Magazin > Horoskop in Numerologija
12456 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 6. junija 2021

astrologija
Koga čaka lep dan?

OVEN
Splošno:

Zablesteli boste. Marsikatero težavo, ki vam je v prejšnjih dneh kratila spanec, boste občutili kot kratkotrajno oviro. Danes si boste znali zastaviti izziv in ga tudi doseči. Edino področje, kjer tega res ne bi smeli početi preveč lahkomiselno, so finance. Tveganja se vam bodo slabo obrestovala.

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste precej labilni. Potrebovali boste veliko spodbude in potrditev, že malenkosti vas bodo spravile v dvome. Vezani boste tako potrebovali veliko energije s strani partnerja. Samski boste zaradi tega vpliva nagnjeni k napačnemu sklepanju.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Če si želite kakršnih koli sprememb, je danes pravi dan, da naredite nekaj glede tega. Morda vas bodo spodbudile neke govorice, ki pa jim ne bi smeli pripisovati prevelikega pomena. V ozadju dogajanja je zavist. Vendar pa je glavno, da ste vi zadovoljni sami s seboj. Če niste, ukrepajte.

Ljubezen:
Na dan bodo prišli izzivi na področju odnosov. Vezanim se bo lahko zdelo, da jih partner ovira pri nečem, kar bi radi dosegli. Tudi samski boste razmišljali predvsem o prednostih svojega statusa in se spraševali, zakaj bi si sploh želeli zveze. A navsezadnje bo srce kot vedno ubralo svojo pot.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Nekdo, na katerega ste že dalj časa računali, vas bo razočaral na celi črti. Če boste dopustili, se bo okoli tega sukal ves današnji dan. Veliko bolje bi bilo, da bi to pač preboleli in se raje osredotočili na kaj prijetnega. Ustrezalo vam bo vse, kar je vezano na umetnost.

Ljubezen:
Veliko truda boste pripravljeni vlagati v čustva, zveze in svoje ljubezenske načrte. Pričakovali boste tudi veliko v zameno, zato boste le delno zadovoljni. Vezani ne pogrevajte starih zamer, da ne povzročite konfliktov. Samski pa ne pozabite na svoje obljube.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Otresli se boste slabih misli in negativnih pričakovanj. Razposajeni boste in razigrani, kot že dolgo niste bili. Imeli boste občutek, da se življenje končno odvija tako, kot ste si zamislili. Načrte boste uresničevali sproti, denarja in časa vam ne bo primanjkovalo.

Ljubezen
Vajin odnos se bo zelo izboljšal in to boste tudi občutili, saj vam bo partner začel posvečati več pozornosti in časa. Ponovno se bosta skupaj smejala in uživala. Vredno je bilo počakati ta trenutek, kajti vrata sreče se vama bodo odprla in le stopiti bosta morala skoznje. Tudi samskim se obeta prijetno dogajanje na ljubezenskem področju.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


LEV
Splošno:

Kuhanje vam bo danes predstavljalo užitek in veselje, še posebej če boste kuhali za ožje družinske člane ali partnerja. Med tednom ste velikokrat prezaposleni za gospodinjska opravila, danes pa si boste vzeli več časa in boste poleg okusnega kosila morda še kaj spekli. Vse v zvezi s hrano vam bo velik užitek.

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste spontani in sproščeni. Tako samskim kot vezanim se bo lažje približati, kar vam bo prineslo prijeten dan za ljubezen. V pogovorih boste res lahko izrazili, kaj čutite in kaj vas osrečuje, zato boste postavili dobre temelje tudi za naprej.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno:

Odnosov danes ne boste mogli urediti in zaradi tega boste precej obremenjeni in osamljeni. Razčistite sami pri sebi, popolnosti ni in tudi popolnega prilagajanja ne! Finančno stanje boste po zaslugi svojega truda in nekaj ugodnih premikov končno lahko popravili. 

Ljubezen:
Samski se zavedate, da je ljubezen pomembna, vendar vam danes ne bo do tega, da bi naredili kaj posebnega za spremembo stanja. Ne boste imeli prave volje. Vezani pa boste obremenjeni s težavami in nestrinjanji med vama. Več bo pritoževanja kot konstruktivnih pripomb.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Želeli boste spremeniti svoj položaj, a boste ugotovili, da premalo veste. Umirite se, saj nihče ne pričakuje od vas, da boste rešili svet, dovolj bo že, če boste dobro opravili vsakdanje obveznosti. Denarno področje bo zadovoljivo, le pretiranemu zapravljanju se izognite. 

