Magazin > Horoskop in Numerologija
9020 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 5. februarja 2023

Horoskop.si Horoskop.si
Čeprav boste želeli narediti vse kar je v vaši moči se vam bo zdelo da ste počasni in na trenutke celo neučinkoviti.

Znali boste svetovati in se usmeriti v reševanje težav družinskih članov. Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate. Ne iščite bližnjic saj bi se lahko z energijo Polne lune hitro znašli v napačni poziciji. Priskočite na pomoč predvsem tistim, ki so šibkejši. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo vam bo z nasmeškom kljub vplivu Polne lune, ki prinaša zmedo pospešil srčni utrip. Spoznali boste, da ste nekje dobrodošli, čeprav ste si v zadnjem času glede tega belili glavo s črnimi mislimi.

BIK 
Ne boste imeli dovolj časa in moči za vse, kar ste nameravali. Prišli boste do točke, ko ni več poti nazaj. Naredite tako, da nihče ne bo oškodovan, ter imejte v mislih, da vas jezi tudi vpliv Polne lune.

DVOJČKA 
Nekaj kočljivega se bo odvilo v drugačnih okoliščinah, kot ste upali. Stvari so se spremenile, ko niste imeli časa za razmišljanje. Pričakujte z energijo Polne lune, da vse skupaj ne bo enostavno.

RAK 
Priznali si boste, da ima vsaka zadeva več plati in odtenkov. Nikar ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi pravzaprav morali storiti sami. Vprašajte se, katera je najbolj razumna rešitev.

LEV 
Premislite, zakaj se obremenjujete zaradi stvari, ki niso nujne. V prostem času uživajte ob glasbi in druženjih z izbranimi. Doma bo še nekaj situacij, ki bodo od vas zahtevale, da jih umirite.

DEVICA 
Zaradi vpliva Polne lune se bo zgodil neprijeten zastoj. Krivo bo tudi to, da ste preobremenjeni in utrujeni, kar se lahko odraža tudi na napačnih odločitvah glede družinskih zadev. 

TEHTNICA 
Pazite, da ne bi zaradi zmedenosti, ki jo prebuja Polna luna pozabili na nekaj pomembnega. Zakaj ne bi enkrat za spremembo odšli v naravo in se popolnoma prepustili njeni veličini. 

ŠKORPIJON 
Začeli se boste zavedati, da preveč omahujete in ne delate vsega pravočasno. Tudi v ljubezni zamujate in sicer s simpatično obljubo, na katero ste malce pozabili, nasprotna stran pa čaka. 

STRELEC 
Nekaj se vam bo posrečilo, če si boste dovolj prizadevali, le tako boste rešili nesporazum z osebo, ki vam veliko pomeni. Sklenili boste nekaj pomembnega tudi glede osebnih odnosov.

KOZOROG 
Spremljali boste nekaj, kar vas zaradi čudnih občutkov, ki jih prebuja Polna luna ne bo navdušilo. Pomirilo vas bo dejstvo, da v zoprni situaciji v bistvu niste direktno udeleženi. 

VODNAR 
Pazite, saj zaradi Polne lune enostavno ne boste naravnani kot isti, ki vas obkrožajo. Na nekoga vplivate bolj intenzivno, kot si predstavljate, vendar te prednosti nikar ne izkoriščajte. 

RIBI 
Nekaj vas bo razjezilo. Najbrž po nepotrebnem, zato se pravočasno prebudite in se ne smilite sami sebi. Z zamudo boste dobili kar nekaj odgovorov, zato se vam obrestuje potrpežljivost. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.