delo. Danes bo verjetno pokazal svojo užaljenost, zvečer pa se bo pokazala tudi njegova »strupena« narava.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Romantično razpoloženje bo v vas vzbudilo neizmerno željo po nekom. Če partnerja nimate, poskrbite, da boste vsaj večer preživeli z osebo, ki se vam zdi nadvse privlačna. Zaradi pozitivne energije, ki jo boste izžarevali, je ne bo težko najti. Dan izkoristite do zadnje minute.

Ljubezen
Samske bo današnji dan usmeril k dejanjem, za katera do sedaj niste zbrali poguma. Ko boste naredili korak naprej, se bo dogajanje začelo samo razvijati in pri osebi, ki vam je simpatična, boste hitro napredovali. Ta oseba že nestrpno čaka na vaše vabilo. Vezani pa boste s partnerjem preživeli prav romantičen večer!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Obstaja velika verjetnost, da se bodo načrti, ki se tičejo vašega ljubezenskega življenja, podrli. Če niste iskreni do svojega partnerja, vzemite stvari čim prej v svoje roke in prevzemite odgovornost. Sami veste, da je tisti, ki se igra z ognjem, na koncu sam opečen. To imejte v mislih še posebej danes.

Ljubezen
Vezani utegnete biti nekoliko bolj nemirni. Sami sebi boste zadosti in to bi vam partner lahko zameril. Samski pa boste nocojšnji večer preživeli v prijetni družbi. Po dolgem času se boste sprostili, pozabili boste na skrbi. O turobnem razpoloženju zadnjih dni ne bo duha ne sluha, vaša dobra volja pa bo naravnost nalezljiva.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Menili boste, da opravičilo ni potrebno, vendar se boste zelo motili. Raje pogoltnite ponos in se ozrite na svoja dejanja, ki niso vedno tako dobronamerna, kot si mislite. Velikokrat namreč prehitro postanete maščevalni, kar zelo vpliva na odnose. Prevzemite odgovornost! 

Ljubezen
Samski se vzemite v roke. Če ne boste začeli paziti na besede in dejanja, boste po neumnosti zapravili veliko priložnosti. Izkoristite nocojšnji večer! Vezani pa boste kljub zaskrbljenosti  našli skupen jezik s partnerjem. Morali pa boste biti zelo zbrani, da ne boste spet ponovili napake, ki bi lahko imela neprijetne posledice.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

V preteklosti ste storili marsikaj, kar sedaj obžalujete. Vendar pa ni potrebno, da čutite tako. Raje se sprostite in uživajte v vsem, kar ste se do sedaj naučili. Stvari in situacijo vidite črno le zato, ker se trenutno predajate negativnosti. Skušajte iz vsega skupaj potegniti dobro in zgodil se bo velik preobrat v vaši miselnosti.

Ljubezen
Vezane bo danes presenetila neka novica, ki bo omajala vašo samozavest. K sreči boste imeli ob sebi partnerja, na katerega se boste lahko oprli. Tudi samskim dan ne bo nič bolj naklonjen, saj se bodo nad vašimi srčnimi zadevami začeli zbirati nevihtni oblaki. Ne vrzite še puške v koruzo!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.