Magazin > Horoskop in Numerologija
2935 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 4. avgusta 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje

OVEN
Splošno:

Svoj ugled boste lahko danes še izboljšali, vendar pa boste morali biti sočutni in prepričljivi. V prostem času sklepajte nova prijateljstva, ki vam bodo v prihodnje zelo koristila. Poskrbite, da vaše razpoloženje ne bo izrazito negativno. Pazite se stresa in se umirite na vseh področjih. Začnite se ukvarjati z rekreacijo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, se boste morali danes posvečati nekomu drugemu, ne partnerju, kar vam bo pobralo kar precej energije. Da si boste napolnili baterije, se kasneje zmenite za srečanje s partnerjem. Samski pa boste sicer precej zaposleni, vendar pa si vseeno vzemite pol urice za kavo z neko osebo, ki vam je blizu. Dobro vam bo delo. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Nov dan boste začeli nabiti z energijo in polni upanja. Tako veseli in energični boste, da vam bodo besede dobesedno letele iz ust. Pomanjkanje denarja vam bo pokvarilo načrte, a boste na koncu z opravljenim vseeno kar zadovoljni. Zelo boste razdražljivi, lahko da vas bo napadel tudi prehlad.

Ljubezen:
Vezani, danes prtljago iz preteklosti končno odložite. Znebite se velikega bremena, naj zapusti vaše življenje, to pa bo dobro vplivalo tudi na odnos z vašim partnerjem. Samski pa boste danes precej radodarni. To bo opazila tudi neka oseba, ki vam veliko pomeni. Dobili boste pozitiven odziv s strani te osebe.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Na svoja pleča si boste naložili malce preveč dela, po vrhu vsega pa bodo ljudje od vas pričakovali, da boste reševali še njihove težave. Zaradi preobremenjenosti boste jezni in nerazpoloženi. Stanje v vaši denarnici ni prav nič razveseljujoče, se bo pa kmalu izboljšalo. Privoščite si sprehod v naravi, ki bo okrepil vaše zdravje in vas pripravil na muhasto vreme. 

Ljubezen:
Samski boste danes naleteli na težavo s svojim prijateljem, saj vam bo na vsak način želel dopovedati nekaj, s čimer se ne boste strinjali. Poskušajte se izogniti tovrstnim prepirom, posvetite se raje čemu drugemu. Vezane pa čaka prijeten dan, saj bosta imela s partnerjem enake želje, ki jih bosta skupaj uresničila. 

Ljubezen 4
Služba: 3
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Danes boste morali umiriti neko situacijo, ob tem pa si boste tudi na novo postavili meje. Medtem ko boste reševali tuje težave, bodo vaše postavljeni na stranski tir. Mikal vas bo večji nakup in kljub temu, da vam finančno stanje ne dopušča nove naložbe, se boste zanjo odločili. Danes vas bodo ogrožale bolečine v križu. Izogibajte se vetru in prepihu. 

Ljubezen:
Pestijo vas finančne težave, zato se boste precej obremenjevali s tem. Vezani nikar ne dopustite, da bi težave na ostalih področjih vplivale na partnerski odnos. Samski pa boste uteho iskali v preteklosti. Poklicali boste nekdanjega partnerja, saj se boste želeli na ta način nekako dokazati, a to se ne bo dobro izšlo.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Danes boste našli odlično rešitev za organizacijo določenega projekta. Nekaj stvari se bo zaradi tega povsem ustavilo, a ne pozabite na najbližje. Pričakujete lahko nekakšno dediščino ali drugo finančno pomoč. Povečal se vam bo apetit. Poskusite se prebiti mimo sladkarij in ne posegajte preveč po njih.

Ljubezen:
Samski si danes zadajte nov cilj, saj bo dan primeren za to. Če boste spoznali novo simpatijo, jo kar pogumno povabite na zmenek. Vezani pa preživite nekaj kvalitetnega časa s partnerjem. Potrebovala bosta sicer še nekaj časa, da se bosta ponovno tesno zbližala, saj so bili pretekli dnevi kar naporni za vaju oba.
 
Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Nocoj se vam obeta prijetna zabava, na kateri boste hitro postali najbolj zanimiva oseba. Izogibajte se ljudem, ki bodo do vas vzvišeni in se bodo grobo obnašali. Veliko se boste ukvarjali z vašim finančnim stanjem. Težavo imate predvsem zaradi skupnih financ. Danes še posebno pazite na pljuča in želodec.

Ljubezen:
Danes boste postavljeni pred neko težko odločitev. Poslušajte sebe in svoj notranji občutek, intuicijo. Tudi če boste sprejeli odločitev, ki je partner ne bo odobraval, vztrajajte pri svojem. Ni treba, da vedno sledite njemu. Samski pa si kmalu vzemite čas za nakupovanje, saj potrebujete tudi malo sprostitve.
 
Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Želeli si boste potrditve, da ste se pravilno odločili, zato boste bližnje dobesedno prisilili, da se bodo strinjali z vami. Na denarnem področju sprememb ne pričakujte, se pa lahko zgodi, da boste zaradi nepričakovanih stroškov nekoliko pod stresom. Kar se tiče zdravja, vas kmalu čaka zdravniški pregled, obisk ginekologa ali predavanje na temo zdrave prehrane. 

Ljubezen:
Samski boste morali danes narediti nekaj dobrega za druge, ne glede na to, koliko dela in truda bo to zahtevalo od vas. Izplačalo se vam bo, saj boste prejeli pohvale za vložen trud. Vezani pa se morate naučiti, kako se spoprijeti s težavami, ne da bi se skregali s partnerjem ali pa ga odrinili stran.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Preizkusili se boste v reševanju tujih težav. Prevzeli boste pobudo, kar vam bo pomagalo izboljšati tudi vaše stanje. Pri reševanju določenih zadev pa se modro zanesite na usodo. Poskrbite tudi za sprostitev. Pojdite na kakšno masažo ali sprehod, predvsem pa posvečajte svojemu zdravju več pozornosti, kot ste jo do sedaj.

Ljubezen:
Samski se boste znašli na nasprotnem bregu od vseh ostalih. Nikakor se ne boste strinjali z njimi. Vi se le postavite zase, s tem boste očarali nekoga, ki vas skrivaj opazuje. Vezani pa imejte v mislih, da vašemu partnerju ne morete biti vse. Če se bo odločil preživeti dan s prijatelji, mu to omogočite. Zaradi tega vas bo imel le še bolj rad. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste dobili priložnosti umakniti se v osamo. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni. Finančne težave boste danes reševali sproti in dokaj enostavno, čeprav se vam na trenutke ne bo zdelo tako. Vaše zdravje bo stabilno, le občasno boste imeli težave z glavoboli.

Ljubezen:
Vezni, s partnerjem se danes pogovarjajta o vajinih željah in sanjah. Oba bosta pridobila, če se bosta naučila poslušati drug drugega. Samski pa boste dobili ponudbo za nek zanimiv zmenek, toda pripravite se na vse. Če boste sprejeli povabilo, je pred vami še kako zanimiv večer. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Vaša pozornost se bo avtomatično preusmerila na prihodnost. Iskali boste poti, ki bi vam bile v pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev. Odločili se boste, da boste na delovnem mestu stvari vzeli v svoje roke. Zaradi denarnih skrbi boste tudi nocoj slabo spali. Odločno se boste spopadli s svojimi šibkimi točkami na področju zdravja in počutja.

Ljubezen:
Samski, danes boste morali biti še posebno pozorni, h komu se boste zatekli po pomoč. Če se boste spraševali glede romantičnih zadev, se raje obrnite na nekoga, ki je že v zvezi. Vezani pa boste malce otožni. Nič ne prežene otožnosti bolje kot božanje in razvajanje s strani partnerja. Karkoli boste počeli, delajte to skupaj s partnerjem, bolj prijetno bo! 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Zavedate se, da ste sposobni voditi ljudi in narediti stvari najbolje, kar se da. Tudi danes boste dali vse od sebe, da boste to dokazali. Zelo boste obremenjeni z načrtovanjem svojih prihodnjih finančnih naložb. Rešiti želite več stvari hkrati, a nimate trdne finančne podlage. Odpravite stres in se umirite z meditacijo ali prijetnimi dejavnostmi. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, si danes vzemite čas in analizirajte svoje želje ter potrebe. Razmislite malce o tem, kdo se večino časa prilagaja, ko ste v razmerju. Ste to vi? Vezani pa morate vedeti, da nikoli ne boste vedeli vsega o partnerju. Zato ne bodite tako radovedni, ampak se raje lotita česa drugega. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Uživali boste v prijetni družbi ljudi, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek, boste ostali optimistični in veseli. V sklopu financ težav ne bo. Nekoliko težav vam bo povzročala le prebava, posebno želodec. Poskrbite za prehrano, predvsem pa za mirne živce.

Ljubezen:
Vezani se danes v nečem ne boste strinjali s partnerjem, kar bi znalo privesti do precej nesporazumov med vama. Včasih se je potrebno malce prilagoditi. Poskrbite, da bosta dobila vsak svoje. Samski, vam pa bo dan naklonjen, tako da razmislite, kaj bo sedaj vaš naslednji cilj. Ne glede na to, za katero področje se boste odločili, vam bo šlo dobro.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.