Magazin > Horoskop in Numerologija
3907 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 31. decembra

2017
Še zadnji dan v letošnjem letu. Naj bo nepozaben!

OVEN

Splošno:
Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s sodelavci pa bo naletel na odobravanje nadrejenih. Lepa popotnica za prihodnje leto. Danes vam bodo finančne zadeve lahko povzročile nekaj težav, a se kljub temu ne bojte večjih izdatkov. Če boste imeli občutek, da se vas loteva prehlad, ga poskusite zatreti že v kali.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, si boste danes s svojimi organizacijskimi sposobnostmi prislužili oboževanje in občudovanje s strani partnerja. Navdušili ga boste s svojimi idejami, čeprav sta imela večer načrtovan že v naprej. Samske pa čaka zabaven večer v družbi prijateljev, medtem ko za čustva ne bo ravno veliko prostora. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

Magazin Vroči horoskop za teden od 25. 12. do 31. 12. 2017

BIK

Splošno:
Na vrat na nos se boste danes zaleteli v dogajanje, ki bi se mu sicer v širokem krogu izognili. Tokrat bo tveganje res mikavno, a ne bo minilo brez posledic. Denarni dobički bodo pripomogli k vaši finančni stabilnosti in bodo povečali vaš bančni račun. Kljub mrazu se nocoj odpravite silvestrovat na svež zrak.

Ljubezen:
Danes boste malce zaskrbljeni zaradi vsega dogajanja okoli vas, ker mu ne boste mogli slediti. Vezani se zanesite na vašo boljšo polovico, saj bo poskrbela, da se bo vse odvijalo po načrtih. Samski pa se le prepustite toku. Poskrbite le, da se boste vi dobro počutili v svoji koži. Ostalo bo prišlo samo od sebe. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Izogibajte se informacijam sumljivega izvora. Nekdo, ki poslovno sodeluje z vami, bi vam rad škodoval, čeprav vas ogovarja s prešernim nasmehom na ustih. Pazljivo! Nocoj poskušajte nadzorovati prekomerno zapravljanje in raje varčujte. Popoldansko posedanje in popivanje dolgo v noč vam bosta bolj škodila kot koristila. Jutri pojdite na zrak in bodite aktivni.

Ljubezen:
Ne glede na to, da se boste vezani odločili preživeti noč v družbi, si bosta vidiva želela nekaj zasebnosti. Danes bodo med vama čustva še bolj močna kakor po navadi. Samski pa boste danes na moč uživali v vsem razburjenju in pozitivni energiji. Vendar vseeno pazite, da vaša pričakovanja ne bodo previsoka. 

Ljubezen : 6
Služba: 2
Zdravje: 3

RAK

Splošno:
Danes se boste končno začeli zavedati, da niste edina avtoriteta in da obstajajo ljudje, ki so lahko še bolj trmasti od vas. Naj vas to ne vrže iz tira. Denarja danes ne bo, nocoj pa se bo vaš finančni položaj še nekoliko poslabšal. Čeprav se vas bo čez dan lotevala rahla depresija, se zvečer prisilite in pojdite silvestrovat. Zelo dobro vam bo delo. 

Ljubezen:
Vezani boste danes občudovali razmerja ostalih ljudi. Nikar se ne primerjajte z drugimi, pač pa raje poglejte na vaš odnos iz drugega zornega kota. Prihaja novo leto, novi začetki. Zaobljubite se, da boste izboljšali vajin odnos. Samski pa se dobro pripravite na današnji večer. Vaša pričakovanja so visoka, podajte se v akcijo! 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Na zadnji dan v letošnjem letu se vam bo zdelo, da so morda pričakovanja prevelika. Upirali se boste silam, ki so višje in močnejše od vas. Razmislite o dobičkonosnih poslih in razširitvi posla. Čudili se boste nad bogastvom in finančnimi zadevami. Ne obremenjujte se s težavami drugih, nocoj uživajte in se sprostite. 

Ljubezen:
Vaši prijatelji vas danes ne bodo mogli dohajati. Za vas se bo vse odvijalo zelo hitro in aktivno. Vezani poskrbite, da ne boste pustili partnerja predaleč za seboj. Saj veste, današnji večer mora biti nekaj posebnega. Samski pa boste že čez dan občutili, da bi lahko bil ta večer nekaj posebnega za vas. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Danes bo napočil trenutek, ko si boste lahko za hip nadeli rožnata očala in se z njimi veselo ozrli okoli sebe. Prisluhnite svoji notranjosti in domišljiji. Finančna spodbuda vas bo danes prijetno presenetila in še bolj se boste zakopali v delo. Nocoj bodite zmerni z alkoholnimi in žganimi pijačami, saj veste, da jih vaš želodec ne prenaša dobro.

