Magazin > Horoskop in Numerologija
8642 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. novembra

astrologija, horoskop Profimedia
To vas čaka v nedeljo.

OVEN
Splošno:

Današnji dan bo zelo zanimiv. Približala se vam bo zelo vplivna oseba, ki ste jo do sedaj poznali le bežno. Razmišljali boste o svojem delu in finančni situaciji. Danes ne sprejemajte naglih odločitev, raje si vzemite čas za premislek. Planeti ne bodo na vaši strani. Vse, kar bi danes sprejeli, bi se lahko končalo zelo drastično. Zato razmišljajte o sebi in o stvareh, ki bi jih radi spremenili.

Ljubezen:
Danes boste z mislimi daleč proč. Tisti, ki ste vezani, boste lahko imeli zaradi tega težave v odnosu. Res je, da morate razmisliti o vseh svojih življenjskih potezah, ki so pred vami, toda v vsakem primeru namenite pozornost tudi svojemu partnerju. Proti večeru boste tako samski kot vezani čutili, da se potreba po nežnosti krepi. Samski, čaka vas pester večer, ki vam bo lahko prinesel nova poznanstva.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Ko se boste zbudili, boste čutili, da je vaša glava polna težkih misli. Zdelo se vam bo, da se ne morete sprostili. Vsekakor boste razmišljali o zadevi, ki je za vas v tem trenutku zelo pomembna. Danes boste čutili željo po organizaciji in redu. Zato se ne čudite, če se boste zasačili, kako že cel dan pospravljate. Večer bo minil zelo družabno, saj boste čutili željo po komunikaciji in izražanju mnenja.

Ljubezen:
Dopoldan boste čutili, kako ravnodušni ste v ljubezni. Res je, da vam v zadnjih dneh zvezde niso bile naklonjene, toda čas je, da ukrepate sami. Tisti, ki ste samski, se boste odločili, da boste spremenili dosedanji odnos do ljubezni. Morda se boste že danes popoldan odpravili novim dogodivščinam naproti. Čas bo idealen za nova poznanstva. Ukrepajte!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Pred vami je zares čudovit dan in počutili se boste izvrstno. Res je, da ste bili že včeraj zelo družabni, toda tudi današnji dan ne bo izjema. Posvetili se boste prijateljem in družini. Čutili boste, da je pravi dan za izraz vaših čustev. Prav je, da pokažete bližnjim, koliko vam v resnici pomenijo. Vaše zdravje bo na zelo dobrem nivoju. Prekipevali boste od energije.

Ljubezen:
Danes boste nagnjeni k izpovedi čustev. Ne čudite se, ko se boste zalotili, da svojemu partnerju neprestano dopovedujete koliko vam pomeni. Ohranite razumske meje. Zdelo se vam bo, da se ne morete brzdati. Čustva bodo vrela iz vas. Vsekakor boste v večernih urah čutili potrebo po romantiki. Oklevali zagotovo ne boste.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Nekdo vas bo danes razočaral. Zdelo se vam bo, da ste bili zavedeni. Zagotovo se boste na resnico odzvali burno. Skušajte se nadzorovati. Za vsako dejanje obstaja povsem dobra razlaga, zato bo zagotovo tudi tokrat tako. Pokažite svoj razumski obraz in videli boste, da se situacija lahko reši. Ne bodite netolerantni, še posebno ne, če bo šlo za bližnjo osebo.

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste še vedno čutili, da sta si s partnerjem oddaljena. Prav je, da se vprašate, čemu tako vedenje. Današnji dan preživite z osebami, ki so vam najdražje. Zavedajte se tega, da je življenje enostavno prekratko, da bi gojili zamere in negativna čustva. Odpeljite se v neznano, izberite si pravo mesto in videli boste, da bo kemija med vama ponovno zaživela.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Še včeraj ste lenarili in se posvečali samo sebi. Danes bo dan minil precej družabno. Zagotovo ga boste preživeli v družbi najbližjih. Pogovori z družino in partnerjem bodo pristni in zabavni, zgodbe celotnega tedna bodo vrele na plan. V večernih urah boste ponovno razmišljali o službenih zadevah. Nova delovna obveznost vam bo lahko to noč kratila spanec.

Ljubezen:
Danes boste nekoliko razdvojeni. Čutili boste, da ste zelo družabni, toda prav tako obstaja nevarnost, da se boste oddaljili od svojega partnerja. Res je, da je razumevanje med vama odlično, toda naj le to ne postane samoumevno. Vezani in samski, že danes se morate pričeti zavedati, da je za ljubezen potreben trud. Naj vas ta misel spremlja vsak dan.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Ne smete pozabiti, da delo in intelektualnost nista vse. Dovolite, da v vašem življenju zasede svoj prostor tudi sentimentalno življenje. Čustva postavljate ob stran. Razmišljate le o financah in postavljate materialne dobrine nad vse. Spomnite se, da denar ni pogoj za popolno srečo, ki jo iščete. Danes lahko pokažete bližnjim, da vam veliko pomenijo.

