Magazin > Horoskop in Numerologija
4621 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 4. decembra 2022

astrologija
Delovni, vztrajni, polni upanja in učinkoviti boste zaključili karkoli boste začeli.

Kjerkoli vas bodo ujeli, boste delovali pripravljeni in navdušeni. Družinske vezi bodo na vrhu zanimanj, zato pričakujte lepe medsebojne povezave, ki vas bodo opomnile, da je tukaj nekdo, ki vas podpira in spoštuje, ne glede na to, kako se odločite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi nepričakovane informacije boste nekoliko zmedeni. Raje se usmerite v počitek in razne užitke, po katerih hrepenite, posebno v družbi dobrih ter iskrenih prijateljev.

BIK 
Zadovoljni in sproščeni boste, posebno, če si želite razrešiti manjši kaos na domačem področju, kar bo zaradi prehoda lune v vaše znamenje veliko lažje izvedljivo. Oddahnili si boste. 

DVOJČKA
Prav bi bilo dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje v situaciji, ko želite nekomu pomagati, ni dovolj. Pomembno bo, da se iskreno povežete s prijatelji.

RAK 
Dan, v katerem luna prehaja v znamenje bika boste izkoristili za počitek in hobije, ki vam veliko pomenijo. Nikamor se vam ne bo mudilo, zato boste sposobni tudi poglobitev.

LEV
Stanje v domačem okolju bo zadovoljivo, zato zadev nikar ne zapletajte z odvečnimi vprašanji. Presenečeni boste nad pozornostjo osebe, ki je vedno pogosteje v vaših mislih.

DEVICA 
Zaradi konflikta vas bo zajela panika, da se odnosi v družini krhajo. Dobro bi bilo, da obiščete sorodnike in se jim posvetite ter da čim prej razčistite z vsem, kar vam je neznano.

TEHTNICA
Prišli boste do spoznanja, da je v vaših mislih na čustvenem področju še veliko nerešenih vprašanj. Začnite z nujnimi podvigi ter prebudite resnično dojemanje situacij.

ŠKORPIJON
Priznati si morate, da ste premišljevali o sedenju na dveh stolih, vendar se čim prej ustavite ter odločite za eno možnost. Ko se boste nečemu odrekli, prihaja razbremenitev.

STRELEC 
Razjezilo vas bo, da je nekdo trmasto prepričan o svojem prav. Opazujte vse misli ki se bodo pojavljale, z malo truda in z iskrenim pogovorom lahko najdete zlato sredino.

KOZOROG 
Ni potrebe, da se pretirano obremenjujete s težavami tistih, ki vas obdajajo. Prebudite raje občutek, da ste resnično zadovoljni sami s sabo in s svojim načinom življenja.

VODNAR
Prihajate do spoznanja, da se z nekom razumeta bolje kot v preteklem obdobju. Spremembe, ki ste jih uvedli v zadnjem času, se bodo kmalu pokazale kot dobra izbira.

RIBI 
Zopet si boste zaželeli podati se v svoj svet, ki je tako bogat ter poln čustev, skratka popoln. Stik z naravo vas bo zelo pomirjal, pa če gre za gozd, rastline na vrtu ali sobne rastline. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.