Magazin > Horoskop in Numerologija
4329 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 30. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Bodite v družinskem okolju previdni, ker boste ranljivi.

Z nekaj zavestnega samozavedanja lahko filtrirate svojo občutljivost in jo uporabite v pozitivni smeri. Čustveno udobje, ki ga boste zaznavali, bo pravi balzam za vašo dušo ter budnica za speče srce. Nikar ne pozabite na razliko med fantazijo in resničnostjo, da se izognete zadregi. Sledite predvsem sebi, saj boste na pravi poti. Soočanju s težavami se boste želeli izogniti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če se boste povezali z noto samodiscipline, se boste lahko uspešno spopadali z izzivi v domačem krogu. Počutje bo zelo stabilno, saj boste zaupali sebi in svojim notranjim vzgibom.

BIK 
Kljub luni v kozorogu, ki prebuja misel o delu in denarju, si boste vzeli nekaj časa samo zase, za sproščanje. Pojdite na kolo za zdravo telo, plavajte, šport vas bo zagotovo pozitivno motiviral.

DVOJČKA 
Radi bi doživeli nekaj povsem novega, zato vas ne bo strah glede potovanja ali srečanja, ki se vam obeta. Hrepeneli boste po tem, da najdete nekaj vznemirljivega, s čimer bi pozabili na vsakodnevne težave.

RAK 
Premislili si boste glede določene zadeve, a pazite, da nekaj, kar je sporno, ne bo trajalo v nedogled. Izredno boste radovedni, kako se bo izteklo določeno pomembno srečanje, ki ga načrtujete.

LEV 
Opustili boste zadevo, za katero tako in tako niste čutili prevelikega navdušenja. Izkazali pa se boste pri vsem, kar zahteva veliko izvirnosti in spretnosti. Knjiga z zanimivo tematiko bo prava izbira.

DEVICA 
Diplomatski način delovanja vas bo v vseh spornih situacijah počasi popeljal na višji nivo. Tudi če ne morete dokončati vseh obveznosti, ki ste jih pustili za seboj, se ne obremenjujte.

TEHTNICA 
Prenehajte se obremenjevati z napačnimi odločitvami, ki so za vami, raje se neobremenjeno  razveselite s prijatelji. Ljubezenske zvezde vam, v kolikor boste znali razumeti, obljubljajo več optimizma.

ŠKORPIJON 
Nič se ne bo zgodilo, če boste le čakali v nedogled. Prebujajo se razni dvomi, na ljubezenskem področju pa ljubosumje, ki ga boste znali spretno prikriti ter se nad vsem skupaj zamisliti.

STRELEC 
Dobra volja bo blagodejno vplivala na vaše počutje. Uživali boste kot že dolgo ne, saj boste kljub luni v znamenju kozoroga, ki ni najbolj pozitivno naravnana sproščeni in dovzetni za razigrane podvige.

KOZOROG 
Želite si več počitka, a ne morete se popolnoma sprostiti, ker vas mučijo srčne težave, ki se že predolgo vlečejo. Treba se bo vprašati, ali je vse skupaj sploh vredno vašega zanimanja.

VODNAR 
V svojem stanovanju naredite čistko, da se ne boste več počutili tako nasičeno. Takoj boste boljše volje in bolj stabilni. Ne govorite preveč o skritih željah ali vsaj izberite prave besede.

RIBI 
Nekaj vam ne gre od rok tako, kot ste pričakovali. Nikakor ne morete iz začaranega ljubezenskega kroga, tisto, kar se vam ponuja, vam trenutno ne zadostuje. Počasi se pomaknite v cono miru, lažje vam bo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.