Magazin > Horoskop in Numerologija
2921 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. julija 2019

astrologija, horoskopi
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Danes boste precej zmedeni, zato raje ne sprejemajte pomembnejših odločitev. Ne boste želeli videti, kar se bo dogajalo okoli vas in zaman se boste trudili, da bi stvari ostale takšne, kot so. Dobro bi bilo, da bi premagali ta strah in se soočili tudi z neprijetnimi stvarmi. Preučite celotno situacijo.

Ljubezen:
Vezani boste danes občutili prehodno nezadovoljstvo, ki pa se bo do večera že poleglo. Harmoničen odnos z ljubljeno osebo bo napolnil vašo dušo z veseljem. Samske pa bo spremljalo dobro razpoloženje. Prišlo bo do novih čustvenih stikov ali celo do strastne in nenavadne romance.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Nabralo se vam je veliko obveznosti, ki jih morate postoriti v kratkem. Dan bo naklonjen predvsem organizaciji vašega časa. Če boste tukaj uspešni, boste videli, kako zelo lahko to pomaga. Več časa pa boste kljub vsemu imeli tudi zase in za svoje najdražje. Seveda, če se boste držali načrta!

Ljubezen:
Samskim se danes obeta novo prijateljstvo ali poznanstvo. Hitro boste navezali stik in vzpostavili plodno komunikacijo z osebo, ki vam bo že na prvi pogled všeč. Vezani pa boste lahko zaradi naglice danes postali žrtev neiskrenih prijateljev‚ ki vas bodo želeli speljali na tanek led. Posvetujete se s partnerjem!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste izredno sproščeni in umirjeni. Prav zaradi tega pa boste spoznali kar nekaj novih ljudi in za prijatelje izbrali prave. Prav danes vam bo začel presedati tudi negativen vpliv nekega starega prijatelja na vaše življenje. Čas je, da se postavite zase in mu pokažete, da se znate odločati tudi sami.

Ljubezen:
Vezani boste dan začeli obetavno. Kljub temu, da boste delovali zelo zaljubljeno, se ne boste želeli izpostavljati, sladke besede boste raje prihranili za večer. Samski boste zelo nemirni, tudi okolica bo danes težko prenašala vašo napetost. Delovali boste zelo nezainteresirano, čeprav boste po drugi strani sanjali o romanci.
 
Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes razmislite o tem, kaj vam preprečuje, da bi sprejeli realnost. Morda vas je strah, do kakšnih sprememb bi lahko prišlo, če bi se soočili z resnico. Odprite oči in srce, tako vam bo vsekakor lažje. Lažje boste pogledali na celotno situacijo in težave tudi rešiti. Če boste imeli oči zaprte, jih ne boste videli, še manj rešili.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v razmerju, boste dan začeli sijajno razpoloženi. Pripravljeni boste na srečnejši odnos z ljubljeno osebo. Uživali boste v vsem, kar vas bo zapolnjevalo z zadovoljstvom. Samski boste danes ugotovili, da je nekomu še vedno veliko do vas. Ste morda nekoč v preteklosti sprejeli napačno odločitev?

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

S svojo očarljivostjo običajno dosežete vse, kar si želite, danes boste pritegnili pozornost neke nadvse simpatične vam osebe. Imeli boste le nekaj težav s prilagodljivostjo. Naredite načrt in se ga držite ne glede na to, kaj bodo govorili drugi okoli vas. Ne ozirajte se na ovire.

Ljubezen:
Vezane danes čaka ljubezensko soočenje s partnerjem. Neke zadeve sta dalj časa odlagala, danes pa bosta lahko svoj odnos izboljšala ali pa ga bosta do konca zavozila. Za samske pa bo dan bolj ugoden, predvsem večer bo naklonjen sklepanju novih partnerstev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Kar cveteli boste od zdravja in energije. Športne aktivnosti, še posebno na prostem, vam bodo samo koristile. Danes se ne lotite ekstremnih športov, že preprost sprehod v naravi vam bo dobro del. Tako boste porabili presežek, uravnovesili boste energije, hkrati pa boste storili nekaj dobrega za telo.

