Magazin > Horoskop in Numerologija
3786 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 30. junija 2019

astrologija
Samski ribam se bo smejalo! Kako pa kaže drugim?

OVEN
Splošno:
Danes se boste sprostili, mislili boste le še na pozitivne stvari. Z drugimi se boste zlahka sporazumevali. Čas bo ugoden za urejanje medsebojnih odnosov. Ker boste izredno samozavestni in pozitivni, boste spoznali veliko novih ljudi, med katerimi se bo lahko našel tudi nov, iskren prijatelj.

Ljubezen:
Samski si lahko obetate krajšo romanco. Ponudila se vam bo enkratna priložnost in pazite, da boste o njej dobro razmisliti in premislili. Vezani pa danes bolj skrbno izbirajte svoje besede, ko boste nasprotovali partnerju, saj bosta le tako večer lahko preživela v miru in harmoniji.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

V vas se bo pojavila močna želja po stabilnem finančnem stanju. Tiste zamisli, ki jih imate že nekaj časa, boste lahko kmalu realizirali. Ste v dobrem obdobju, saj vam veliko planetov, z vam naklonjeno energijo, pomaga na lažji način priti do cilja. Življenje je učenje lekcij. Samo ne ponavljajte jih prevečkrat, ker to boli, pa še preveč časa vzame.

Ljubezen:
Vezani boste danes v ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo zelo energični. Slišali boste kar nekaj pozitivnih komentarjev na vaš videz. Samskim pa bosta ugajali pozornost in čustvena naklonjenost, ki ju boste prejemali od določene osebe. Nocoj izkoristite sposobnost zapeljevanja.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Pred vami je dan, ko boste vložili veliko svoje energije v dogovore. Iskali boste kompromise, sogovornika boste občutili na globlji ravni kot običajno. Še bolj boste čuteči, vendar pa se boste danes morali tudi malce zadrževati, da ne bodo prišle na dan tudi preveč ognjevite besede.

Ljubezen:
Vezani kar naprej spreminjate mnenje. Da ne boste naleteli na partnerjevo kritiziranje, se držite dogovora, ki sta ga pred kratkim sklenila. Samski boste čutili posledice sinočnjega večera, zato boste nekoliko leni. Dopovedovali si boste, da vas bridkosti v zasebnem življenju ne morejo streti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

V družinskih zadevah bo danes precej sentimentalnosti, čeprav bo potreben zgolj temeljit premislek za razrešitev težav. Upoštevajte jasna načela nenapisanih dogovorov. Kljub nepredvidenim okoliščinam, v katerih se boste znašli, boste v sebi našli dovolj moči in trdnosti. Na koncu boste zadovoljni vsi.

Ljubezen:
Samski boste do neke osebe še naprej kazali le odklonilo vedenje, pa čeprav je ta oseba poskusila že vse, da bi vam ugajala. Vezani boste že zjutraj pozitivno razpoloženi in boste dobro vplivali tudi na partnerja. Obeta se vama romantičen večer, kakršnega že dolgo nista doživela.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Rešili se boste nekega težkega bremena. Nečesa, kar vas je razjedalo in vam dolga leta ni dovolilo globoko zadihati. Sprostite se in odprite srce. Zavedajte se, da je ta organ tisti, ki zmore spremeniti svet. Torej lahko spremenite tudi svoje življenje na boljše, samo verjeti morate sami vase.

Ljubezen:
Samski se boste morali danes o nečem odločiti. Nikar ne odložite odločitve na kakšen drug dan. Čeprav ste skoraj paralizirani od strahu, da bi ga polomili, boste nekaj morali ukreniti. Prisluhnite prijatelju, v veliko pomoč vam bo. Vezani pa boste danes dobre volje in med vama s partnerjem bo spet vse po starem. Priznajte svojo zmoto!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Končno boste našli čas za svoje najljubše stvari. Lahko da boste spoznali tudi nekaj novih prijateljev. Nikar pa ne pričakujte, da bodo sodelovali tudi družinski člani. Pazite le, da na prijateljski ravni ne boste pridobili sovražnikov. Lahko bi namreč postali vzrok vseh vaših težav. Delujte premišljeno.

