Magazin > Horoskop in Numerologija
3908 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 31. januarja 2021

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno: 

Danes boste slabe volje. Zdelo se vam bo, da vas je obšlo depresivno obdobje, ki se ga ne morete otresti. Čutili boste, da vas bližnji ne morejo razumeti, kar vas bo razžalostilo. Odpravite se v naravo in vzpostavite stik z njo. Vaše telo bo tako ponovno zaživelo. Nadihajte se svežega zraka in videli boste, da se boste počutili bolje. Poskrbite za svoje telo.

Ljubezen
Danes se vezani in samski ne boste trudili na področju ljubezni. Zdelo se vam bo, da nimate dovolj energije. Bili boste ravnodušni in depresivni. V resnici bo vaše počutje vplivalo na dojemanje sveta in na dojemanje čustvenega področja. Ne belite si glave s stvarmi, ki v resnici niso pomembne! 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 2

BIK
Splošno: 

Danes boste razmišljali o sebi. S svojem življenjem ne boste zadovoljni. Zdelo se vam bo, da je vaše delo rutina in da se ne naučite nič novega. Morda je pravi čas za to, da razmislite o prekvalifikaciji. Pogovorite se z nadrejeno osebo in videli boste, da se vam lahko ponudi nova priložnost. Veliko bo odvisno od tega, kako dobro se boste znali pohvaliti pred drugimi.

Ljubezen
Danes boste obupani, saj enostavno ne boste našli povezave med vama. Ne bosta se razumela najbolje. Še včeraj je bilo vse odlično, medtem ko bo današnji dan zares naporen. Partner vas bo lahko s svojimi besedami prizadel. Ste se v preteklih dneh osredotočali preveč nase in skorajda pozabili nanj? Opravičite se.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno: 

Na finančnem področju bodite danes zelo previdni. Ne smete trošiti v nedogled. Zagotovo lahko pričakujete denarno izgubo, zato bodite razumni. Današnji dan bo kot nalašč za izlete. Sprostite se in se čim bolj odmaknite od vsakdanjih skrbi. Poskušajte čim manj razmišljati o njih. Čaka vas obilo smeha, če si boste le znali narediti takšen dan, kot si ga želite. 

Ljubezen
Zdelo se vam bo, da vam partner ne govori resnice, zato boste razburjeni. Vsekakor ne pretiravajte, saj vam je bilo nekaj zamolčano z razlogom. Vprašajte se, koliko lahko prenesete, saj niste tako močni, kot si mislite. Samski boste stopili na pot spoznavanja nove osebe. Oseba vas bo navdušila, zato ji dovolite, da stopi v vaš intimni prostor.

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 3


RAK
Splošno: 
Razmišljali boste o delu in o tem, kaj si želite doseči v svojem življenju. Zdelo se vam bo, da vas trenutno delo ne izpopolnjuje in da ste se znašli na povsem mrtvi točki. Ne bojte se, saj bo višja sila poskrbela za vas. Ne belite si glave po nepotrebnem. Zdravje: danes se boste počutili slabo. Čas je, da namenite pozornost sebi, svojemu fizičnemu in mentalnemu ravnotežju.

Ljubezen
Danes boste računali na svojega partnerja, ki pa vas bo vrgel iz tira. Njegovo vedenje bo vse prej kot običajno. Ne bo vam mogel nameniti pozornosti, ki jo boste potrebovali. Vsekakor se bo kmalu pojavila težnja k pogovoru o skupni prihodnosti in o načrtih, ki jih imate. Izrazite svoja pričakovanja. Gradita na odnosu, ki ga imata.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno: 

Razmišljali boste o novih poslovnih možnostih in o tem, kako bi se dokopali do večjega zaslužka. Vaše misli bodo osredotočene na finance in poslovanje. Pazite na to, da se boste posvetili tudi svoji družini. Vsekakor boste danes spoznali, da je pred vami cela vrsta novih priložnosti, ki so vam bile do sedaj skrite. Premislite, kako jih boste izkoristili. 

Ljubezen
Danes ne boste cenili svojega partnerja tako, kot bi ga lahko. Preprosto ne boste videli, da je ta za vas pripravljen narediti vse. Zdi se, da niste zadovoljni z njim in da razmišljate celo o tem, da bi prekinili odnos, ki ga imate. Vsekakor gre le za eno od vaših muh. Samski se ne prenaglite pri svojih odločitvah, da jih ne boste kasneje obžalovali.  

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Danes se boste po napornem delovnem tednu končno lahko sprostili. Odpravite se v naravo in čas preživite z najbližjimi. Popoldan vam zvezde obetajo posebno presenečenje na področju financ. Prav lahko se zgodi, da boste prejeli nepričakovan denar. Vendar pazite, da se ne bo še enkrat potrdilo, da zlahka pridobljen denar tudi zlahka izgubimo. 