Ljubezen:
Vezani danes ne boste razpoloženi za družbo, zato boste precej zaprti vase. Od partnerja boste pričakovali, da vas bo tolažil in vam posvečal vso pozornost, vendar pa tega ne boste dobili od njega. Samski pa boste posvetili precej časa pripravam na današnji večer. Nekaj ne bo šlo kot načrtovano, zato bo vaše potrpljenje na robu. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Čeprav bo sprva kazalo, da ste se zmotili, se bo na koncu izkazalo, da vas je intuicija izjemno dobro vodila. Ponosni boste. Z današnjim dnem se bo močno izboljšala tudi finančna situacija, kar bo na vaš obraz priklicalo nasmeh. Kljub naporni noči mislite nase in na počitek, ki si ga načrtuje že vnaprej, sicer vam bo jutri žal.

Ljubezen:
Samski boste imeli občutek, da vaše ljubezensko življenje trenutno ni v razcvetu. Če boste želeli nekaj več dogajanja, boste morali danes zvečer kar sami poskrbeti za to. Vezani pa morate vedeti, da ni vse tako črno-belo, kakor stvari vidite vi. Čeprav boste imeli občutek, da vam partner ne posveča dovolj pozornosti, bo to zgolj vaše dojemanje. Raje uživajte.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Na zadnji dan letošnjega leta boste zelo trmoglavili in lahko se zgodi, da boste šli okolici pošteno na živce. Če ne bo po vaše, boste doživljali izbruhe, ki položaja ne bodo prav nič izboljšali. Celo danes boste imeli vse možnosti za pospešitev posla in izboljšanje finančnega stanja. Čustveno boste nocoj izredno napeti, počutje bo slabo.

Ljubezen:
Vezani boste danes malce razočarani, saj ne boste v središču pozornosti vaše boljše polovice. In ne smete ji zameriti, saj se bo obema dogajalo toliko stvari, da ne bosta imela dovolj časa drug za drugega. Samski pa bodite pozorni na govorico telesa vaše simpatije. Njeno obnašanje vam bo lahko namreč povedalo zelo veliko. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC

Splošno:
Danes boste imeli dovolj moči za nove izzive, zato pojdite le pogumno v »boj«. Zagotovo boste uspešni, sprememba na bolje pa se vam obeta na vseh področjih, tudi pri financah. Uživali boste v sadovih svoje ambicioznosti, ponudilo pa se vam bo celo nekaj priložnosti za večja vlaganja. Nihajoče razpoloženje se bo umirilo.

Ljubezen:
Vezani boste danes močno pod vplivom čustev, ki vam bodo lahko zameglila razum. A če boste čustvom pozorno prisluhnili, boste ugotovili, da vam bodo pomagala rešiti situacijo, v kateri ste se znašli. Samski pa se vprašajte, če ste pripravljeni na naslednji korak. Danes se vam bo namreč ponudila več kot odlična priložnost za to. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Vaše prilagajanje novemu energijskemu ozračju bo napredovalo bolje od pričakovanj. Našli boste pot, kako združiti nasprotja. Uspelo vam bo. V prihajajočem letu pričakujete pogovore o vašem napredovanju in povišici, kar bo le še povečalo vaše samozaupanje. Vaše zdravje in počutje bosta danes odlična.

Ljubezen:
Ne glede na to, kam se boste samski danes odpravili, se boste imeli več kot odlično. Večer bo poln spogledovanja in nič ne bo narobe, če boste naredili še kakšen korak naprej. Vezani pa boste sicer pričakovali od današnjega večera nekaj več. Če vam kaj ne bo po godu, se ne kujajte, ampak naredite nekaj za svoje boljše počutje. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:
Svoje mnenje boste izražali neposredno, kar bo pripeljalo do burnih nesporazumov. V jezi ne boste mogli rešiti ničesar, a boste vsaj povedali svoje. Današnji dan seveda ne bo primeren za razmišljanju o vlaganju denarja v delnice, nepremičnine ali zemljiške kupčije. Če ste o tem razmišljali, to misel opustite. Nocoj se sprostite, vendar ne pretiravajte z alkoholom, saj veste, da škoduje zdravju.

Ljubezen:
Danes boste imeli ogromno norih idej. Samski, če boste želeli popestriti svoje ljubezensko življenje, samo poglejte okoli sebe, kajti v vaši bližini je kar nekaj ljudi, ki bi vam lahko pri tem pomagali. Vezani pa pazite danes na svoje besede. Preden boste kaj izrekli, dvakrat razmislite, da ne boste prinesli v družbo slabe volje. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Veliko energije boste namenjali domu in pripravi na najdaljšo noč v letu. Pazite, da vas vse to ne bo preveč izčrpalo, sicer boste nocoj sitni in prepirljivi. Pazite, da ne bo videti, kot da iščete razloge za prepir. Nepričakovan denarni dobiček bo prijetna poživitev, zato boste tudi veliko bolj motivirani. Posebnih težav na področju vašega zdravja ne bo.

Ljubezen:
Samski danes ne boste oddajali prave energije. Pred vami je stresen in naporen dan, stvari ne bodo potekale po pričakovanjih. Nekaj živcev prihranite za zvečer, ker se bodo stvari obrnile na boljše. Vezani pa boste na vsak način želeli pomagati boljši polovici, ta pa vaše pomoči ne bo potrebovala, tako da se raje osredotočite nase.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.