Magazin > Horoskop in Numerologija
9030 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 5. septembra

horoskop, astrologija Profimedia
Spontane in neodvisne energije, ki vas bodo objemale bodo povod, da se odpravite na lepše.

Nikar se, tudi če ste trenutno v kakšni zagati, ne prepuščajte vlogi žrtve, saj se vam to prav nič ne poda. Zajemite dan s polno žlico in dovolite, da se vam približa iskrena ljubezen, ki vam nudi tihe vendar prijetne odgovore na vaša vprašanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pred vami je živahen dan, ki ga bo osvetlila in popestrila luna v levu. Tisti, ki vas ne bodo sprejemali in spoštovali se bodo umaknili od vas, kar boste zelo hitro tudi zaznali. 

BIK 
Dovolite si dan z luno v ognjenem znamenju doživeti kot izziv, v smeri novih smernic, pogovore, za preskok, da vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno in kaj je potrebno črtati.

DVOJČKA 
Razveselili se boste nekoga, ki ga že dolgo niste videli. Dobra energija bo vplivala tudi na zdravje, za katero vam trenutno ni potrebno pretirano skrbeti. Sproščeno zajadrajte v večer.

RAK 
Kvalitete, ki jih nosite v sebi bodo opažene, vendar vas to nekako ne bo prepričalo. Prepričani boste, da je potrebno narediti največ kot je mogoče, tudi če ne zaznavate notranjega miru.

LEV
Lahkotna energija lune v levu vam bo pričarala več veselja in ustvarjalnega delovanja. Telefon bo zvonil bolj pogosto, razveselilo vas bo, da so se na vas spomnili prijatelji, ker jih imate radi.

DEVICA
Razmišljali boste o finančnem področju, čeprav ne boste mogli v nedeljo prav ničesar spremeniti. Iskali boste bolj ugodne rešitve. Počasi, čas bo prinesel svoje, zato ne prehitevajte.

TEHTNICA
Obeta se vam veliko spretne in navihane komunikacije, ki jo prinaša luna v levu. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v prijetno zgodbo. S humorjem boste dosegli odlične rezultate.

ŠKORPIJON
Živahni boste ter spontani, kar bodo opazili tudi domači. Lepi komplimenti bodo spodbujali dobro počutje in nove ideje. Vse skupaj se bo vrtelo zelo hitro, vendar v pravi smeri.

STRELEC 
Nekaj, kar boste slišali ne bo ravno optimistično, vendar pa se lahko z okrepljenim občutkom soočite z veliko obremenitev in rešite marsikatero težavo in na koncu zadovoljno ugotovite, da ste pogumni.

KOZOROG 
Na zasebnem področju prihaja do dvomov in kančka posesivnosti. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos z domačimi in skupaj nabirajte nove ideje za prihodnost.

VODNAR 
Nekdo vam bo zelo jasno povedal, da ga določene stvari zelo motijo. Vprašajte se, če ima morda prav, saj je zadnje kar si želite, da bi bili s komerkoli v slabih odnosih. 

RIBI 
Strastno boste zagovarjali svoja stališča, morda z luno levu celo preveč intenzivno. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih misli ne boste mogli povedati na ves glas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.