Ljubezen:
Samski boste dobili priložnost za afero. Ne dovolite odporu, da bi vas ustavil pri sestajanju z neko običajno osebo, saj se bo kasneje izkazala za zelo posebno. Vezanim pa se obeta prijeten večer v partnerjevi družbi, saj se bosta iskreno pogovorila o skupni prihodnosti in naredila načrt, ki bo všeč obema.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:
Vzemite si nekaj časa za razmislek, ne bodite razsipni in prihranite nekaj energije. Morda boste sanjarili tudi o lenarjenju, vendar pa ne boste imeli dovolj časa za to. Boste že nadoknadili kasneje. Spoznali boste, da ni vedno dobro vse imeti v svoji oblasti in je potrebno kdaj pokazati tudi pravi obraz.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju samskih bo danes zelo viharno. Srce bo želelo eno, razum nekaj drugega. Poslušajte svoj notranji glas in ne storite nečesa, kar bi jutri lahko obžalovali. Vezani pa boste nocoj zgladili vse spodrsljaje in prepire, ki so se zvrstili med vama s partnerjem. Dovolite mu, da vam pomaga.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Občutili boste, da se vrača stara napetost, kar vas bo opomnilo, da imate pred seboj še nekatere nedokončane stvari. Vse to se vleče še iz preteklosti. Občutili boste boljšo povezanost s prijatelji, kar bo okrepilo vaš odnos. Na finančnem področju pa bo potrebno nekaj spremeniti in se omejiti. Potrebno bo varčevanje.

Ljubezen:
Razpoloženje samskih bo že navsezgodaj zjutraj začelo nihati. Če boste le lahko, stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti. Rezultat, ki se vam obeta, bo nadvse zadovoljiv. Vezani pa boste svojega partnerja uspeli pregovoriti v nekaj zabavnega. Oddolžite se mu. Obeta se vam zanimiv večer!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Precej boste nemirni. Vaša čustva se bodo lahko prehitro razplamtela, a hitro bodo tudi ugasnila. Fizične moči boste imeli v izobilju, kar vam bo zelo koristilo pri vaših načrtih v domačem okolju. Lahko boste nadoknadili za vse tedne in mesece, ko se vam je samo nabiralo.

Ljubezen:
Vezani boste lahko danes v svoje ljubezensko življenje vrnili nekaj romantike. Dan vam bo zelo naklonjen, potrudite se. Samski pa ne sprejemajte ljubezni kot nekaj samoumevnega. Prav hitro bi se lahko zgodilo, da bi morali zaradi težav ljubezen brezkompromisno potisniti v ozadje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Že na začetku dneva vas bo nekdo pohvalil in vam s tem dal še več zagona. Veliko se boste ukvarjali tudi s svojim videzom in se ravno zaradi tega odločili, da boste izgubili kakšen kilogram za boljše počutje. Ker vedno radi naredite tisto, kar si zadate, vam bo tudi to uspelo. Odlično se boste počutili.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v razmerju, boste dan začeli sijajno razpoloženi. Pripravljeni boste na srečnejši odnos z ljubljeno osebo. Uživali boste v vsemu, kar vas bo napolnjevalo z zadovoljstvom. Samski boste danes ugotovili, da je nekomu še vedno veliko do vas in to vas bo močno presenetilo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Delovali boste zelo uporniško in kljub temu, da vam bo nekdo dobronamerno nasprotoval, ga ne boste poslušali. Želeli boste uresničiti svoje sanje, ki ste si jih zadali. Kljub svoji impulzivni naravi, ne bodite preveč nestrpni, temveč počakajte, da se bodo čustvene želje in potrebe stabilizirale.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje vezanih potrebuje nov zagon. Če je vaša zveza postala dolgočasna, vam bo pomagalo malo romantičnega vzdušja, pozornosti in lepih besed. Pohvalite partnerja za majhne stvari. Samski pa danes ne boste prav veliko razmišljali o ljubezni, saj boste preveč zaposleni z neko drugo zadevo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Že lep čas premišljujete o denarju in tudi danes boste nadaljevali z isto temo. Finančno stanje se bo lahko začelo izboljševati, kar tudi ne bi bilo čudno, saj vso svojo pozornost posvečate rešitvi nastale situacije. Vodila vas bo neustavljiva želja po nečem novem, drugačnem.

Ljubezen:
Samski boste imeli danes kljub vsemu malodušju veliko razlogov za smeh, še posebej ko bo beseda nanesla na ljubezen. Večer boste preživeli v prijetni družbi osebe, ki vam bo ogrela srce. Vezani pa boste pripravljeni na prvo mesto postaviti razmerje in pri pomembni odločitvi podpreti svojega partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.