Magazin > Horoskop in Numerologija
9632 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Sposobni boste pomagati slabo voljo in spodbujati druge na praktičen način, poiskali boste prave rešitve trenutnih težav.

Delovali boste kot ustvarjalni sanjač. Bolj kot finančni uspeh vam bo pomembno, da ste ljubljeni in spoštovani. Z raznimi pripombami drugih se ne obremenjujte, najbolje je, da jih ignorirate. Poskusite se dogovoriti v domačem krogu in notranje umiriti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Veliko stvari se bo sicer dogajalo, vendar se boste v vse težko poglobili, saj bodo misli uhajale k čustvom. Konfliktom se lahko izognete tako, da se boste pravočasno soočili z določeno situacijo.

BIK
Počutje bo kljub dobri energiji, ki jo prebuja luna v strelcu nihalo, vendar boste kljub temu z lahkoto opravili svoje obveznosti, saj boste dobro motivirani ter polni fizične energije. 

DVOJČKA 
Srečanja se bodo zaradi prijetne energije lune v strelcu odvijala po načrtih, prav tako tudi vse ostale obveznosti. Posvetite nekaj več pozornosti bližnjim, saj boste z njimi z lahkoto našli skupni jezik.

RAK 
Imate vedno manj časa zase, kar vas vznemirja in vam povzroča napetosti. Zopet se ponavljajo težave z zdravjem, zato pravočasno ukrepajte, da se čim prej podate v boljše počutje.

LEV
Ustrašili ste se odnosa, ki se je pred kratkim začel poglabljati, saj niste pripravljeni na odrekanje in večje spremembe. V domačem okolju bo vse potekalo v umirjenem duhu in harmoniji.

DEVICA
Dobre novice, povezane z nekom, ki vam veliko pomeni, vam bodo prebudile optimizem. Na ljubezenskem področju boste nekoliko zadržani, kar boste znali tudi objasniti.

TEHTNICA 
Upoštevajte predvsem dejstva, saj bodo informacije deževale ves dan in vas skušale zmesti. Pohitite tudi glede reševanja ljubezenskega odnosa, za katerega vam ni vseeno.

ŠKORPIJON 
Izboljšajte svojo odpornost, še posebej če imate v mislih potovanje ali izlet. S prijatelji se boste pogovarjali o podvigih, ki vas bodo močno pritegnili. Spoznali boste, da se lahko zanesete nanje.

STRELEC 
Počakajte, posebno če se ne morete odločiti, kaj je tisto, kar bi bilo smiselno sprejeti. Počasi in ob upoštevanju dejstev boste ugotovili, katera pot vam prinaša več rezultatov.

KOZOROG
Čaka vas učinkovit, vznemirljiv dan, z luno v strelcu boste razmišljali, kako lahko čim prej izboljšate kvaliteto svojega življenja. Z odločnostjo boste premikali gore, kar vam bodo zavidali.

VODNAR
Z energijo strelca se boste podali v raziskovanje zadeve, ki vas mika že nekaj časa, pa ste imeli občutek, da je za vas nedosegljiva. Srca nikar ne odpirajte na silo, saj bi s tem povzročili le dvome.

RIBI
Prihaja spontan preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja na ljubezenskem področju. Proti večeru boste samski izčrpani, zato si družbe niti ne boste želeli. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.