Ljubezen:
Želeli se boste predati partnerju, prav tako boste zelo čustveni. Vsekakor pa boste čutili, da nimate časa in da vaše misli niso jasne. Omogočite si, da vas življenje ponovno preseneti s prijetnimi in lepimi trenutki. Današnji dan namenite le sebi in svojemu partnerju. Tokrat se vi potrudite zanj! Samski, dovolite si, da ljubezen ponovno vstopi v vaše življenje.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Današnji dan boste posvetili družini, ljubezni in prijateljstvu. Čutili boste, da se resnično želite zbližati z osebami, ki vam pomenijo največ. Čutili boste, da vas delo utesnjuje, zato boste svoje skrbi in težave izražali pred ostalimi. Pojdite v naravo in se nadihajte svežega zraka. Stik z okoljem vas bo umiril in dobili boste nov zagon.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v odnosu, boste danes kazali, kako močna čustva gojite do svojega partnerja. Opravičili se mu boste, saj ste bili v zadnjih dneh sebični. Zaupanje bo danes na prvem mestu. Omemba težav, ki vas pestijo, bo na mestu. Ugotovili boste, da vam partner nudi vso podporo. Navdušeni boste nad njegovim odzivom. Samski se boste posvetili najbližjim.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste še vedno slabšega počutja. Zdelo se vam bo, da vas zdravje zapušča. Lahko da boste cel dan preležali. Ne naprezajte se. Spočijete se, saj boste že kmalu potrebovali novo moč in nov zagon. Bodite previdni pri komunikaciji z ostalimi, saj danes obstaja verjetnost prepirov. Izogibajte se perečim situacijam.

Ljubezen:
V ljubezni vam danes dan ne bo najbolj naklonjen. Pred vami so številne situacije, v katerih se ne boste najbolje znašli. Čutili boste, da vas partner ne razume, vajina veščina sporazumevanja bo na nižjem nivoju. Ne bodite jezni in se znebite svojih negativnih čustev. Samski zberite pogum in se opravičite, četudi menite, da ste vi tisti, ki si zaslužite opravičilo.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 1

STRELEC
Splošno:

Danes boste polni energije in zagona. Čutili boste, da vam bo današnji dan res pisan na kožo. Zvečer se vam bo zdelo, dan je bil dan zelo kratek, toda le zato, ker boste tako aktivni. V vsakem primeru pričakujte veliko druženja in zabave s prijatelji in domačimi. V popoldnevu se boste lahko nenadoma odločili za krajši izlet. Oseba, ki vam je blizu, vas bo razveselila s pomembno novico!

Ljubezen:
Zdelo se vam bo, da vam je usoda namenila še eno možnost. Sreča bo zagotovo na vaši strani. Zbudili se boste dobre volje in že v dopoldnevu vam bo nekdo pričaral nasmeh na obraz. Vezani boste svojega partnerja kovali v zvezde. Ne idealizirajte ga preveč, ohranite dovolj razuma. Samski se boste znašli pred pomembno odločitvijo. Sledite intuiciji!    

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Danes boste veliko razmišljali. Dan bo poln novih odkritij, še posebno na področju ljubezni. Odločili se boste za krajši izlet, ki ga boste delili z osebo, ki vam je trenutno najbližje. Zdelo se vam bo, da vas je želja po individualnosti povsem zapustila. Svoja najgloblja vprašanja in dvome boste delili z osebo, ki vam pomeni vse. Po pogovoru se boste počutili bolje.

Ljubezen:
Samski, za vas bo prišel najboljši trenutek za ljubezen. Vezani boste dan preživeli v družbi partnerja, ki mu boste danes izkazali vso ljubezen. Partnerja boste videli v povsem novi luči. Spoznali boste, da je to oseba, ki vam stoji ob strani v vseh pogledih. Prav tako boste čutili, kako ljubezen med vama vsak dan narašča. Za trenutek boste pomislili, da je vse le iluzija, toda vaši občutki vas ne bodo varali.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Končno boste spoznali, da ste zelo sposobni. Izgubili boste občutek, da vam danes dejansko ni potrebno iti v službo. Če ste pri delu pred novo nalogo, boste danes zagotovo razmišljali o njej. Vaš čut za organizacijo in načrtovanje bo zelo razvit. Presenetili boste celo sami sebe, ko se boste znašli ob koledarju, kjer boste planirali svoje delovne obveznosti. Počutje bo odlično!

Ljubezen:
Samski, razum vam bo danes govoril eno, srce pa drugo. Vezani, razdvojenost v ljubezni bo vidna v odnosu, ki ga boste imeli danes do svojega partnerja. Vsekakor lahko pričakujete, da vam bo ta nudil pozornost, ki pa jo boste vi vztrajno zavračali. Prisluhnite sami sebi. Ko boste ugotovili, kaj vas dejansko moti, odhitite k njemu in mu zaupajte, saj ima tudi vaš partner svoje meje potrpežljivosti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Danes boste zelo prepirljivi. Zdelo se vam bo, da vas vsak žali. Vsak vam bo stopil na žulj in vsako pripombo boste razumeli napačno. Ne bodite tako občutljivi, saj bodo v nasprotnem primeru prepiri vreli na plan. Premislite, ali je težava v vas ali v ostalih. Vsekakor se izogibajte sporom z bližnjimi. S svojimi besedami boste lahko danes nekoga zelo močno prizadeli.

Ljubezen:
Prav je, da današnjo energijo uporabite kar se da pozitivno. Res je, da boste zelo prepirljivi, zato se ne čudite, če se boste zapletli v kakšen spor s svojim partnerjem. Res je, da vam pomeni veliko, zato boste nesporazum sposobni rešiti še danes. Vsekakor je prav, da se zavedate, da je komunikacija med vama temeljna. Pazite na besede in ne pozabite, da je spoštovanje partnerja temelj zdravega odnosa.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.