Ljubezen:
Danes se boste precej ukvarjali z nekom, ki vam je blizu, vendar pa vam ne bo zaupal, kaj se dogaja z njim. Vezanim bo to odvrnilo misli od partnerja in ta bo na račun tega malce užaljen. Samski pa se boste danes razdajali naokoli, sebe pa boste postavili na stranski tir. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

 
ŠKORPIJON
Splošno:

Dobro premislite, preden boste kaj rekli, kajti bližnje osebe vas bodo danes jemale zelo resno. Imeli boste močan vpliv na ljudi okoli vas, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo spraševali za mnenje in nasvete. Svetujte samo, če boste popolnoma prepričani v svoj prav in se ne zapletajte v zadeve, ki se ne bodo nanašale neposredno na vas.

Ljubezen:
Svoja čustva boste danes zelo težko izpovedali in pokazali, saj se vam zdi, da vam partner ne zaupa več tako kot prej. Pomislite, ali niste nemara tudi sami za to krivi. V zadnjem času je bilo precej nejasnosti, ki jih niste reševali sproti. Samski se boste umikali vase. Le tisti, ki ste res že na pragu zveze boste pripravljeni spustiti simpatijo v svoj svet.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno:

Pred vami je dober dan za obnavljanje, regeneracijo in revitalizacijo. Če boste le utegnili, si privoščite dišečo kopel ali masažo stopal. Če se vam bo zataknilo pri neki pomembni nalogi, se do rešitve poskušajte prikopati sami. Na splošno ni priporočljivo, da bi se danes preveč zanašali na druge.

Ljubezen:
Poskrbite, da ljubezenske obljube ne bodo ostale samo pri besedah in načrtovanih dejanjih. Kaj od povedanega se potrudite spraviti v resničnost, kajti tako boste zelo veliko pripomogli k izboljšanju zveze ali odnosa s svojo simpatijo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Dan se bo začel nemirno, tudi potrpežljivost ne bo odveč, predvsem pa se ne ukvarjajte z zamerami ter ne izzivajte novih sporov. Raje se posvetite opravilom, ki v vas ne sprožijo kakšnih močnih občutkov. Že dalj časa vas preganjajo določene obveznosti. Danes se jih kar pogumno lotite.

Ljubezen:
Vaša čustva bodo stabilna, resnično boste prepričani, da ste izbrali pravilno. Zato se boste vsega na ljubezenskem področju lotevali zelo praktično in s pozitivno naravnanostjo. Na trenutke celo do te mere, da boste spregledali odziv, ki ne bo v celoti idealen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


VODNAR
Splošno:

Danes se boste strastno postavili za svoj prav, kar bo zelo pozitivno, če pri tem ne boste pretiravali. Dobili boste priložnosti za uveljavitev svojega mnenja, izkoristite jo. Ne tvegajte pa tam, kjer veste, da vas ne cenijo. Če bo le mogoče, si vzemite vsaj nekaj ur samo zase in v miru razmislite o vsem, kar se vam zadnje čase plete po glavi.

Ljubezen:
Samski boste popolnoma brez zadržkov in tokrat se vam bo to dobro obrestovalo. Zelo sproščeno lahko dosežete premik na ljubezenskem področju. Vezani boste odprti za vse možne novosti, ki si jih lahko zamislite v dvoje. Svež veter vama bo dobro del.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


RIBI
Splošno:

Danes boste dobili odlično priložnost, saj se boste začasno lahko malce oddaljili od vseh težav. Sprejmite jo in poskrbite za svoje telo in duha. Poskrbite za svoje zdravje in se razvajajte. Vzemite si čas in razmislite tudi o možnih finančnih rešitvah. Danes pozabite na gospodinjska opravila.

Ljubezen:
Na dan bodo prihajala stara čustva, zato boste bolj občutljivi. Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, se boste o tem lahko pogovarjali s partnerjem in še utrdili vajino vez. Tudi samski boste iskali nekoga, ki bi se mu lahko zaupali in bi vas razumel brez predsodkov in obsojanja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.