Magazin > Horoskop in Numerologija
4181 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 6. januarja

astrologija, horoskop
Koga čaka lepa nedelja?

OVEN
Splošno:

Nagnjeni boste k razpravam in prepričevanju bližnjih. Nikar se ne razburjajte, če vas ne bodo ravno v vsem poslušali. Poziv sorodnika iz tujine in njegov predlog, da ga obiščete, vas bo popolnoma navdušil. Partnerski odnosi v poslovni sferi ne bodo sijajni. Tudi če se vam bo kdo opravičil, najverjetneje ne boste verjeli v iskrenost njegovih namer.

Ljubezen:
Zdelo se vam bo, da ste nedavno na poti spoznali popolno osebo. V kolikor gre za športnika ali umetnika, ste morda na pravi poti, da se boste zaljubili. Fizični videz partnerja vam veliko pomeni pri izbiri in odločitvi, ali se boste spustili v zvezo ali ne. Lahko pa tudi, da boste postali žrtev zelo izkušenega zapeljivca, kar pa ne bo imelo veliko skupnega s pravo ljubeznijo.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Pričakujete lahko dobro sodelovanje s tistimi, ki računajo na to, da jim boste pri vsem sledili. To bo za vas ključ do uspeha, še posebej če je vključena določena oseba, ki je dolgo oklevala, a se bo končno odločila povedati, kaj želi. Dobili boste koristne nasvete v zvezi z reševanjem konkretnih težav.

Ljubezen:
Danes bo za vas zelo razburljiv dan, še posebej če ste v zvezi z osebo, ki je drugače preveč sramežljiva in vam ne dovoli, da bi se ji preveč približali. Trudite se biti iskreni, a pazite, da ne boste koga prizadeli, še posebej osebo, ki vam je draga. Imeli boste dve možnosti, vaš znak je na splošno nagnjen k menjavanju partnerjev.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Nezaupljivi boste do oseb, ki odkrito kažejo, da ste jim všeč. Brez potrebe se boste umikali vase. Možni bodo manjši vzponi in padci, saj mnogi ne bodo opravljali svojih obveznosti, ki jih boste nato vi prevzeli nase. Pričakujete lahko prijetne novice. Ne obremenjujte se s tujimi težavami, ne glede na to, za kaj bo šlo.

Ljubezen:
V ljubezni ne boste racionalni. Bodite pripravljeni določene obveznosti prepustiti partnerju, kajti v nasprotnem primeru bi lahko prišlo do spora okrog nepomembnih vprašanj. V precepu boste glede tega, kaj stalni partner pričakuje od vas in kaj želite doživeti vi sami. Morda ste v zvezi z osebo, s katero se občasno vidite, a se zelo dobro razumeta.
 
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Potrudite se in skušajte danes maksimalno sodelovati z ljudmi, kajti nagnjeni ste k temu, da sledite samo svojim ciljem in načrtom. Vsi se bodo opirali na vas, še posebej glede praktičnih zadev. Zaupajte vase in v svoje odločitve, pa boste uspešni. Dan bo dober tudi za druženje s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli.

Ljubezen:
Dobro se boste znašli z osebo, ki živi v tujini ali pa ste jo spoznali preko interneta. V ljubezni zmaguje tisti, ki je vztrajnejši, vam pa to ni tuja lastnost. Morda boste doživeli lepo avanturo z nekom, ki je vesel, dinamičen in ima talent za neko umetnost. Če sta se spoznala na poti, bo lahko celotna simpatija prerasla v veliko ljubezen.
 
Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste precej ljubosumni in posesivni, zaradi tega pa boste lahko sprejeli tudi napačno odločitev. Situacija se ne bo odvijala tako dobro, kot ste pričakovali, še posebej če boste morali sodelovati z osebo, ki je ne poznate najbolje. Naivno boste zaupali v obljube, ki jih boste dobili in pričakovali, da bodo tudi drugi naredili nekaj, od česar boste imeli korist.

Ljubezen:
V ljubezenskem življenju bi radi pospešili dogajanje, pazite le, da ne boste preveč pritiskali na partnerja. Imeli boste večjo potrebo po gotovosti kot po ljubezni. Ne odrecite se svojim sanjam samo zaradi tega, ker se niso uresničile. Morda boste odkrili določene skrivnosti iz preteklosti, ki jih prej niste uspeli zvedeti. S pomočjo okoliščin se bo vse postavilo nazaj na svoje mesto.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Nikar se fizično ne izčrpajte pri delu, ki vam ne prinaša zadovoljstva. Pomembne zadeve, ki ste jih za nekaj časa odložili, bodo sedaj zahtevale vašo pozornost. Vaša energija bo padla, zato se posvetite samo tistim nalogam, ki se vam bodo izplačale. Sledite svoji intuiciji in se ne vežite na osebe, ki vam do sedaj niso bile dovolj lojalne.

