Magazin > Horoskop in Numerologija
7460 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. junija 2020

astrologija, horoskop Profimedia

OVEN
Splošno:

Dopoldne boste komaj čakali, da boste zaključili z nekim opravilom, saj vas popoldan čakajo aktivnosti v krogu bližnjih. Kljub temu, da imate popoldan lepo načrtovan, se boste morali soočiti z neprijetnim prepirom, saj boste zamudili na prizorišče. Opravičilo ne bo dovolj, saj se to ne bo zgodilo prvič. Zato se bo lahko še tako načrtovan popoldan prelevil v naporne trenutke s sorodniki.

Ljubezen
Samski zavidate srečnim parom na ulici. Nikar. Na ta način boste nad sebe priklicali negativno energijo, ki bo vaše stanje le še poslabšala. Vezani prisluhnite partnerju, saj vam že nekaj časa želi nekaj povedati, pa ne ve kako. Vi pa ga s svojim obnašanjem še odvračate od tega. Čas je, da se zaveste tudi druge polovice zveze.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Niste zadovoljni s svojim zdravjem, saj imate nenehno težave. Pomagalo bi že samo več gibanja in svežega zraka, poleg tega pa bi veliko pripomogla tudi bolj zdrava prehrana. Vaše prehranjevalne navade so slabe, česar se zavedate, pa vendar ne čakajte na kaj hujšega, da jih boste spremenili.

Ljubezen
Vezani si želite pobega v neznano. Zakaj pa tega partnerju ne bi kar predlagali? Čas je, da dodate nekaj sveže energije v svojo zvezo, obema bo koristilo! Samski ste si ustvarili podobo popolnega partnerja, ki ga nikakor ne uspete spoznati. Ni čudno glede na ideale in zahteve, ki jih imate.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Ponovno boste slabe volje. Namesto da bi se odpravili ven in se pridružili zabavi, na katero ste bili povabljeni, se boste zaprli v stanovanje in se izmikali družbi. Pomislite na težave, s katerimi se soočate. Nujno jih morate razrešiti. Zelo verjetno boste prišli do zaključka, da nobena od težav ni tako velika, da bi morali biti slabe volje. Čim prej se sprostite v prijetni družbi. 

Ljubezen
Samski se boste odločali, na katero zabavo bi se odpravili. Povabil bo danes precej, vi pa boste kolebali med njimi. Odločite se za tisto, kjer bo tudi oseba, ki vas zadnje čase zelo privlači. To bo za vas idealna priložnost, da ji pokažete, da vam je všeč. Vezani ste v dilemi, saj ne veste, kako parterju povedati, da si želite z njim preživeti več časa.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Zaradi delovne vneme ne ločujete več zasebnega in službenega. Delo nosite domov in s tem obremenjujete družino. Namesto, da bi preživeli kakovosten čas z družino, se boste danes tudi doma posvečali službenim dolžnostim. Za spremembo presenetite domače in skušajte čim bolj odklopiti vsaj za en dan. Kljub temu boste uspeli vse narediti do dogovorjenega roka, družina pa bo presrečna.

Ljubezen
Samski se boste odločili za večerno pohajkovanje. Družbo vam bo delal nekdanji partner. Lepo da sta prebolela stare strasti in da se ujameta. Vezane čaka presenečenje, saj bi se vam parter rad odkupil za neumnosti, ki jih je naredil čez teden. Sprejmite opravičilo in obema polepšajte večer.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes vas čaka produktiven dan. Opravili boste vse, kar ste si zadali in še celo več. Zvečer boste lahko ponosni nase. Le ne dovolite, da vas znervira oseba, ki bo poskušala po vsej sili pridobiti vsaj del zaslug. Bodisi modri nasveti ali pa nepotrebni popravki, oboje vam bo šlo na živce in nikakor ni nemogoče, da boste na koncu še pošteno užaljeni.

 Ljubezen
Samski ste pripravljeni na večer, od katerega pričakujete veliko. Celo preveč. Postavite realna pričakovanja, še bolje pa bi bilo, če jih sploh ne bi imeli. Čaka vas prijeten večer v družbi prijateljev in znancev. Vezani ste srečni in komaj čakate na čas, ki ga bosta preživela s parterjem. Partner vas osrečuje, zato ste že cel dan nekje nad oblaki.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Te dni se zagotovo ne trudite dovolj. Včasih se zdi, da obupate še preden zares poprimete za delo. Prav je, da premislite o tem, koliko truda ste pripravljeni vložiti v določeno zadevo in seveda tudi postavite neko mejo, ki pa naj vendarle ne bo prenizka. Malo več energije bi pa vendarle lahko pokazali, še posebno tisti, ki ste se v teh dneh lotili kakšnih dolgoročnejših projektov.

