Magazin > Horoskop in Numerologija
10801 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 31. marca 2024

astrologija Profimedia
Ker boste zaznavali samozavest in neverjetno moč, lahko prevzamete pobudo in delujete spontano.

Globok strah pred dolgčasom naj vas ne posrka vase. Prebudil se bo občutek, da ste, če se nič ne dogaja ujeti, kar vas lahko psihično izčrpa. Poudarjeni atributi bodo inteligenca, prijaznost in smisel za zabavo. Želeli si boste svobode ter tega, da se sami odločate kam naprej in kako. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Trenutki, v katerih boste obdani z bližnjimi, vam bodo prinesli dobro voljo in veliko boljše razpoloženje. Če si želite korenitih sprememb, se vprašajte, ali ste si jih resnično zaslužili.

BIK
Nekateri se boste morali odreči nekaterim stvarem, ki ste jih vajeni, ali se kako drugače prilagoditi, vendar bo dan z luno v strelcu kljub temu spodbuden in obdan z dobro energijo.

DVOJČKA
Prihajajo močne emocije, ki bodo zahtevale hitre odločitve, vendar sami ne boste želeli ničesar narediti na silo. Intuicija vam bo prišepnila, da ni pravi čas za drastične spremembe.

RAK
Dogajanje v domačem okolju bo delovalo zelo obetavno, vendar ne boste dobili komplimenta, če boste samo stali ob strani. Nikar si ne dovolite, da nekdo preveč vpliva na vas.

LEV
Najlepše vam bo v družbi, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa praktično opravilo v domačem okolju, kjer bodo vsi z energijo lune v znamenju strelca izredno klepetavi in razigrani.

DEVICA
Soočite se čim prej z dejstvom, da ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Čutili boste, da vas preteklost zopet malce obremenjuje. Veliko boste premišljevali o tem, kako se ji izogniti.

TEHTNICA
Nekdo, ki ga boste po dolgem času srečali, si vas bo drznil opomniti, da ste se zelo spremenili na osebnostnem področju. Priporočljivo je, da razmislite ter počasi naredite nekaj zase. 

ŠKORPIJON
Sprehodi v naravi vam bodo koristili, prav tako ne pozabite bolj nežno negovati svojega notranjega otroka. Iskali boste nekoga, ki bi vam lahko ponudil več odgovorov na vaša vprašanja. 

STRELEC
Neiskrenost nekoga, ki bo ves čas spraševal o zadevah, ki jih nikakor ne mislite izdati, vas lahko spravi ob živce ter izzove kakšno sarkastično frazo, s katero se boste želeli zaščititi. 

KOZOROG
Skušajte kljub luni v strelcu, ki prebuja radovednost, ostati zvesti in odločni in lažje vam bo. Ustavite se za trenutek  in razmislite o kočljivih stvareh, ki ves čas napadajo vaše misli. 

VODNAR
Priznajte v družinskem krogu svojo napako in poskrbite, da se bodo sprte energije zakrpale. Veliko huje bo, če boste molčali vse do trenutka, ko vas bodo razkrinkali drugi. 

RIBI
Zaupajte vase, saj vam bo le tako uspelo urediti razmere v družinskem krogu, ki so že nekaj časa v nenavadnih vibracijah. Nekdo bo potreboval več miru zase, zato vas bo morda zavrnil. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.