Ljubezen:
Dan bo dokaj naporen, tudi vi boste nekako pričakovali slabe stvari, a nikar toliko ne skrbite. Nekomu zelo veliko pomenite in to vam bo tudi dal vedeti. Mladi in na novo zaljubljeni imejte več zaupanja v svojega partnerja. Samski, vaš šarm bo prišel do polnega izraza v krogu intimnih prijateljev, še posebej umetnikov.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Vaš praktičen duh bo prišel do polnega izraza. Zelo boste svojeglavi in ne boste poslušali tujih nasvetov, kako rokovati z denarjem in vrednimi stvarmi. Pametno ga vložite v banko za najmanj šest mesecev. Bojite se za svoje delovno mesto in niste pripravljeni tvegati, čeprav ste prepričani, da ste na pravi poti.

Ljubezen:
Partner vas bo v veliki meri begal s svojim vedenjem, še posebej če se bosta veliko videla. Malo boste sumničavi. Dobro se boste počutili v družbi oseb, ki vedo, kako pristopiti in kaj povedati. Veliko boste tudi mislili na osebo, ki je zelo zaposlena, a bo vseeno našla tudi nekaj časa za vas. Samo nikar se ne jezite, če ne bo vedno pripravljena poslušati vaših težav.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Nov posel, nova priložnost za zaslužek. Danes boste pripravljeni na tveganje in tudi dobitke. Pri tem vam bo pomagal prijatelj, v katerega imate neomejeno zaupanje. Dobro se boste počutili v družbi osebe, s katero se lahko o vsem lepo dogovorite. Nekdo ima velik vpliv na vas, a tudi vi nanj. Preživite dan v prijetni družbi oseb, ki so vam drage.

Ljubezen:
Morda boste dobili ustvarjalni navdih in marsikaj vam bo lahko padlo na misel. Partnerja boste želeli prijetno presenetiti z nepričakovanim darilom. Pripravljeni se boste na novo zaljubiti oziroma z nekom začeti zvezo. Preživite večer v družbi prijateljev ali oseb, s katerimi se vedno dobro počutite. Če vam je kdo všeč, mu to tudi povejte.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Mnogi vam bodo ponujali koristne nasvete, a vi boste nezaupljivi in pretirano svojeglavi, zato ne boste pripravljeni na tuje pogoje. Sami sebi boste največji sovražnik, kajti sami boste spodbujali razne spore. Ne vstopajte v razprave, saj se bodo ljudje vedli, kot da ne vedo, kaj vas razburja. Veste, da niso idealni, a to za enkrat zadržite zase.

Ljubezen:
Vaša energija bo usmerjena k družinskim članom, še posebej mladi in poročeni lahko pričakujete prijetne trenutke v družbi vaših bližnjih. Partnerju bo zelo pomembno, da vam bo v vsem ustregel. Povedal vam bo, koliko mu pomenite. V kolikor pa partner ne bo razpoložen za ljubezen, razmislite, ali mu morda niste dali kakšnega razloga za to.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Zelo boste močni in samozavestni, a s svojimi izjavami bi lahko marsikoga prizadeli. Uporabite malo več diplomacije, še posebej z osebami, ki vas razburjajo, kar se vam bo zelo izplačalo, če ste na nek način od njih odvisni. Trudite se navdušiti nekoga in končno boste uspešni. Dobro se boste počutili ob osebi, ki podpira vaše navdušenje in ima razumevanje za vaše slabosti.

Ljubezen:
Za vas bodo poseben izziv predstavljale zveze z osebami, ki pogosto potujejo ali delajo v medijih. Samski, pričakujete lahko zanimivo poznanstvo ali napoved nečesa, kar bi se znalo zgoditi v bližnji prihodnosti. Morda bo nekdo želel z vami obnoviti zvezo. Vezani, morali boste narediti prvi korak k spravi. Bodite iskreni in partnerju zaupajte, kaj vam leži na duši in kaj do njega čutite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes se boste dobro razumeli s prav vsemi ljudmi v vaši okolici. Če pričakujete določeno ponudbo, bo ta sicer lahko malo zamujala ali pa boste vi svoje načrte morali preložiti na kasneje. Osebe z enakimi ambicijami boste doživljali kot veliko konkurenco. Morda boste svoje obveznosti tudi malo zanemarili.

Ljubezen:
Samski lahko pričakujete poziv k druženju, možno je tudi zanimivo srečanje. Morda sumite, da vas nekdo ogovarja ali pa vas pretirano hvali, kar ustvarja ravno nasproten učinek. Čarom nasprotnega spola se boste težko uprli. Vezani, v vašem domu se bodo odprle zanimive, raznovrstne teme. Skupni čas organizirajte drugače.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

V zasebnem življenju lahko pričakujete pozitiven preobrat. Delovali boste kot nekdo, ki dobro ve, kaj hoče, a potrebuje le dobro taktiko. Naredite si načrt, potrudite se. Postanite bolj avtoritativni, odločni in pokažite tudi dovolj potrpljenja. Dobili boste priložnost, da se z nekom pobotate.  

Ljubezen:
Pripravljeni boste malce popustiti in tako boste dali partnerju vedeti, koliko vam v resnici pomeni. Pričakujte pa lahko težave, še posebej če boste preveč svojeglavi. Najprej dobro premislite, preden boste kaj rekli. Samski boste nekomu nekaj ponudili. Čutite, da bi se lahko zgodilo nekaj zelo razburljivega.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 1
  • Avatar Ancrilinna
    Ancrilinna 22:08 05.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top