Ljubezen:
Bodite previdni. Današnji dan vam ne bo pisan na kožo. Čutili boste, da se s partnerjem ne razumeta in da vajina komunikacija ni najboljša. Ne bodite svojeglavi in prisluhnite tudi njegovim besedam. Včasih ste preveč prepričani vase in v svoj prav. Razširite svoje misli in obzorja. Videli boste, da morda potrebujete le drugačen pogled. Danes se izogibajte prepirom!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste odkrili pot, ki ste jo tako dolgo iskali. Če ste se še pred kratkim soočali s težavo, se bo ta danes razrešila. S pomočjo osebe, ki vam je blizu, boste lahko poiskali rešitev, ki je bila ves ta čas na dosegu roke. celo v svojem običajnem okolju lahko pričakujete veliko novosti, ki vas bodo razveselile. Priložnosti za nove zmage bodo vse okoli vas.

Ljubezen
Tisti, ki vas je partner v preteklih dneh razočaral, se boste pomirili. Ponudili mu boste še eno priložnost. Ljubezen med vama bo močnejša kot kdajkoli prej. Učite se iz preteklih napak in pazite, kako boste ravnali s partnerjem v prihodnosti. Dovolite mu, da izrazi svoje mnenje na iskren način. V razmerje morate vključiti več razumnosti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste zmedeni in ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Pazite, da ne boste zamudili v službo, saj se vam v zadnjem času to pogosto dogaja. Dolgo vas še celo vaši najbližji ne bodo več prenašali s toliko popustljivosti. Če boste svoj dan bolje organizirali, bo počutje popoldan dobro, zvečer pa se bo lahko od utrujenosti pojavil glavobol. 

Ljubezen
Samski obžalujete svojo preteklo odločitev in žal vam je, da se za svojo ljubezen niste potrudili, ko ste še imeli priložnost. Sprijaznite se s posledicami svojih dejanj in naredite korak naprej. Vezani ste želeli večer preživeti v partnerjevem objemu, on pa ima žal že druge načrte, v katere vas ni vključil.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Pa boste le dočakali počitek. Čaka vas dokaj malo obveznosti, pa tudi posebnih zapletov ni pričakovati. Še posebno prijetno ter sproščeno bo popoldne. Preživite ga v družbi bližnjih, ki vas močno pogrešajo, saj ste večinoma nenehno odsotni. Pokažite jim, koliko vam pomenijo in da to delate za skupno dobro. Dan boste zaključili v prijetnem vzdušju.

Ljubezen
Samski si boste zvečer zaželeli družbe. Hrepeneli boste po nekom, ki bi vas objel in bi z vami popil kozarec vina ob dobrem filmu. Glede na to, da bo želja velika, nekaj ukrenite in povabite simpatijo na večerjo. Vezani ste zmedeni. Ta trenutek ne veste, kaj točno si želite. Pokličite partnerja, njegov glas vas bo pomiril.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Danes vas čaka prijetno presenečenje. Dobili boste sporočilo ali celo obisk, ki vam bo polepšal dan. Tudi sicer boste ravno prave volje za klepet in druženje. Izkazali se boste kot zabaven in bister sogovornik, pa tudi kot oseba, ki zna poslušati. To bo po dolgem času prava sprostitev za vas!

 Ljubezen
Samski si boste želeli več miru pred oboževalci. Najbolj zanimivo je to, da ko ste si želeli parterja in ste ga iskali, ni bilo nikogar, sedaj ko ste se navadili na samski status, pa je kandidatov kar nekaj. Vezani se veselite večera, ki ga boste preživeli skupaj s partnerjem. Pripravite njegovo najljubšo jed, presenečenje pa čaka tudi vas.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Ste pred pomembno odločitvijo. Ta se tiče tudi vaših bližnjih, zato je pomembno, da se pogovorite tudi z njimi. Izpostavite jim tako pozitivne kot tudi negativne strani odločitve, saj vam le na ta način ne bodo mogli ničesar očitati. Zvečer vas čaka prijetno presenečenje v družinskem krogu.  

Ljubezen
Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s parterjem. Bodite vi nosilec sprememb in predlagajte prijeten večerni sprehod. Tega že dolgo niste storili, sprehod pa bo prijal obema. Samski si želite novih poznanstev. Dan bo kot nalašč za to. Pokličite najboljšega prijatelja in odpravita se novim dogodivščinam naproti.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Pošteno se precenjujete. Res je, da ste na splošno uspešna oseba in da vam gredo stvari dobro od rok, pa vendar ne pretiravajte z nalogami, ki si jih zastavljate. Ne morete blesteti na vseh področjih. Lahko ste dobri, ne pa vedno tudi najboljši. Vaši cilji so previsoki in kaj hitro bi lahko nizko padli. Premislite.

Ljubezen
Samski hrepenite po stari ljubezni. Spominjate se trenutkov v dvoje, razjeda vas krivda, da takrat niste storili vsega, kar bi lahko, da bi rešili zvezo. Po toči zvoniti je prepozno, raje se skoncentrirajte na tekoče dogodke. Vezani se ponovno potegujete za partnerjevo naklonjenost, saj ste jo z neumnimi dejanji izgubili. Veseli bodite, da vam je dal še eno priložnost.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.