Magazin > Horoskop in Numerologija
8817 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. april 2024

astrologija Profimedia
Vse, kar se bo dogajalo, bo zahtevajo od vas veliko komunikacije in nenehno bezljanje naokrog.

Polni nemirne energije, boste neprestano iskali novo zaposlitev ter nekoga, s kom bi delili argumente. V vsakem trenutku bodo pozornost pa neprestano motile pomembne ter tudi nepomembne reči, ki se jim boste težko izognili. Želeli boste delovati pogumno in prožno. Priznajte si, da potrebujete spremembo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Poiskati boste želeli ravnovesje, kar bo z energijo lune v ribah dopoldne veliko lažje. Niste preveč prepričani, da ste na pravi poti, toda edino, kar vas lahko reši, je, da verjamete vase.

BIK 
Ne bodite presenečeni, če se boste glede družinskega srečanja v zadnjem hipu premislili. Na vašo stran bo stopil nekdo izmed sorodnikov, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča.

DVOJČKA 
Imate še kar nekaj časa, da razmislite o zgodbi, ki se razvija na čustvenem področju. V družinskem okolju vas lahko v slabo voljo spravi nekaj težav z nejasno komunikacijo. 

RAK 
Po iskrenem pogovoru boste dobili boljši občutek glede ljubezenskega področja, ki vas malce skrbi. Zaupajo vam, zato izkoristite ta ugoden trenutek in še naprej negujte iskrene odnose.

LEV 
Na osebnem področju se bo nekaj zakompliciralo, zato bi morali ostati na preži, še posebej, če ste povezani z nekom, ki vam ni preveč podoben in razmišlja, v drugih odtenkih kot vi. 

DEVICA 
V dnevu, ko luna prehaja iz nežnih rib v pogumnega ovna, lahko osebnostno napredujete, poiščete odgovore ter se posvetite sebi. Razmišljali boste o svojih skrivnih željah.

TEHTNICA 
Popoldne, ko luna prehaja v znamenje ovna, boste dobili novico, ki bo odločilnega pomena. Situacija, v kateri se boste znašli bo razposajena ter takšna, da vam bo pisana na kožo. 

ŠKORPIJON 
Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drugih in se preveč prilagajate. Vse se bo počasi stabiliziralo, čeprav vas je že nekoliko skrbelo, tudi v povezavi s pomembnimi vprašanji.

STRELEC 
Na področju odnosov boste po zanimivem soočenju pridobili prednost in prebudili boljše počutje. Prebudila se bo želja po telesnem zadovoljstvu in delovanju na bolj strasten način.

KOZOROG 
Ker boste očarljivi in prepričljivi, boste zlahka dobili to, kar si želite. Zagotovo vam ne bo dolgčas, ko boste razmišljali o tem, kako in kdaj bi se lahko z nekom iskreno pogovorili.

VODNAR 
Zmotilo vas bo, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo, zato boste nekateri živčni in zadirčni. V domačem okolju boste zvečer spoznali, da je bilo negativno razmišljanje odveč.

RIBI 
Popoldne, ko bo luna v znamenju ovna, boste delovali v visoki prestavi in zlahka boste preskočili nekaj nepomembnih faktorjev, ki bi jim običajno posvetili več pozornosti. V ljubezni bo vsak namig dobrodošel.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.