Magazin > Horoskop in Numerologija
2494 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. februarja 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Ribi, samski boste začeli drugače gledati na prijatelja ...

OVEN
Splošno:

Odnosi v družini bodo odlični, z veseljem se boste pogovarjali in izmenjavali zamisli ter predloge. Predvsem vas veseli dejstvo, da ste postali zelo povezani, usklajeni in imate čas drug za drugega. V dobro voljo se boste spravljali z družinskimi igrami, ob gledanju komedij, če imate možnost pa morda tudi sprehajanju po odmaknjenih potkah ter gozdičkih.

Ljubezen
Počutili se boste povezane z ljubljeno osebo. Tudi tisti samski, ki nimate nikogar v mislih, boste polni optimizma in pozitivnih pričakovanj glede ljubezni v bodoče. Najbolj pa boste uživali vezani, ki ste se zadnje dni trudili rešiti zakonske težave. Težki dnevi so končno za vami.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Danes bo napočil trenutek, da vsem pokažete, kdo ste in koliko veljate. Stvari se bodo odvijale kar same od sebe; po vaših načrtih in pričakovanjih, brez da bi se vi za to morali kaj truditi. Finančno stanje je solidno, kmalu si boste lahko privoščili tudi kakšno razvajanje.

Ljubezen:
Ljubljeno osebo boste razvajali, bolj se ji boste posvečali. Večkrat se spomnite na njo, saj vam je stala ob strani tudi v najtežjih trenutkih, vas tolažila, spodbujala in govorila, da bo bolje. Sedaj, ko ste uspešni in srečni, ne pozabite na njo, ampak ji poplačajte za ves trud, ki ga je vložila, medtem ko vas je poskušala spraviti v dobro voljo.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste dobili veliko pravih priložnosti za umik. Dnevno dogajanje bo od vas zahtevalo veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni. Finančne težave boste danes reševali sproti in dokaj enostavno, čeprav se vam na trenutke ne bo zdelo tako. 

Ljubezen:
Vezni, s partnerjem se danes pogovarjajta o vajinih željah in sanjah. Oba bosta pridobila, če se bosta naučila poslušati drug drugega. Samski pa boste dobili zanimivo ponudbo, vendar boste oklevali. Vaše zaupanje si bo potrebno prislužiti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Želeli si boste potrditve, da ste se pravilno odločili, zato boste bližnje dobesedno prisilili, da se bodo strinjali z vami. Na denarnem področju sprememb ne pričakujte, se pa lahko zgodi, da boste zaradi nepričakovanih stroškov nekoliko pod stresom. 

Ljubezen:
Samski boste morali danes narediti nekaj dobrega za druge, ne glede na to, koliko dela in truda bo to zahtevalo od vas. Izplačalo se vam bo, saj boste prejeli pohvale za vložen trud. Vezani pa se morate naučiti, kako se spoprijeti s težavami, ne da bi se skregali s partnerjem ali pa ga odrinili stran.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Danes boste polni navdušenja, zanosa in pozitivne energije. Ne glede na to, kakšno delo si boste naložili, ga boste brez težav opravili z nenavadno hitrostjo. Pazite pa le, da ne boste pri vsem tem hitenju nepremišljeni. V tem primeru bi namreč imeli nato veliko dela s popravljanjem.

Ljubezen:
Danes boste postavljeni pred težko odločitev na čustvenem področju. Poslušajte sebe in svoj notranji občutek, intuicijo. Tudi če boste vezani sprejeli odločitev, ki je partner ne bo odobraval, vztrajajte pri svojem. Tudi samski se danes ne bi smeli preveč ozirati na druge, za vaše čustveno življenje gre!

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes boste morali umiriti neko situacijo, ob tem pa si boste tudi na novo postavili meje. Medtem ko boste reševali tuje težave, bodo vaše postavljeni na stranski tir. Mikal vas bo večji nakup in kljub temu, da vam finančno stanje ne dopušča nove naložbe, se boste zanjo odločili. 

