Magazin > Horoskop in Numerologija
4755 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 2. septembra

horoskop
Dvojčki in raki, čaka vas ljubezenska nedelja!

OVEN

Splošno:

Vaša sposobnost analiziranja in vpogleda v malenkosti in podrobnosti vam bo danes zelo prav prišla. Podrobno boste morali preučiti pomemben dokument ali sklep, ki bo odločilnega pomena. Nastopilo bo vaših pet minut, izkažite se v najboljši luči in izkoristite svoje prirojene sposobnosti in adute.

Ljubezen:
Spoznavali in navduševali se boste nad ljudmi, s katerimi ne boste imeli veliko skupnega in vas ne bodo družili isti cilji in potrebe. Ta preskok iz vsakdanjosti in rutine vam bo zelo dobro del, saj ste precej naveličani enoličnosti in dolgočasja, ki vladata v vašem odnosu. Pazite le, da ne boste šli predaleč in partnerju zamolčali še kako pomembne malenkosti vašega druženja. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Nikakor vam ne bo uspelo uskladiti službenih in družinskih obveznosti, zato boste precej raztreseni in živčni. V službi boste mislili na dom in družinske člane, doma pa ravno obratno. Imeli boste občutek, da brez vaše udeležbe in besed ničesar ne morejo opraviti tako, kot je potrebno. Vzemite si vsaj pet minut zase in v miru zadihajte. 

Ljubezen:
Partner se bo zanašal na vas in vaše usluge, kar boste doživljali kot dodatno breme. Če vas bo prosil, da pojdite še po njegovih opravkih, boste to brez besed naredili, a ne boste zadovoljni. Imate precej skrbi in dodatne obveznosti vam bodo popolnoma odveč. Samski se boste težko prilagajali, zato se vaš status do nadaljnjega verjetno še ne bo spremenil.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno:

Okupirani boste z vseh strani, telefon vam bo nenehno zvonil, prijatelji vas bodo pozivali na kavice in druženje. Priljubljenost vam bo narasla, kar vas ne bo motilo. Še več, pozornost vam bo zelo godila, počutili se boste zaželeno. Ne bo vam jasno, s čim ste si zaslužili takšno ravnanje, a nikar se ne obremenjujte s tem. Uživajte v svoji novopečeni priljubljenosti. 

Ljubezen: 
Partner vas bo zasipal z majhnimi darilci, pozornostjo in naklonjenostjo. Prepustili se boste njegovi ljubezni. Njegove tople besede vas bodo povrnile v življenje in vam dale moč, da se boste borili za vaju. Karkoli je bilo, pustita danes za vama in se obrnita v prihodnost, ki bo svetla in obetavna. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6 

RAK

Splošno:

Druženje vam bo izjemno koristilo, napolnili si boste baterije in sproščeni opravljali svoje obveznosti in naloge. Obkroženi boste s pozitivnimi in prijaznimi ljudmi, ki vam bodo v veliko podporo in pomoč ter vas bodo obenem spravljali v dobro voljo in veselo razpoloženje. Okolje bo tako predstavljalo vir navdiha in uspeli boste veliko narediti. 

Ljubezen:
Nove zveze bodo zacvetele in se učvrstile, ne bodite presenečeni, če vas bo partner želel spoznati s svojo družino in prijatelji. Čas je, da razmerje dvigneta na višjo raven. Morda se boste malce ustrašili, toda po drugi strani vam bo zelo prijala zamisel, da vas partner izjemno ceni in spoštuje in si z vami želi ustvariti resen in dolgotrajen odnos. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV

Splošno:

V vas se bodo porajale nove in zanimive zamisli, ki bi jih lahko s pomočjo vplivnih prijateljev pretočili v izjemno uspešen projekt. Razmislite, komu bi lahko predlagali sodelovanje. Bodite vztrajni in prepričljivi, verjemite vase in v svoje sposobnosti, tako bodo tudi drugi verjeli v vas. Če ne boste danes uspeli, pa zamisel zapišite na list papirja in se k njej vrnite, ko boste imeli več možnosti. 

Ljubezen: 
Vaše ljubezensko življenje se ne bo veliko spremenilo, po vsej verjetnosti bo ostalo na isti ravni kot do sedaj. Ne pričakujte velikih zapletov in presenečenj, najbrž bodo stvari potekale ustaljeno in rutinsko. To vam bo zelo ustrezalo, saj boste drugače preobremenjeni s službo in ne boste si želeli drame tudi doma. Dom je za vas miren in spokojen kraj, kjer se lahko spočijete in sprostite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Kronična utrujenost in nejevolja se vam bosta danes zelo poznali, zato boste neučinkoviti in počasni, kar določenim ljudem ne bo ustrezalo. Ne razburjajte se, da ne boste povzročili nepotrebnih sporov in prepirov, saj jim ne bi bili kos in bi samo slabo vplivali na vaše ambicije in odnose.

Ljubezen:
Ne bodite egoistični in samozadostni, kajti s tem bi samo porušili razmerje in zaupanje, ki sta ga dolgo gradila. Osredotočite se tudi na partnerjeve želje, ne bodite sebični in ne glejte samo nase in na svoje potrebe. Lahko se zgodi, da boste uničili razmerje, ki vam veliko pomeni, a tega ne boste vedeli, dokler ne bo prepozno. Ukrepajte sedaj in se omehčajte. 


Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

 
TEHTNICA

Splošno:

Finančno stanje se izboljšuje, a vseeno ne pretiravajte z nakupovanjem in nepotrebnim razsipanjem. Če že, rajši plačujte z gotovino, tako boste vsaj natančno vedeli, koliko ste porabili in boste imeli mejo. Shranjujte račune, kajti lahko se vam zgodi, da boste prekoračili dovoljen proračun in boste morali določene stvari vrniti.

Ljubezen:
Odnos s partnerjem bo dober, stabilen, imela bosta veliko skupnih tem in veliko se bosta smejala. Izogibali se boste veliki gneči in številčni družbi, zato boste svoj čas raje izkoristili v prijetnem vzdušju svojega doma, kjer boste našli mir in se boste v dvoje prepuščali razvajanju. Samski se boste umirili, usmerili se boste k druženju s prijatelji.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


ŠKORPIJON

Splošno:

Nikar ne precenjujte sebe in svojih sposobnosti. Že mogoče, da se vam delo, ki ga opravljate, zdi prelahko, a nikar ga ne opravite hitro in z levo roko. Morebitne napake bi potem še dolgo popravljali, kar bi vam vzelo ogromno dragocenega časa. Raje se danes malo bolj osredotočite in poglobite v celotno zadevo.

Ljubezen:
Pri določeni osebe ne veste, pri čem ste in to vas precej skrbi in jezi. Čutite, da vas na nek način izkorišča, saj vas pokliče samo takrat, ko ima čas in ji je dolgčas, ne glede na vaše želje in nenehna ugovarjanja. Občutek imate, da presliši vaše potrebe in prošnje. Še enkrat ji bolj jasno nakažite, kaj želite in pričakujete od vajinega odnosa.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:

Preživeti čas za računalnikom vas bo utrudil, močno bo zmanjšal vašo koncentracijo, zato se boste odpravili na krajši sprehod, kjer si boste razbistrili misli. Nikar se toliko ne trudite dokazovati, vaši nadrejeni že vedo, da ste dober in poslušen uslužbenec. S pretirano ambicioznostjo si boste le načeli zdravje, umirite se.

Ljubezen:
Vse bolj boste razposajeni in vaša čustva se bodo končno prebudila. Osredotočeni boste na ljubljeno osebo, pomembno vam bo skupno preživljanje prostega časa in pogovori o temah, ki sta jih že zanemarila. Čeprav bolj pozno, bo ljubezen v pravem smislu danes potrkala na vaša vrata.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

 
KOZOROG

Splošno:

Razdajali se boste na vse strani, a ne boste dosegli pravega učinka. Kljub trudu in vztrajnosti boste precej neopaženi, kar vas bo zelo motilo in vam bo kradlo energijo za dodatno delo. Ne bodite presenečeni, če bodo v prihajajočem tednu na čelo določenega projekta postavili nekoga drugega namesto vas. 

Ljubezen:
Primanjkovalo vam bo energije in zanosa za druženje, zelo boste pod pritiskom, saj boste čutili, da se od vas preveč pričakuje in zahteva, in tega sedaj enostavno ne morete izpolniti. Pogovorite se s partnerjem in mu povejte, da so vam njegove potrebe sicer pomembne, a da nimate niti časa niti volje, da bi mu na pravi način ugodili.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno: 

Vse bo v vaših rokah, le odločiti se boste morali sebi v prid. Danes zanemarite sodelavce, prijatelje in tuja čustva, ampak mislite le nase in na svoje potrebe. Čeprav se sliši zelo sebično, boste samo na ta način končno ujeli svoje sanje, dosegli cilj in napredovali. Ljudje vas bodo sicer gledali postrani in z zavistjo, a malce konkurence še nikomur ni škodilo.

Ljubezen:
Vaša močna volja bo glavni krivec za to, da boste danes s partnerjem dosegli dogovor in sporazum. Zelo boste trmasti in vztrajni in ne boste odnehali, dokler ne boste pri določeni stvari, ki jo že zelo dolgo razčiščujeta, na jasnem. Odgovornost za zvezo, ki ste jo preložili nase, vam postaja breme, zato nekaj odločitev prepustite tudi partnerju.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:

Ko boste enkrat spoznali, da nimate več kaj izgubiti, boste šli na vse ali nič. Tveganje se vam bo izplačalo, a le pod pogojem, da boste o vsem temeljito premislili. Za nič se ne odločite, če ne boste prej pretehtali vseh argumentov za in proti. Razumna in natančna odločitev vam bo prinesla uspeh in poželi boste slavo. Kar pogumno naprej.

Ljubezen: 
Če ne boste vedeli, kako se odločiti, enostavno izberite srednjo pot. Na koncu bo vsaka odločitev pravilna in dolgoročno vam bo vsaka prinesla uspeh in izpolnitev želja. Trenutno ste v precepu, nimate jasne predstave o svojih željah, a kmalu ne bo več tako. Vaša pričakovanja se bodo razjasnila in kmalu boste zelo jasno vedeli, kaj si želite.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.