Magazin > Horoskop in Numerologija
4006 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Da bi drugim dokazali, da ste v resnici zelo vztrajni in sposobni, boste pripravljeni narediti marsikaj. To pa seveda še ne pomeni, da boste s tem dosegli cilj. Finance, delnice in obresti bodo osrednja tema vaših pogovorov. Očitno bo, da vas nekaj skrbi. Nekaj več pozornosti namenite zdravju, saj bo vaša vitalnost danes oslabljena.

Ljubezen:
Tisti, ki imate boljšo polovico, boste danes olajšali dušo, saj boste partnerju priznali neka čustva iz preteklosti. Cenil bo vašo odkritost. Prav tako boste morali samski narediti korak naprej, znebiti se morate teže iz preteklosti. Skrajni čas je že, da ogovorite novo osebo, ki bo preusmerila vašo pozornosti na prihodnost. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes vam bodo odprta vsa vrata, izkoristite priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Na finančnem področju je stanje rožnato in kmalu vam bo uspelo doseči celo finančno neodvisnost ter povečati premoženje. Zaradi stresa poiščete obliko sprostitve, ki vam bo ustrezala in se je držite.

Ljubezen:
Tistim, ki ste v partnerskem odnosu, ne bo lahko. Vašo boljšo polovico boste morali soočiti z dejstvom, da se glede nečesa ne strinjate. Na začetku bo malce nejevoljna, a bosta zadeve uredila. Samski pa boste imeli misli zasedene z drugimi težavami. A če bo neka oseba pritegnila vašo pozornost, potem že mora biti vredna prvega koraka.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Prišlo bo do nekih konfliktov, a jih boste na srečo razrešili v zelo kratkem času. Danes še posebno skrbno ravnajte z lastnim ter tudi s tujim imetjem in denarjem. Danes boste sklenili, da boste v prihodnje bolj temeljito skrbeli za svoje zdravje. Letošnji ponavljajoči se prehladi so vam dali misliti.

Ljubezen:
Tiste, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, bo danes mučila misel na simpatijo, ki ste jo spoznali nekaj dni nazaj. Čeprav se vam zdi, da to ne bi bila dobra družba za vas, vseeno tvegajte. Vezani pa boste morali spremeniti načrte, ki ste jih imeli za vaju v prihodnjih dneh, vendar ne bodite žalostni zaradi tega. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Danes boste vezani na bližnje in na njihove odločitve, ki pa ne bodo skladne z vašimi pričakovanji. Ker pa ste po naravi prilagodljivi, boste novo situacijo hitro obrnili v svoj prid. Ker ste za pomoč prosili prijatelja, ki je na finančnem področju bolj izkušen kot vi, boste kmalu prišli do velikega dobička. Proti večeru bo povečana možnost ureznin.

Ljubezen:
Samski boste danes dobili pohvalo za neko nalogo, ki ste jo dobro opravili. In na račun tega boste pritegnili pozornost osebe, ki se bo kasneje izkazala za zelo zanimivo. Vezani pa boste prihranili veliko časa, če boste partnerju že takoj povedali, da potrebujete njegovo pomoč. Nikar ne skrbite, z veseljem vam bo šel na roko. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Usmerjenost k pridobivanju novega znanja vas osrečuje, s tem pa uresničujete tudi pričakovanja nadrejenih. Pri financah zato teče vse kot namazano. Zaslužili boste celo več od pričakovanj, kar vas bo zelo razveselilo. Najbolj izpostavljene bodo noge in glava, zato ne pretiravajte z napori, predvsem pa migajte bolj umirjeno.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, boste imeli občutek, da vam nekaj manjka. In težava bo predvsem v vašem dojemanju sveta. Preden boste zvalili krivdo na partnerja, se vprašajte, če lahko tudi sami naredite kaj za izboljšanje. Samski pa boste želeli zbistriti misli. Naredite, kar vam bo najbolj odgovarjalo, odločite se lahko za šport, samoto ali pogovor. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danes se boste želeli na najboljši možen način izkazati pred domačimi, kar pa seveda pomeni tudi precejšen pritisk. Ker ste v zadnjih dneh malce preveč zapravljali, si danes vzemite čas in organizirajte osebne dohodke, sicer boste kmalu ostali brez denarja. Gibanje in spanec bosta danes za vas tako pomembna kot prehrana.

Ljubezen:
Vezani, čas je, da se z boljšo polovico končno lotita tiste stvari, o kateri govorita že lep čas. Čeprav vama ni najbolj po godu, morata začeti delati na tem. Samski pa si čez dan vzemite nekaj minutk zgolj zase. Toliko, da boste napolnili baterije, kajti pred vami je precej pester večer. Nikar ne zavrnite ponudbe, ki jo boste dobili. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Nepričakovani in nenadni uspeh v službi vam ni prinesel le ugleda, temveč tudi materialno zadoščenje. Denarja vam ne manjka več, zato lahko postanete bolj vedri. Glejte na svet z optimizmom. Če boste danes lahko obvladali stres, si boste prizanesli z marsikatero težavo. Pomagajte si z večerno telovadbo.

