Magazin > Horoskop in Numerologija
9666 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 5. decembra 2021

astrologija, napoved Profimedia
Tanka meja med nezavednim in racionalnim umom vam bo razkrivala prednosti kot slabosti pomembne situacije.

Z drugimi se boste zlahka povezali, povečano bo tudi sočutje, še posebej v domačem okolju. Zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja življenjskih izkušenj. Najboljše stvari in rešitve bodo rezultat sodelovanja in ne konfliktov ter napačnega argumentiranja. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Ljubezenske vibracije vam bodo naklonjene, z izjemo zoprnega kočljivega vprašanja, ki vas lahko popelje v resne dvome. Ne obremenjujte se preveč, krajši zastoj bo prehodne narave.

BIK 
Vse se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot ste pričakovali, saj vas spremlja napeta energija. Nekaj kar vam je bilo vedno všeč, vam sedaj ne bo ustrezalo tako, kot bi si želeli.

DVOJČKA 
Razočarani boste, saj nihče ne more povsem izpolniti vaših zahtev. Še najbolje se boste tokrat razumeli s pripadniki zračnih znamenj, ki bodo razumeli vaše lahkotne premike.

RAK 
Zavedati se boste začeli, da ste v določen odnos vložili premalo, da bi se zadeve lahko začele obračati v pozitivni smeri. Žal se boste soočiti z resnico in skušati narediti kakšen pomemben korak.

LEV 
Morda že nekaj časa pričakujete preveč. Posebno, če se vam še vedno vrti v mislih nekdo, ki je dejansko zbudil v vas intenzivna čustva. Pazite, komu boste zaupali skrivnost.

DEVICA 
Dogajanje in dogovarjanje bo tokrat doprineslo še eno priložnost v odnosu, o katerem razmišljate že nekaj časa, pa nekako niste prepričani, kaj bi bilo treba storiti. Zaupajte svojemu šestemu čutu.

TEHTNICA 
Ne morete se pravilno odločiti, saj se bo dopoldne, ko bo luna še v strelcu, dogajalo preveč stvari hkrati. Zmedlo vas bo predvsem to, da boste slišali več plati iste zgodbe, zato budno odprite oči.

ŠKORPIJON 
Z nekom razmišljata podobno, zato poskusite nadgraditi odnos, saj nimate česa izgubiti. Slutite, da obstaja možnost za manjši napredek v odnosu in tokrat lahko pokažete več spontanosti.

STRELEC 
Spomnili se boste na osebo iz prijateljskega kroga, ki je za vas zelo zanimiva. Nikar pa še ne sklepajte prehitro, saj vse skupaj bolj diši na vaše želje, ne na realno podobo, ki jo boste sčasoma uvideli.

KOZOROG 
Namesto da bi odprli oči, se boste popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, predajali lažnim upom in si v mislih ustvarjali dvomljive situacije. Samski boste na spletu zelo iskani, kar bo dvignilo vašo samopodobo.

VODNAR 
Končno vam po dolgem času okoliščine podarjajo več časa, da bi lahko v miru razmišljali. Vse skupaj prihaja zelo spontano in v nekoliko nenavadnih okoliščinah, kar vam bo všeč.

RIBI
Vse kar boste videli in slišali boste preverjali v upanju, da bi našli nekaj kar ni po vaših merilih, nekaj kar lahko kritizirate. Zakaj ne bi enkrat za spremembo odreagirali drugače ter se potrudili prepoznati svetle točke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.