Magazin > Horoskop in Numerologija
5199 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 30. oktobra 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Prihaja močna želja po sprejemanju novih izzivov.

Želeli boste premakniti meje svojih zmožnosti, saj boste želeli doseči nekaj, česar vam v preteklem obdobju ni uspelo. Privlačili vas bodo inteligentni, pošteni in neposredni posamezniki z dobrim smislom za humor. Prebujala vas bo misel na potovanja, spremembe in aktivno preživljanje prostega časa. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Obveznosti, ki jih prinaša vpliv lune v kozorogu vas bodo spravljale v kočljive položaje, morali boste uporabiti iznajdljivost, v nasprotnem primeru se bo vse skupaj nakopičilo.

BIK
Dokončna odločitev, ki jo boste s strani nekoga od domačih prejeli vas lahko močno preseneti. Ne bodite zadržani, raje argumentirajte čim prej vse moteče faktorje in zahtevajte da jih prilagodijo.

DVOJČKA
Poslušajte kljub trdi energiji lune v kozorogu svoj notranji glas, saj vam lahko svetuje bolje od razuma. Presenetite bližnje s kakšnim pikantnim predlogom, kar lahko popestri dogajanje.

RAK
Zvestoba, višji cilji in odločitev za napredek vas bodo ponesli naprej, tja, kjer si že nekaj časa želite biti, pa nekako niste zbrali dovolj motivacije, da bi naredili spremembo.

LEV
Če boste delovali brez pretiranega analiziranja in tuhtanja, bo vse kar se bo dogajalo v domačem krogu obrodilo veliko boljše rezultate. Prisluhnite nekomu, ki se je znašel v težavah.

DEVICA
Ko boste uspešno opravili z vsemi težjimi opravili, boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. Nikar ne bodite občutljivi, ko vas bo nekdo opozoril, da nekaj delate narobe.

TEHTNICA
Tkali boste stabilne vezi, poskrbeli boste za organizacijo, le na področju ljubezni boste zaznavali hladnost in zadržanost, s katerima lahko nekoga čisto narobe ocenite ali razumete. 

ŠKORPIJON
Nečesa kar je ključnega pomena ne razumete na pravi način, zato se namesto da argumentirate raje postavite v ozadje in si izborite enkrat za spremembo vlogo opazovalca.

STRELEC
Dan boste namenili sebi ter skrbi za svoje telo in duševno plat. Mikalo vas bo prebiranje literature, povezano z reševanjem različnih vzorcev in situacij, kar vas vodi v višja spoznanja.

KOZOROG
Z luno v vašem znamenju boste dobre volje ter pozitivno naravnani, čeprav boste morali v krogu družine sprejeti tudi določena dejstva, ki pa na prvi pogled ne bodo enostavna.

VODNAR
Prebudite namesto da sanjarite realen pogled na nastalo situacijo in vse skupaj se bo počasi začelo reševati v ugodni smeri. Z drznim pristopom se tokrat ne boste dobro izkazali.

RIBI
Dobro vam bo delo da se vse skupaj umirja, saj se zadnje čase vrtite v zmedenih situacijah, ki vam jemljejo čas ter energijo. Poglobitev vase bo smiselna in zelo učinkovita.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.