Magazin > Horoskop in Numerologija
3184 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. december

astrologija
Zvezde bodo najmanj naklonjene dvojčkom.

OVEN

Splošno:
Danes boste fizično doma, toda z mislimi boste drugje. Zdi se, da ste nezadovoljni s trenutno situacijo na delovnem mestu. Želite dokazati svoje sposobnosti in pokazati, da se z delovno vnemo in zagnanostjo lahko daleč pride. Pripravite se. Pred vami so naporni dnevi, zato vam svetujemo, da si danes naberete novih moči. Privoščite si tek oziroma vadbo, ki bo pospešila krvno cirkulacijo. 

Ljubezen:
Vezani boste čutili, kako vam je globoko v vas odleglo. Vse, kar vas je motilo znotraj partnerskega odnosa, ste premagali. Čas je, da se sedaj umirite in zaupate v ljubezen, ki jo imate. Zagotovo je pred vami eno najsrečnejših obdobjih za ljubezen v tem letu. Proti večeru lahko pričakujte partnerjevo izpoved. Samski, nocoj boste še navdušeni!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Horoskop Magazin Vroči horoskop za teden od 27. 11. do 03. 12. 2017

BIK

Splošno:
Pred vami je nova priložnost na področju financ. Zagotovo vam bo lahko omogočila premik naprej in preskok v denarnem pogledu. Predlagal vam jo bo stari znanec, ki vas bo danes obiskal. Sprva boste dvomili, toda poglejte še iz drugega zornega kota. Kaj lahko izgubite? Dan bo minil mirno. Več časa boste danes namenili pogovorom in komunikaciji z bližnjimi.

Ljubezen:
Danes boste dvomili v ljubezen. Zdelo se vam bo, da si s partnerjem nista tako blizu, prav tako boste čutili ljubosumje, saj se vam bo zdelo, da nameni več pozornosti prijateljem kot vam. Čas bo pravi, da prevzamete del krivde, saj se mu v zadnjem času niste uspeli posvetiti na takšen način, kot je pričakoval. Zaupajte mu svoja negativna čustva in videli boste, kako se bo odzval. Samski boste danes več časa namenili bližnjimi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Danes se boste želeli spočiti, želeli si boste le miru in počitka. Skušali si boste narediti tak dan, po katerem zares hrepenite že dalj časa, toda tudi tokrat vam ne bo uspelo. Danes obstaja nevarnost sporov in prepirov med vami in osebami, ki so vam blizu. Vsekakor pazite na to, kako se boste izražali v domačem krogu. Zavedajte se svojih omejitev.

Ljubezen:
Samski, čas je, da se naučite, kako nehati pretiravati v ljubezenskih vodah. Zagotovo ni vse tako črno, kot vi vidite trenutno situacijo. Vezani se boste lahko danes zapletli v prepir s partnerjem, pri čemer boste vso krivdo zvalili nanj. Ne pozabite, da sta kriva vedno dva in da se en sam nikoli ne krega. Ohranite torej mirno kri in bodite razsodni.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 2

RAK

Splošno:
Vaše počutje bo danes boljše, čeprav bo ravno danes dan, ko boste lahko posvetili več pozornosti počutju in telesu. Telo je naš najboljši instrument, zato pazite, kako ravnate z njim. Danes si skušajte vzeti dovolj časa za to. Poiščite pravo ravnovesje med fizičnim in mentalnim. Oddih vam bo dobro del, prav tako pa si boste nabrali dovolj energije za naprej.

Ljubezen: 
Samski boste obupani, vezani pa enostavno ne boste našli povezave med vama s partnerjem. Še včeraj je bilo vse odlično, medtem ko bo današnji dan zares naporen. Partner vas utegne celo ignorirati. Ste se v preteklih dneh preveč osredotočali nase in ste ga pozabili vprašati, kako je? Dobro pomislite. Poglejte ga v oči in ga vprašajte, kaj je narobe. Ne odlašajte.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Današnji dan boste namenili osebam, ki so vam blizu. V vaš dom bo zagotovo posijalo sonce, saj boste navdušeni nad razumevanjem med domačimi. Vsekakor lahko pričakujete veliko smeha in prelepih trenutkov, ki si jih boste zapomnili za vedno. V intimnih odnosih bo lahko danes prišlo do prepirov, zato bodite še posebej previdni, kako se boste vedli do partnerja. 

Ljubezen:
Vezani boste danes primorani paziti na razumevanje v razmerju. Skozi dan se vam bo zdelo, da sta si s partnerjem pisana na kožo, prav tako pa bo razumevanje med vama odlično. Vso to harmonijo pa bo uničila majhna težava. V večernih urah se bo zato med vama vnel divji prepir, ki bo imel dolgotrajne posledice. Previdno! Samski pazite, da se ne boste prenaglili.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Na finančnem področju bodite danes zelo previdni. Če ste vpleteni v sodne spore ali spore zaradi denarja, bodite previdni pri tem, kdo vam lahko pomaga. Zagotovo lahko pričakujete denarno izgubo, zato ne verjemite vsega, kar vam povedo ostali. Nekdo vas vidi v slabi luči in se vam morda prav zato želi maščevati. Premislite o tem, kdo je vaš prijatelj in kdo ni.