Ljubezen:
Vezani nikar ne dopustite, da bi težave na ostalih področjih vplivale na partnerski odnos. Samski pa boste uteho iskali v preteklosti. Poklicali boste nekdanjega partnerja, saj se boste želeli na ta način nekako dokazati, a to se ne bo dobro izšlo.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2


TEHTNICA
Splošno:

Na svoja pleča si boste naložili malce preveč dela, po vrhu vsega pa bodo ljudje od vas pričakovali, da boste reševali še njihove težave. Zaradi preobremenjenosti boste jezni in nerazpoloženi. Stanje v vaši denarnici ni prav nič razveseljujoče, se bo pa kmalu izboljšalo. 

Ljubezen:
Samski boste danes naleteli na težavo s svojim prijateljem, saj vam bo na vsak način želel dopovedati nekaj, s čimer se ne boste strinjali. Poskušajte se izogniti tovrstnim prepirom, posvetite se raje čemu drugemu. Vezane pa čaka prijeten dan, saj bosta imela s partnerjem enake želje, ki jih bosta skupaj uresničila. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnje dogajanje vas bo dokaj utrudilo, zato boste začeli razmišljati o tem, da bi preostanek dneva enostavno prespali. Utrujenost vas sicer daje že dalj časa in imate občutek, kot da se nikakor ne morete naspati. Izkoristite dan za to, da si boste povrnili moči.

Ljubezen:
Ljubljena oseba ali simpatija od vas pričakuje več, kot ste ji sposobni in pripravljeni dati, zato se pripravite na naporen dan kritik in prepirov. Povedala vam bo vse, kar se je že dolgo nabiralo v njej, zato ne bodite presenečeni, če bo pogrevala stvari, ki so se zgodile že leta nazaj. Ne prilivajte olja na ogenj, ampak se umirite in mirno poslušajte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete. Končno bo čas tudi za to. Kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek, boste ostali optimistični in veseli. V sklopu financ težav ne bo, pričakujete lahko celo pozitivne novice.

Ljubezen:
Vezani se danes v nečem ne boste strinjali s partnerjem, kar bi znalo privesti do precej nesporazumov med vama. Včasih se je potrebno malce prilagoditi. Poskrbite, da bosta dobila vsak svoje. Samski, vam pa bo dan naklonjen, tako da razmislite, kaj bo sedaj vaš naslednji cilj. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

Svoj ugled boste lahko danes še izboljšali, vendar pa boste morali biti sočutni in prepričljivi. nasploh poskrbite, da vaše razpoloženje ne bo izrazito negativno. Veliko boste lahko naredili za to in s tem sami določili, v kakšnem vzdušju bo minil današnji dan. Pazite se stresa in se umirite na vseh področjih.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, se boste morali danes posvečati nekomu drugemu, ne partnerju, kar vam bo pobralo kar precej energije. Samski pa boste sicer precej zaposleni, vendar pa si vseeno vzemite čas za klepet. Če nimate simpatije, pa s starim prijateljem. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes boste našli odlično rešitev za organizacijo. Nekaj stvari se bo zaradi tega povsem ustavilo, a ne pozabite na najbližje. Pričakujete lahko dobre novice na finančnem področju ali celo finančno pomoč. Povečal se vam bo apetit. Poskusite se prebiti mimo sladkarij in ne posegajte preveč po njih.

Ljubezen:
Samski si danes zadajte nov cilj, saj bo dan primeren za to. Če boste spoznali novo simpatijo, lahko vi naredite prvi korak. Vezani pa preživite nekaj kvalitetnega časa s partnerjem. Potrebovala bosta sicer še nekaj časa, da se bosta ponovno tesno zbližala, saj so bili pretekli dnevi kar naporni za vaju oba. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Današnje dogajanje vas zna dodobra pretresti. Vse boste doživljali veliko bolj čustveno in usodno. Horoskop vam svetuje potrpežljivost in prilagajanje. V nasprotnem primeru bodo nastala dodatna trenja na vseh področjih. 

Ljubezen:
Samski boste začeli drugače gledati na prijatelja ali na osebo, ki jo že dolgo časa poznate. Nek dogodek bo v vas sprožil naval čustev in nepopisen nemir, ki ga v njegovi prisotnosti do sedaj še niste čutili. Tudi vezani boste ob svojem partnerju doživljali nova čustva. Morda vas bo presenetil ali navdušil s kakšno spretnostjo, na katero ste že pozabili.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.