Magazin > Horoskop in Numerologija
2713 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 6. decembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Ovni, nekaj vas bo žulilo.

OVEN
Splošno:

Razmišljali boste o menjavi dela. Res je, da ste bili pred kratkim še zelo zadovoljni, toda čutite, da niste borec. Zvezde so na vaši strani, zato se ne bojte. Trud vas lahko pripelje daleč. Na novem delovnem mestu bi bilo vaše znanje zelo cenjeno, zato premislite. Naj vas ne bo strah. Pazite le na zdravje, saj čutite, da vas celotna situacija utesnjuje. Vsaj danes poskrbite za sprostitev in več fizične aktivnosti.

Ljubezen:
Čutite, da v ljubezni niste izpopolnjeni. Razmišljali boste o tem, da bi zapustili določeno ljubezensko situacijo. Nagnjeni boste h končanju razmerja, toda danes še ne boste sprejeli končne odločitve. Zdelo se vam bo, da še niste pretehtali vseh argumentov. Vzemite si čas, toda ne slepite svojega partnerja. Bodite iskreni in mu zaupajte svoje misli. Samski danes še ne pričakujte sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Ukrep, ki ga imate v mislih, bo za seboj potegnil kup prijetnih in neprijetnih posledic, zato morate na vse skupaj pogledati z dveh plati. Če boste le enostranski, se utegne zgoditi, da boste spregledali marsikaj pomembnega. Na finančnem področju se vam bodo prav kmalu ponudile nove priložnosti.

Ljubezen:
Samski se boste danes zavedli, da bi morali ohraniti stike z nekom, ki vam je izredno pri srcu. Ne skrivajte več čustev, zberite pogum in se tej osebi zaupajte! Na ljubezenskem področju vezanih se bo danes dogajalo nekaj, kar ne boste povsem razumeli. Zaradi čudne energije, ki jo boste oddajali, bo tudi partner muhast.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Nagnjeni boste k sporom. Zdelo se vam bo, da se lahko le prepirate, toda tako ne boste prišli daleč. Še doma ali v najožjih krogih se boste sprli z osebami, s katerimi se načeloma razumete dobro. Še pravi čas se umaknite. Sami precenite svoje vedenje. Zdravje: pazite na bolečine v križu in hrbtenici. 

Ljubezen
Samski boste še posebno presenečeni nad današnjim dnem. Pred vami so pomembna spoznanja, ki vas bodo vodila do osebe, ki vam je bila v preteklosti blizu. Vez boste lahko obnovili. Že danes pričakujte klic ali začetek komunikacije. Vezani boste zadovoljni s tem, kar imate. V partnerstvu danes ne bo nikakršnih dvomov. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3


RAK
Splošno:

Bodite previdni pri financah. Morda boste nadrejenega narobe razumeli, zato se bodo pojavile napake v odločitvah ali dodatni stroški. Prav je, da analizirate odhodke in iščete rešitve, ki ponujajo dovolj kvalitete po zmerni ceni. Ne hitite. Vzemite si čas. Če vas bodo preganjali, potem jim mirno povejte, da je pomembna kakovost opravljenega dela. 

Ljubezen:
Čutili boste, da ste v ljubezni na pravi poti. Zdi se vam, da ste končno našli tisto, po čemer ste hrepeneli in da je višja sila ustvarila nekoga prav za vas. Ne čudite se, če se boste v bližnji prihodnosti znašli pred matičarjem. Samski se ne ozirajte na mnenja drugih ljudi. Prisluhnite lastnim občutkom in ne pozabite, da se le redko pojavijo take priložnosti, kot se vam ponujajo sedaj. Ne oklevajte več, naj vas sedaj vodi vaš instinkt. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

V domačem okolju boste tokrat zares kreativni, želeli boste prispevati k delu s svojimi idejami in tako krepiti pozitivno energijo. Zagotovo vam bo uspelo, zato lahko danes pričakujete hvaležnost in odobravanje. Pripravljeni boste na nove podvige in na nove projekte. Danes boste presenečeni nad ponudbo za sodelovanje v nečem, kar si prizadeva za skupno dobro.

 Ljubezen
V ljubezni danes ne boste čutili zbližanja. Zdelo se vam bo, da sta s partnerjem kilometre proč, pa čeprav bo poleg vas. Razmislite o tem, kje tiči težava. Morda gre za to, da sta se oddaljila zaradi vaše želje po umiku. Poiščite pravi razlog, toda ne obupajte, saj bo že jutri situacija boljša. Samski boste danes potrebovali počitek in sprostitev, zato ljubezni ne boste pogrešali. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

V današnjem dnevu lahko pričakujete pogovor z osebo, ki vam bo v prihodnosti priskočila na pomoč. Vsekakor ji boste zaupali svoj pogled na delo in težave, s katerimi se soočate trenutno. Tudi vi potrebujete pogovore o težavah, saj niste vsemogočni, zato je čas, da se prenehate pretvarjati. Po končanem pogovoru se osebi zahvalite za to, da vam je prisluhnila.

