Magazin > Horoskop in Numerologija
3659 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. septembra 2023

astrologija, napoved Profimedia
Postavljeni boste na realna tla, kar pomeni, da boste z lahkoto premagali občutljivost ter labilnost.

Pri hišnih opravilih in ostalih nalogah se boste znašli, v njih boste tokrat celo uživali ter se po končanem delu z veseljem zazrli v lep rezultat. Več pozornosti boste namenili področju nege in zdravja, kar se vam lahko kmalu obrestuje. Povečani bosta potreba po pozornosti in nežnosti, kar vas bo privedlo do tega, da naredite kakšen romantičen korak. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prosti čas namenite načrtovanju boljših smernic, saj že nekaj časa niste v najboljši situaciji. Prilagodljivost in potrpežljivost, ki za vas nista značilni, bosta tokrat na prvem mestu.

BIK 
Prijazne in romantične besede vas bodo omehčale tudi v najslabših trenutkih. Dokler boste v medsebojnih odnosih delovali v pozitivni smeri, vam nič ne bo prišlo do živega. 

DVOJČKA 
Potrebovali boste čas, da bi premislili, kako naprej, saj ste nekoliko zmedeni, še posebej na področju čustev, kjer tonete v žalostne vibracije. Dvignite glavo in se večkrat nasmejte. 

RAK 
Trenutno se nahajate v situaciji, ko niste radi sami, saj imate strahove. Saj veste, da se ob prijateljih ter ob bližnjih lahko vedno sprostite. Nikar ne skrivajte svojih intenzivnih čustev.

LEV 
Imate veliko energije, zato boste najbolj aktivni, ko se bo treba dogovarjati o pomembni organizaciji, povezani z naslednjim tednom. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem.

DEVICA
Na čustvenem področju se bo prebudilo veliko strasti, ki vas bo razvedrila. Poleg tega je na obzorju pri tistih, ki ste samski nekaj novega, zato se začnite pravočasno pripravljati.

TEHTNICA 
Izkoristite energijo, ki jo boste zaznavali na najboljši možen način. Vaše odločitve, povezane z družinskim okoljem bodo odvisne od trenutnega počutja, kar lahko nekoga zmoti. 

ŠKORPIJON 
Presenetil vas bo nekdo, ki je običajno zelo hladen in zadnje čase nekoliko nedostopen. Na prvem mestu bodo medsebojni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji.

STRELEC 
Čeprav se boste trudili s prijaznostjo, je čas, da pokažete bolj resen obraz, drugače boste kasneje obžalovali. V večernih urah si boste zaželeli klepeta v prisotnosti odprtih ljudi.

KOZOROG
Všeč vam je bilo, dokler so bile stvari jasne, sedaj, ko so nastopile nejasnosti, vas bo začelo skrbeti. Poskrbite zase tako, kot si zaslužite, in se znebite strahu na eleganten način.

VODNAR 
Čustvene zadeve bodo stopile v ospredje, saj se boste končno pripravljeni pogovoriti in enkrat za spremembo celo priznati svoje napake. Razmislite o možnostih, ki vam jih nekdo ponuja. 

RIBI
Zaradi nerešene situacije si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb in navidezno misel. Nenapovedano dogajanje lahko vzbudi v vas globoke občutke, ki jih bo težko razvozlati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.