Magazin > Horoskop in Numerologija
3129 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 4. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Vse boste začeli z vplivom Polne lune dojemati bolj resno, spuščali se boste tudi v podrobnosti, kar pa prinaša nekaj nervoze.

Tistim zadevam, ki vas vznemirjajo, se skušajte izogniti, v nasprotnem primeru se vam nakazuje nekaj slabe volje. Postaviti se zase in vztrajati bo tokrat misija nemogoče, zato odnehajte prej, kor se znajdete v napeti poziciji. V domačem okolju vas lahko zmotijo nepomembne malenkosti, ki jih še pred kratkim niste niti opazili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čeprav boste deležni lepih komplimentov, vas bo energija Polne lune usmerjala k nervozi ter notranjemu nemiru, ki se lahko odrazi tudi na področju odnosov z družinskimi člani.  

BIK 
Zaljubljeni biki boste skrbni, ljubeči in zanesljivi, zato boste z lahkoto umirili vsako napetost, ki jo bo prebudil vpliv Polne lune. Končno boste lahko uredili svoje misli. Počutili se boste stabilno.

DVOJČKA 
Izpod napol priprtih oči boste čakali kaj vam prinaša vpliv Polne lune. Energija, ki se bo prepletala bo povezana s srcem, srce pa seveda z ljubeznijo. Dvignite se počasi nekoliko višje. 

RAK 
Namesto da se vdajate depresivnim stanjem, ki jih prebuja vpliv Polne lune, raje, ko boste prosti, obiščite prijatelja oziroma prijateljico, ki vas zna hudomušno vedno spraviti v dobro voljo.


LEV 
Pred vami je zaradi vpliva Polne lune polno razno raznih sprememb, povezanih z dogajanjem v domačem okolju. Vsekakor se boste bolj kot kdaj koli lahko zanesli na svoje prirojene talente.

DEVICA 
Nekoga boste zaradi energije, ki jo prebuja Polna luna, začeli gledati iz drugega zornega kota. Zavedati se boste začeli, kako pomembno vlogo imajo v vašem življenju družinski člani. 

TEHTNICA 
Prebuja se dar za razumevanje globine človeških duš, zato vas bodo, česarkoli se boste lotili, bližnji z veseljem podprli. Dovolite si tokrat čutiti v vseh razsežnostih in preprosto uživati v prijetnem dnevu.

ŠKORPIJON 
Končno boste, kljub temu da na vas vpliva Polna luna, prišli k sebi po burnih dogodkih v prejšnjih dnevih. Dogodki, ki se bodo razvijali v domačem okolju, bodo ravno tisto, o čemer ste sanjali. 

STRELEC 
Čakajo vas presenečenja, divja energija, vas bo na področju čustev povabila v svoj objem. Sprememb se ne boste ustrašili, celo iskali jih boste in iz njih potegnili najboljše za vas. 

KOZOROG
Ker boste zaradi energije, ki jo prebuja Polna luna togi in nepopustljivi, boste vztrajali pri svojih načrtih. Premišljenost, potrpežljivost in pogum boste močno potrebovali v odnosu z nekom, ki je zelo zahteven.

VODNAR 
Ker boste odkritosrčni in zaupljivi, vas čakajo na ljubezenskem področju lepe spremembe, ki bodo podarile simpatične razsežnosti. Prej, ko se odločite, da greste v akcijo, pretehtajte vse možnosti. 

RIBI 
Bodite previdni in ne reagirajte zaradi vpliva Polne lune v določeni kočljivi situaciji prehitro. Bodite pozorni predvsem na kakovost in ne na količino. Če boste preveč zaverovani v svoj prav, se pripravite na posledice.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.