Magazin > Horoskop in Numerologija
4342 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. aprila 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Napetosti so za vami, konflikti so pozabljeni, prihaja čas skladnosti ter umirjene energije.

Prisluhniti boste znali sebi in drugim, kar vam bo olajšalo številne situacije ter doprineslo nekaj stabilnosti v medsebojne odnose. V ljubezenskih odnosih se boste želeli dotakniti resničnih čustev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Sprva se vam bo nekaj, kar bo nekdo predlagal, morda zdelo smešno, vendar boste ravno na ta način dobili dobro idejo, kako razrešiti situacijo, ki vam že nekaj časa roji v mislih. 

BIK
Družinske razmere bodo kljub temu, da se luna nahaja v vašem znamenju, povzročale razne sitnosti ter zaplete brez pravega bistva. Nekdo vas bo skušal speljati na napačno pot. 

DVOJČKA
Ne popuščajte pred zadevami, ki ste si jih zastavili. Na preizkušnji bo v krogu domačih, kjer se boste največ zadrževali predvsem vaša potrpežljivost in sposobnost sprejemanja drugega. 

RAK 
Ker bo razpoloženje močno nihalo, se poskusite izogniti ljudem, ki so v vašem življenju samo zato, da vas spravijo v slabo voljo in nato pri tem celo na svoj način uživajo.

LEV
Če se boste kam odpravili, si vzemite dovolj časa. Nepredvidljive okoliščine lahko prinesejo nekaj slabe volje in nestrpnosti. Boljša izbira bo premišljeno ter  počasno delovanje.

DEVICA
Pričakujte spremembe, ki se bodo izkazale za pravo presenečenje. Težko bo, ker ne marate kaosa, vendar se boste pripravljeni prilagajati, saj vas bo vodila prijetna misel.

TEHTNICA
Odločili se boste, da boste upravičili izkazano zaupanje. Analitična misel vas bo znala usmeriti k bistvu problema in rešitve. Zadovoljno se boste na koncu vsemu skupaj le še nasmehnili.

ŠKORPIJON
Zavedanje, da je vse, kar je ključnega pomena, v vaših rokah, bo tokrat več kot dobra izbira. Izgovorov ne boste priznali ne sebi ne drugim, zato skušajte delovati kar se da iskreno. 

STRELEC 
Poglobljeno in hkrati pogumno boste razmišljali o svojem življenju. Lotili se boste drobnih opravkov, ki so se vam nakopičili v domačem okolju in vas po tihem že malce spravljajo ob pamet. 

KOZOROG 
Tudi če vas bo nekdo prepričeval, da nimate prav, boste tokrat pripravljeni iti do konca. Določene besede, ki se vam sedaj ne bodo zdele prava izbira, bodo kasneje morda celo koristne.

VODNAR
Nemirno se boste želeli razplesti iz danih obljub, želeli si boste več miru. Naj bo to priložnost, da s pomočjo lune v znamenju bika vsaj malo razmislite, česa si trenutno želite. 

RIBI
Energija bika vas bo popeljala domov, za mizo, kjer se boste znali v kuhinji odlično zavrteti ter uživati v pravem pomenu. Denarne skrbi skušajte postaviti malce na stran.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.