Ljubezen:
Vezani se boste danes lahko sporekli s svojim partnerjem. Vsak spor je neprijetne narave, zato prej premislite, ali dejansko želite načeti tabu temo. Če se že želite pogovarjati o kompleksnejših vprašanjih, potem ohranite nižji ton glasu in ne bodite nesramni do svojega partnerja. Samski premislite, preden se boste s kom zapletli.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno:
Trenutno se nahajate v zelo pomembnem obdobju. Danes se vam bo zdelo, da je vaša pretekla odločitev vplivala na vsa področja, ki so za vas trenutno pomembna. Ste morda oddaljeni od domačih? Še danes jih pokličite in jim zaupajte, koliko vam pomenijo. Spoznali boste, da so na vaši strani in da vas podpirajo. Morda se tega niti ne zavedate in zato tega ne cenite dovolj.

Ljubezen:
Tisti, ki ste ravnokar pričeli z novim odnosom, boste danes zaskrbljeni. Zdelo se vam bo, da ste se morda prenaglili. V sebi boste iskali način, kako to sporočiti svojemu partnerju. Vsekakor bi bilo najbolje, če bi počakali dan ali dva, ne prenaglite se s svojimi odločitvami. Vaše mnenje se lahko v naslednjih dneh spremeni in dokončno izoblikuje. Imejte to v mislih!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste razmišljali o delu in finančnem stanju, ki vam ne omogoča mirnega spanca. Ne morete se kar sprijazniti s stanjem. Privoščite si sprostitev. Morda pa boste prav nato spoznali, kaj vse boste morali še storiti, da boste izboljšali svoje finančno stanje. Ne pozabite na bližnje. Ne zaprite se vase, pojasnite še drugim, o čem razmišljate ves čas. 

Ljubezen:
Danes boste v partnerskem odnosu zares dobri. Pokazali boste pravšnjo mero tolerance. Prav tako boste pokazali, kako zelo potrpežljivi ste lahko do svojega partnerja. Objemi bodo govorili o vaših čustvih. Samski, pred vami je dan, v katerem boste z mislimi sicer malce oddaljeni, vsekakor pa lahko pričakujete večer, poln romantike in razumevanja. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Danes boste malce razočarani nad prijatelji in bližnjimi. Zdelo se vam bo, da vas ti ne razumejo in da so siti vašega nerganja. Prenehajte se smiliti samim sebi in ukrepajte. Samo govoričenje o tem, kako hudo je, vas ne bo pripeljalo daleč. Čas je, da se postavite sami zase in da premislite o sebi. 

Ljubezen:
Danes ne smete verjeti vsem govoricam, ki vam jih bo sporočil eden od prijateljev. Zagotovo ne bo vse tako, kot bo slišati. Če bo šlo za vašega partnerja ali za osebo, ki jo šele spoznavate je prav, da prisluhnite svoji intuiciji. Mislite s svojo glavo in ne dopustite, da bi kdo vplival na mnenje, ki ga imate o osebi, ki vam je blizu. V nasprotnem primeru se bodo lahko pojavili dvomi. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Danes boste slabo razpoloženi. Čutili boste, da vas bližnji ne morejo razumeti, kar vas bo razžalostilo. Res je, da bi vas prav oni morali poznati najbolje, toda nihče ne more brati vaših misli, zato ne bodite tako zahtevni. Prav bi bilo, da bi se odpravili v naravo. Nadihajte se svežega zraka in videli boste, da se boste počutili bolje. Poskrbite za svoje telo.

Ljubezen:
Danes boste samski in vezani malce slabše volje. Partnerjevo vedenje vas bo danes negativno presenetilo, zato boste lahko negativno nastrojeni in živčni, ko bo stopil v vašo bližino. Predvsem predstavniki moškega spola boste lahko reagirali naglo in nepremišljeno. Pazite na svoje besede, da ne boste uničili idile, ki je bila med vama v preteklih dneh.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno: 
Danes boste razmišljali o novih poslovnih možnostih. Vaše misli bodo osredotočene na finance in poslovanje. Zagotovo bodo zvezde na vaši strani, zato lahko pričakujete nove ideje o oplemenitenju premoženja in o novi dejavnosti, ki jo boste vzeli zelo resno. Vsekakor boste danes spoznali, da se za vsem tem skriva čudovita priložnost.

Ljubezen: 
Danes boste vezani čakali na svojega partnerja. Morda bo imel nujen opravek, zato vam ne bo mogel posvetiti vsega svojega prostega časa. Ne glede na to boste zelo potrpežljivi, s čimer boste tudi dokazali, kako zelo ga ljubite in kakšna čustva gojite do njega. Zaupajte mu svoje načrte in želje. Gradita na odnosu, ki ga imata. Samski ne izpustite dobre priložnosti!

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Danes boste razmišljali o delu in o tem, kaj želite doseči v vašem življenju. Trenutno vas delo ne izpopolnjuje. Taki občutki se v vas nabirajo že dalj časa, zato je skrajni čas, da ukrepate. Za vas prihaja na področje dela nova naloga. Če je ne boste sposobni opraviti, bodite iskreni in to zaupajte nadrejenemu. V nasprotnem primeru boste vpleteni v mnoge spore.

Ljubezen:
Danes boste malce zamišljeni. Prejeli boste novico, da se vaš partner lahko odpravi na potovanje, zato boste žalostni in slabe volje. Morda pa boste lahko odpotovali z njim. Trenutno potrebujete le zaupanje v razmerje in spoznali boste, da se vam ni potrebno ničesar bati. Imate veliko časa za premislek. Samski pustite skrbi danes ob strani in se predajte ljubezni.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.