Magazin > Horoskop in Numerologija
4117 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 4. julija 2021

astrologija, horoskop
Zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Uranom vas lahko preplavi nemir, ki se bo še posebej povezoval s čustvenim dojemanjem.

Tisto, česar ne boste v trenutku razumeli vas lahko v notranjosti prestraši. Nikar ne obupajte, glavo pokonci in vse skupaj, tudi ljubezen, bo dobilo lepšo obliko. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Potrdilo se bo, koliko podpore prihaja k vam s strani tistih, ki vas obkrožajo. Imeli boste odprt pogled na življenje ter radoveden pogled v prihodnost, kar vas bo popeljalo na sam vrh.

BIK 
Nekaj pomembnega boste sprejeli s težkim srcem. Verjetno pa je to edina možnost v krajšem obdobju. Nikakor ne marate, da se stvari vlečejo. Vsekakor se lahko z nekom posvetujete.

DVOJČKA 
Zamislite se, koliko vam daje določena oseba in koliko prejema. Ker jo ne želite izgubiti, se potrudite in malce spremenite vaš odnos. Z luno v biku se boste več kot običajno zadrževali doma.

RAK 
Doživeli boste presenečenje. Biti morate pozorni in pripravljeni na vse, čeprav bo to lahko naporno. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, vam bo podarila nekaj skrivnih namigov. 

LEV 
Ostajajte odprti za priložnosti in jim pogumno odprite svoje srce. Tako zasebno kot tudi na področju ljubezni. Odnašalo vas bo v pretiravanje. Tako v pozitivno kot negativno smer.

DEVICA 
Ne zavlačujte več glede zadeve, ki vas po tihem bremeni. Tokrat boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju novosti in sprememb v domačem okolju. 

TEHTNICA 
Zvezde vam bodo danes naklonjene, zato bo kljub temu, da boste večino časa preživeli doma, pravi dan za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb v življenje. Dotaknite se tudi čustev.

ŠKORPIJON 
Občutili boste preboj energije, ki vas bo napolnila tudi z najbolj neverjetnimi idejami. Morda si boste zaželeli, da bi storili kaj takega, kar bi pomenilo tudi manjše tveganje, seveda na področju ljubezni.

STRELEC 
Z nekaj truda lahko spodbudne novice postanejo smernica za prihodnost. Vse, kar je potrebno storiti, je umiriti se in začutiti v sebi, katera priložnost nosi to, kar v resnici potrebujete.

KOZOROG 
Če vam bo nagajalo počutje, bo to le zaradi povečanega občutka za obveznosti in s tem tudi stresa, ki ste ga doživeli v preteklih dneh. Veliko bolj boste izpostavljeni psihičnim obremenitvam.

VODNAR 
V ljubezni boste želeli imeti glavno besedo, prav tako pa se boste tudi med rjuhami izkazali kot vodilni. Partner bo navdušen nad vašo strastjo, saj jo boste kazali kar se da iskreno.

RIBI 
Vezani ste presrečni, saj ste končno imeli priložnost preživeti malo več časa z ljubljeno osebo. Samski se boste najboljše počutili proti koncu dneva, ko boste zaradi rezultatov tega tedna sproščeni.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.