Ljubezen:
Obeta se vam naravnost čudovit dan. Samski zato izkoristite dan za nedokončane stvari, ki so vam ostale iz preteklih dni. Ne glede na to, na katero področje se navezujejo, boste zagotovo uspešni. Vezani pa vključite partnerja v načrte o vajini skupni prihodnosti. Zagotovo bo vesel, ko ga boste vprašali za mnenje. To vaju bo še bolj povezalo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes vas bo vsaka malenkost vrgla iz tira, razdraženi boste. Odnosi bodo postajali vse jasnejši in dorečeni, ne bodo pa prav nič prisrčni, topli ali prijetni. Dohodkov vam danes ne bo uspelo dobro razporediti, vendar boste vseeno uživali pri urejanju finančnih zadev. Zdravstvene težave, ki se bodo pojavljale danes, bodo povezane z vremenom.

Ljubezen:
Samski, skrajni čas je, da se malo sprostite. Pokličite nekoga, ki vam je blizu in skupaj pripravita zanimiv večer. Dobra družba vam ne bo škodila. Vezani pa boste tako zaposleni, da boste popolnoma pozabili na dogovor s partnerjem. Ta bo seveda užaljen. Poskrbite, da se mu boste kasneje primerno oddolžili. 

Ljubezen: 2
Služba 3
Zdravje 3

STRELEC
Splošno:

Skovali boste lepe načrte. Ustvarjalna energija, ki je boste imeli danes več kot dovolj, pa bo zabavala tudi vse okoli vas. Denar se bo danes kar lepil na vas. Poskrbite le, da ne bo tako hitro, kot bo prišel, tudi izginil. Zdravstveno področje bo zadovoljivo, vseeno pa sprememb na bolje še ne pričakujte.

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da se boste morali malce prilagoditi. Naredite partnerju uslugo. Konec koncev boste tudi sami uživali pri tem. Samski pa boste potrebovali nekaj nežnosti in topline. Najbolje bi bilo, da bi za to prosili koga izmed vaših bližnjih. Če pa imate simpatijo, lahko namignete tudi njej. Poskusite, saj nimate kaj izgubiti. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Ne prepirajte se z najbližjimi, ker vas to ne vodi nikamor. Prehitro se počutite ogrožene, želijo vam samo dobro. Vas bo pa vsaj na finančnem področju danes spremljala sreča. Popravili boste nekatere napake, ki ste jih zagrešili, ker ste bili preveč prepričani vase. Danes vas bo preplašilo drobno kihanje, a vsega skupaj ne gre jemati preresno.

Ljubezen:
Danes bo vezane malce strah, da bi se nek prepir, ki se je zgodil pred kratkim, raztegnil v nekaj dolgoročnega. Če ne želite tega, potem naredite prvi korak in se pogovorite z vašo boljšo polovico. Samski pa pazite, da ne boste preveč pritiskali na ljudi okoli vas. S tem namreč ne bi naredili najboljšega vtisa na vašo novo simpatijo. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes boste iskali notranji mir. Na finančnem področju je videti dobiček ali pa vsaj sprostitev neke daljše napetosti, morda razbremenitev računa. Zdravje bo še naprej odlično, vseeno pa mu namenite nekaj več pozornosti. Tudi glavoboli niso tako nedolžni kot menite, na nekaj vas opozarjajo.

Ljubezen:
Danes boste kar iskali težave. Vezanim bo to prineslo kar nekaj nesporazumov z boljšo polovico. Kar se bo vam zdelo kot malenkost, se vašemu partnerju ne bo. Pazite na izbor besed. Samski pa se zavedajte, da je meja med samozavestjo in samovšečnostjo zelo tanka. Pazite, da ne boste naredili napačnega vtisa. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Današnji dan vam bo prinesel ugodne okoliščine, dobre priložnosti, čisto po naključju pa boste zrasli tudi v očeh bližnjih. Z denarjem pa ravnajte previdno. Vse, kar boste privarčevali, vam bo prišlo še kako prav. Ker ste zelo vitalni, morate še najbolj paziti, da si boste po velikih naporih tudi odpočili.

Ljubezen:
Vezane bo danes partner ujel nepripravljene z neko posebno novico glede vaju. Nikar ne skušajte skriti svojih pravih čustev, kajti vaša boljša polovica vas pozna tako dobro, da ve kdaj igrate. Samski pa slutite, da vas čaka nekaj zanimivega. In vaš šesti čut vam govori pravilno. Pred vami je pester dan, tako da ga dobro izkoristite. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.