Ljubezen:
Samskim bo dan prinesel več priložnosti za ljubezen, kot pa si sploh upate pomisliti. Če boste pripravljeni spustiti oklep in odpreti svoje srce, se boste lahko celo zaljubili. Vezani pa boste dan začeli obetavno, a vas bodo neki dogodki tako presenetili, da boste slabo voljo znesli nad partnerjem.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Uspešni ste na vseh področjih. Danes boste prejemali pohvale za prizadevanje in usluge. Tako pa boste spoznali veliko novih ljudi, ki vam bodo pokazali tudi druge možnosti ter poti. Seveda pa bo na koncu kljub vsemu odvisno le od vas, če boste ponujeno tudi sprejeli. Vaše želje se bodo uresničile.

Ljubezen:
Samski se boste morda ravno danes zaljubili na prvi pogled. Pazite le, da ne boste takoj pokazali svojih pravih čustev. Tisti, ki ste v razmerju, pa si boste vneto prizadevali, da bi z ljubljeno osebo vzpostavili čim višjo stopnjo intimnosti in zaupnosti. Že kmalu vam bo to tudi uspelo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Pred vami je dan poln pozitivnosti in optimizma. Začelo se bo počasi in diskretno. Nekaj podobnega ste nekoč že začutili in danes se boste odločili, da boste vsak dan poiskali nekaj, kar vas bo osrečilo. Malenkosti vas osrečujejo, potrudite se za druge in tudi oni se bodo za vas. Poklonite iskren nasmeh neznani osebi.

Ljubezen:
Dan bo samskim prinesel nekaj čudovitih novic, v katere bo vpletena tudi ljubezen. Tudi ljubezen vezanih bo na današnji dan cvetela, dalj časa trajajoča razmerja pa se bodo še dodatno okrepila. Na dan pa bodo prišla tudi vaša najbolj potlačena čustva, zato pazite, da ne boste užalili partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Čas je, da prevzamete odgovornost za svoja dejanja. Znebite se nezdravega vzorca delovanja, ki vam ne ustreza več. Dan vam bo prinesel potrebo po poživitvi prijateljskih odnosov, potrudite se in vsi boste bolj zadovoljni. Odločite se za spremembe, ki jih potrebujete.

Ljubezen:
Samski boste z ugodnimi vibracijami tako rekoč neustavljivi! Nasprotni spol boste privlačili z nenavadno magnetno silo in bilo bo smešno, če boste še vedno vztrajali pri tem, da boste samski. Vezani pa bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki preskakujejo med vami in neko osebo. Premislite, kaj s tem tvegate. Previdno!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Odločili se boste, da boste popravili neke določene napake iz preteklosti. Poskrbite, da ob tem ne boste padli v pesimizem, saj stvari ne bodo tako črne, kot se vam bo zdelo na prvi pogled. A pomembno bo le, da se boste vi počutili bolje, ko boste to razčistili. Seveda pa ne pritiskajte preveč na osebo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v razmerju, boste veliko prejemali od svojega partnerja, veliko pa boste morali tudi dati. Na koncu vaju je le združila strast, močnejša od vseh razumskih argumentov. Samski pa boste lažje zadihali in končno boste začeli bolj uživati v življenju. Ljudje okoli vas bodo prijaznejši, kar vam bo povrnilo optimizem in vero v iskreno ljubezen.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes boste začutili, da morate v svojem življenju nekaj nujno spremeniti. Kljub pomanjkanju priložnosti in motivacije, bo dan vsekakor namenjen spremembam, zato izkoristite vsak primeren trenutek. Boste pa tudi zelo ustvarjalni, sproščeni in nadvse privlačni. Previdno!

Ljubezen:
Samski lahko pričakujete povabilo na zmenek. Čeprav ponudba ne bo ravno obetavna, jo sprejmite, saj vam večer obeta nekaj zanimivih doživetij. Tisti, ki ste v razmerju, pa bodite pozorni na svoje obnašanje in razvajenost. Vsega ne morete dobiti v danem trenutku. Brzdajte se!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Vaše počutje bo danes fantastično. Dobili boste nov zagon, vse se vam bo zdelo lepše in lažje. Poleg tega pa se boste pripravljeni soočiti z okolico. Izvedeli boste nekaj, kar vas bo razveselilo in vam dalo vedeti, da ste še vedno na pravi poti do ciljev. Bodite vztrajni in pogumni.

Ljubezen:
Pri vezanih bo še naprej vladalo pozitivno razpoloženje. Vaš izbranec izpolnjuje vaše kriterije in popolnoma nobenega razloga nimate, da ne bi bili srečni. Uživajte! Samski pa boste povsem zadovoljni s svojo svobodo, saj se boste lahko odločali sami zase in se vam ne bo potrebno nikomur prilagajati.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.