Ljubezen
Predstavnice ženskega spola boste danes jezne in razočarane nad partnerjem. Vsekakor je čas, da se pogovorite z njim, saj drugače ne boste prišle daleč. Predstavniki moškega spola, ki ste samski, boste danes spoznali osebo, nad katero boste navdušeni. Ob njej se boste počutili izvrstno! Sprejmite možnosti za ljubezen, saj jo že pošteno pogrešate.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

Počutili se boste bolje, čeprav bo ravno danes pravi dan za to, da bi posvetili več pozornosti zdravju in telesu. Telo je naš najboljši instrument, zato ga morate ceniti. Danes si skušajte vzeti dovolj časa in poiščite pravo ravnovesje med fizičnim in mentalnim. Potrebovali boste dovolj moči, saj vas jutri čaka naporen dan. Oddih vam bo dobro del!

Ljubezen
Ljubezensko stanje bo danes boljše, kot je bilo včeraj. Čas je, da pride do sprememb, toda ne pozabite, da ste sami odgovorni zanje. Naučite se brzdati svojo jezo in negativna čustva, saj s svojimi izbruhi prizadenete partnerja. Zdi se, da mislite le nase in na sporočilo, ki ga želite prenesti, toda s tem vedno znova prizadenete partnerja. Samski odmislite preteklost. 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno: 
Razmišljali boste o delu in finančnem stanju, ki vam ne omogoča mirnega spanca. Ne boste se mogli sprijazniti s tem, da si morate vzeti čas za sprostitev. Neizpolnjene želje vam ne bodo dale miru. Iskali boste nove rešitve. Morda boste prav danes spoznali, kaj vse morate še storiti, da boste dosegli svoj cilj. 

Ljubezen
Danes boste v partnerskem odnosu odlični. Pokazali boste svojo čustveno zrelost in razsodnost, ko bo šlo za čustvena vprašanja. Prav tako boste pokazali, kako zelo potrpežljivi ste lahko do svojega partnerja. Partner bo ob vas zacvetel, saj bo končno dojel, da ga razumete v dno duše. Samski lahko pričakujete priložnosti, a zaenkrat ni pričakovati,d a vas bo katera zares navdušila.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:  

Danes boste nagnjeni k sporom, zato pazite na svoje izražanje, še posebej, ko bo šlo za bližnje. Prepiri se bodo pojavljali vse okoli vas. Danes bo lahko nekdo od bližnjih jezen na vas, zato ne reagirajte naglo in ne izražajte svoje jeze vse povprek. Zdravje: počutili se boste dobro, vseeno pa vam bo primanjkovalo notranje moči. Naberite si jo s fizično aktivnostjo. 

Ljubezen
Predstavnice nežnejšega spola bodite pozorne. Danes se bodo globoko v vas kopičila negativna čustva. Imate dejanski razlog za to, ali je vse le v vaši glavi? Vprašajte same sebe. Zdelo se vam bo, da vas partner ne posluša. Samski ne oklevajte več dolgo. Prišel je čas za prvi korak. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno: 

Danes ne bo vaš dan. Razočarani boste nad prijatelji in bližnjimi. Zdelo se vam bo, da vas ti ne razumejo in da so siti vašega stalnega pritoževanja. Prenehajte se smiliti sami sebi. Morda bi se morali zamisliti nad seboj. Samo govoričenje o tem, kako hudo je, vas ne bo pripeljalo nikamor. Čas je, da se pogovorite sami s seboj in v sebi odkrijte odgovor. 

Ljubezen
Danes boste na čustvenem področju zelo nihali. Dopoldan se vam bo zdelo, da pogrešate svojega partnerja, zato se ga boste nenehno oklepali. Partner se bo v vaši bližini počutil utesnjeno. Čas je, da se vprašate, kaj je dejansko narobe v vajinem odnosu. V večernih urah pričakujte več prepirov, nejasnosti in težav. 

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Današnji dan boste namenili osebam, ki so vam blizu. V vaš dom bo zagotovo posijalo sonce in navdušeni boste nad razumevanjem med domačimi. Vsekakor lahko pričakujete veliko smeha in prelepih trenutkov. V intimnih odnosih boste lahko danes malce bolj prepirljivi, zato bodite previdni, kako se boste vedli do partnerja. 

Ljubezen
Tudi danes boste v ljubezni precej prepirljivi. S partnerjem se ne bosta strinjala glede neke teme. Ne dovolite, da bi to uničilo idilo, ki je med vama prisotna že dalj časa. Čas je, da pričnete nadzorovati svoja čustva, še posebno tista negativna, ki lahko pridejo na plan ob prepiru. Nadzorujte svoj temperament.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Danes se boste želeli spočiti, želeli si boste miru in počitka. Morda se vam celo ne bo dalo pogovarjati s prijatelji. Skušali si boste narediti tak dan, v katerem boste zadovoljili svoje notranje potrebe. Obstaja nevarnost prepirov med vami in osebami, ki so vam blizu. Obstaja verjetnost globokih zamer, zato premislite, preden boste spregovorili.

Ljubezen:  
Prav je, da premislite o svojem vedenju do partnerja. Zagotovo s takim načinom ne boste prišli daleč. Zdi se, da se želite odmakniti daleč proč v svojo notranjost. Ne igrajte se igre, ki je ne morete dokončati. Svetujemo vam, da dokažete čustveno zrelost in skušate pogledati na situacijo z drugega zornega kota.

Ljubezen: 2
Služba:2
Zdravje: 3

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.