Ljubezen:
Vezani boste danes imeli čas, zato boste premislili o sebi. Prišli boste do neprijetnih spoznanj, toda ne skrbite. Še vedno je čas, da razrešite stvari, ki vas motijo. S partnerjem lahko pričakujete pogovor v večernih urah. Zaupala si bosta vajine skrbi in težave. Čutili boste, ko se vam bo odvalil kamen od srca. Samski boste razmišljali o osebi, ki vas je včeraj občudovala.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:  

Kjerkoli že boste, boste morali biti danes zelo pozorni. Zdelo se bo, da vas nekdo lovi na napakah, zato vam svetujemo visoko raven koncentracije. Ne razmišljajte o drugih stvareh, saj bi se lahko zapletli v globoke težave. Obenem pa ne popuščajte glede svojih osnovnih načel, saj bi si s tem kupili le kratkoročno premirje. Nekaterim soočenjem se enostavno ne bo mogoče izogniti.

Ljubezen
Le s komunikacijo boste lahko izboljšali odnos, ki ga imate. Vezani mislite, da imate vedno prav. V razmerju sta vedno dva, zato se boste morali začeti prilagajati in sprejemati partnerja takega, kot je. Le tako boste lahko dosegli odnos, v katerem bo prevladovala harmonija in razumevanje. Samski boste podvomili v to, da ste pripravljeni na novo razmerje. Ne spuščajte se pregloboko. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 
V zasebnem življenju se boste danes soočali s pomembnim vprašanjem, zato ne ukrepajte prenaglo. Prav je, da razmislite o vseh plateh in da pridobite mnenja tistih, ki jih vaša situacija zadeva. Zagotovo ne bo pravi čas za naglo ukrepanje. Še vedno boste malce leni in nepripravljeni na spremembe. Današnji dan bo od vas zahteval vso pripravljenost, zato si ne dovolite presenečenj. 

Ljubezen
V ljubezenskem okviru boste samski čakali na neko rešitev in odziv osebe, ki vam je všeč. Odziv bo zagotovo prišel v kratkem, a ne pričakujte preveč. Vezani boste v odnosu začutili veliko harmonije in ljubezni. Zdelo se vam bo, da ste danes po dolgem času lahko zares pomirjeni. Občutki med vama s partnerjem bodo nepopisni. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Zdi se, da v zadnjem času veliko razmišljate o sebi in spremembah, ki jih želite doseči. Zagotovo želite izboljšati sedanje stanje. Naj vas zaradi tega ne skrbi. Vsi hrepenimo po osebni rasti, zato je prav, da si prisluhnimo in se včasih pogovorimo sami s seboj. Danes si vzemite čas samo zase. Posvetite se meditaciji ali drugi fizični aktivnosti. Tako boste vzpostavili stik med mentalnim in fizičnim.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes malce melanholični, saj boste čutili, da partner od vas zahteva preveč. Omenite mu dejstvo, da potrebujete današnji dan zase, da v sebi poiščete prave odgovore, ki si jih postavljate že dalj časa. Ne pozabite, da smo vsi svobodni in lepo je, ko lahko svojo svobodo delimo z osebo, ki smo jo izbrali zase.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Čim prej sprejmite odločitev, saj nima več smisla, da za seboj vlečete takšno breme. Čeprav se vam morda v tem trenutku to še ne zdi pomembno, pa verjemite, da se boste hitro počutili bolje. Če si boste v drugi polovici dneva obetali neko sodelovanje, boste razočarani. Dela se lotite sami.

Ljubezen:
Danes boste delali na tem, da bi uresničili pričakovanja ljudi okoli vas. Vezani boste zato pozabili, da je vse, kar je pomembno, mnenje vaših bližnjih, še posebej vašega partnerja. Samski pa boste želeli narediti vtis na simpatijo. Ni potrebno, da že danes pokažete vse svoje adute. Kaj lahko prihranite tudi za prihodnjič.  

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes bodite previdni, za koga boste zastavili svojo besedo. Oseba, ki jo imate za prijatelja, se bo lahko prav danes izkazala za neiskreno. Vsekakor ne verjemite vsemu, kar boste slišali. Ohranite razum in lastno presojo. Danes se boste lahko zanesli le sami nase. Vsekakor si boste zvečer privoščili sprostitev in zabavo, uživali boste ob ogledu dobrega filma. 

Ljubezen:
Premislite o svojih besedah in izražanju. Prav je, da ste iskreni, toda pazite, do katere mere se mislite spustiti. Ne prizadenite svojega partnerja namenoma. Ohranite pravo mero spoštovanja. Ohranite določen nivo, ko gre za sporazumevanje. Samski se boste danes zamislili nad seboj. Spoznali boste, da vam nekdo pogosto pride na misel.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Danes boste želeli razrešiti odprto vprašanje glede financ. Zagotovo vam bo uspelo, toda bodite previdni. Nekdo bi vas lahko ukanil, zato vam danes vsekakor odsvetujemo vsakršno pogajanje ali hitre nenavadne dogovore. Vsekakor lahko v naslednjih dneh pričakujete finančne prilive. Pazite na svojo prehrano. Privoščite si dan ali dva očiščevanja. Zaužijte dovolj sadja in zelenjave. 

Ljubezen
Samski boste imeli dovolj samote. Zaželeli si boste družbe in prijetnih, romantičnih večerov, o katerih pa ne bo ne duha ne sluha. Ukrepajte in naredite kaj v smeri izboljšanja. Ne zaprite se sami vase. Odkrijte nove načine, preko katerih boste spoznavali nove ljudi, ki vam bodo pisani na kožo. Vezani se boste lahko danes sprli s svojim partnerjem. Izogibajte se prepirom. 

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 5
  • liacrosni 18:41 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • plunexma 15:17 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • blogopox 11:51 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks