Magazin > Horoskop in Numerologija
1830 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. marca 2021

astrologija, horoskop
Koga čaka lepa nedelja?

OVEN
Splošno: 

Danes si boste zaželeli večjih sprememb in novih začetkov na vseh področjih vašega življenja. Skušajte postati bolj drzni, aktivni in pogumni. To vam bo vsekakor pomagalo, da boste končno spremenili rutino v vašem življenju. Dan pa bo ugoden tudi za razmišljanje o novih idejah in za začetek nove aktivnosti. 

Ljubezen
Vezani boste nenavadno impulzivni in še vedno ne boste pripravljeni odstopiti od vodilne vloge v partnerskem odnosu. Ljubljena oseba bo nekoliko utrujena in ji bo to kar ustrezalo, vseeno pa ne pretiravajte. Samski boste navduševali s svojo očarljivostjo, dobrih idej vam ne bo primanjkovalo. Prav na vrhuncu se utegnete zaljubiti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


BIK
Splošno: 

Pred vami ni preveč dober dan. Bodite previdni, saj boste lahko doživeli krizo pri osebnih ciljih ali pa na področju splošnega počutja. Morda boste morali narediti nekakšen življenjski obračun. Da bi se res sprostili, pa bi bilo najbolje, da bi se danes družili samo s tistimi prijatelji, ki vam znajo prisluhniti in vas dobro poznajo.

Ljubezen
Samski boste razmišljali o tem, kako bi zaključili z določenim poglavjem v vašem življenju in začeli z drugim. Zdaj imate odlično priložnost, da zgradite novo osebnost, močnejšo in boljšo. Vezani pa sledite svoji intuiciji in slutnjam, ki se bodo danes izkazale kot resnične. Partner vam bo stal ob strani.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno: 
Dan vam bo prinesel nekaj ovir, ki bodo samo stopnjevale vašo borbenost. Imelo vas bo, da bi kar sami odšli na potovanje ali po poti novega življenja. To bi res sprožilo korenito spremembo, zato dobro premislite. Zvečer ne bo veliko bolje, saj stvari ne boste mogli spremeniti čez noč. Nekje pa je vseeno potrebno začeti. Privoščite si tudi počitek.

Ljubezen
Dan bo za vezane nadvse ugoden, saj vam bo prinesel pozitivne rezultate na več področjih. Popoldan boste imeli celo nekaj koristi od svojega razmerja. Samskim pa se obetajo možnosti, da boste spoznali svojega sanjskega partnerja. Te možnosti boste morali spregledati in jih zgrabiti z obema rokama.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Bodite previdni pri nakupu nečesa, za kar se vam zdi, da morate imeti. Pri tem nakupu boste prisiljeni plačati več, zato pazljivo, da ne boste preveč presegli svoje meje. Morda si boste morali celo sposoditi denar pri dobrem prijatelju. Če tega še ne potrebujete nujno, pa nakup raje prestavite.

Ljubezen
Samski se boste odločili, da boste popravili neke določene napake iz vaše preteklosti, a se boste morali srečati z osebo, ki ste jo nekoč strastno ljubili. Ob tem si ne dovolite, da bi zapadli v pesimizem. Prav tako naj vas nikar ne zapusti potrpljenje. Tudi pri vezanih danes ne bo vse potekalo gladko! 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


LEV
Splošno: 

Pazite, da danes ne boste preveč zahtevni in vsiljivi do oseb, s katerimi boste prišli v stik. Pomagajte vsem in jih pohvalite, če si bodo to zaslužili. Bodite potrpežljivi in pozitivno glejte na svet. Zgladite nesporazume in popravite napake. Nikar ne bodite zadržani in skrivnostni.

Ljubezen
Samski še ne boste imeli sreče, vsaj na ljubezenskem področju ne. Za vašo aktivno vlogo v družbi bo izjemno pomembna samozavest. Morali jo boste pridobiti, pa čeprav bi se najraje skrili pred vsem svetom. Vezani vstopate v fazo ljubezenskega razčiščevanja, ki vas bo prisilila, da se boste več posvečali partnerju in ne le karieri. Rezultati ne bodo hitro vidni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno: 

Bodite bolj prijazni – splačalo se vam bo. Pozitiven vpliv na okolico se bo pokazal tudi pri boljših medsebojnih odnosih. Še zlasti oseba v vaši bližini, ki ta hip res potrebuje malo spodbude, se bo kasneje izkazala kot močan zaveznik. Nikogar ne podcenjujte, to bi bila velika napaka.

Ljubezen
Samski boste poskušali zavrteti čas nazaj, mikala vas bo obnovitev razmerja iz preteklosti. Pri tem pa velja upoštevati, da so nekdanji partnerji z razlogom nekdanji. Vezani ste pred umirjenim obdobjem. Bodite pozorni na partnerjeve občutke, v zvezi z nečim bo potreboval le veliko mero sočutja. Prihranite nasvete zase in ga potolažite.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Če se boste pustili zamotiti, bodo zagotovo nastale težave. Oseba sicer ne bo imela slabih namenov, a na splošno ne slovi po svoji dobrosrčnosti. Bodite ji za zgled, ostanite mirni in osredotočeni. Vaš cilj je pomembnejši od aktualnega dogajanja - imejte ga ves čas pred očmi. Vaša zanesljivost ne bo ostala neopažena.

Ljubezen
Pred vezanimi je izredno ugoden dan. Sicer še ne bo pravi čas za reševanje težjih vprašanj, sproščenost v vajinem odnosu pa bo na višku. Brez skrbi zaupajte partnerju svoje želje. Samski ne boste zamudili nobene čustvene ali ljubezenske priložnosti. Navsezadnje boste morali še celo izbirati, katera od njih vam je najbolj všeč.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste precej neodločni, vendar nikar ne izgubite upanja in se raje prilagodite okoliščinam. Večkrat premislite, kako bi razporedili denar, ki priteka precej neredno. Ves dan boste zgolj pri žarku upanja in ne pri dejanski rešitvi. Rešitve danes še ne boste našli, a kar pogumno. 

Ljubezen
Vezane bo spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate. Morda je krivo spoznanje, da bi lahko obnovili stik z osebo, s katero v preteklosti niste vsega dorekli. S tem bi zagotovo tvegali obstoječo zvezo, premislite. Samski se boste predajali hrepenenju po nečem, česar ne morete dobiti. Pazite, da ne boste spregledali neke druge priložnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno: 

Že zjutraj boste dokaj umirjeni in dobrega počutja. Čaka vas pot do nekoga, ki vam bo zelo pomagal, po vsej verjetnosti nek star znanec. Dobro bi bilo, da se ne bi pogovarjala o preteklih prepirih in nesporazumih. Poskusita brez očitanj. Ob koncu dneva boste zelo zadovoljni in želeli si boste, da bi ga še srečali.

Ljubezen
Vezani boste imeli občutek, da nekdo spletkari za vašim hrbtom. Najprej boste posumili na partnerja, vendar bo tokrat situacija nekoliko bolj resna. Partner bo tisti, ki vam bo ponudil pomoč. Samski se boste zapletli v lastne zanke, vaše besede se bodo obrnile proti vam. Obrnite situacijo, da se ne bodo nazadnje vsi smejali vam.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Dan boste verjetno preživeli nekje v naravi, kjer se boste popolnoma sprostili. Morda vam bo ob tem prišla na misel kakšna zanimiva rešitev za trenutne težave. Veseli boste in polni zaupanja. Počutili se boste kot ptica, ki lahkotno leti proti nebu. Nabrali si boste novih moči.

Ljubezen
Romantičen dan je pred vami. Še bolj boste čustveni, blagi in nežni kot običajno. To pa bo na vaše ljubezensko življenje vsekakor vplivalo pozitivno. S partnerjem bosta zelo strastna. Samski pa boste končno povabili na zmenek osebo, ki vam je že dalj časa všeč. Zadnji čas!

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno: 

V družinskem krogu boste danes delovali zelo silovito in nestrpno. Le glejte, da se vaše prevelike ambicije ne bodo razblinile kot milni mehurček. Bodite raje bolj skromni in uživajte v drobnih radostih, ki vam jih prinaša vsakdanje življenje. Morda boste srečali osebo iz preteklosti.

Ljubezen
Pred samskimi je odličen dan! Če ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnost, romantiko ali priložnosti za sklenitev novega razmerja, boste to v teh dneh skoraj zagotovo našli! Vezani se boste soočali z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj morate storiti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


RIBI
Splošno: 
Danes boste nekoliko bolj prepirljivi. Težko boste priznali svoj del krivde. Ne podcenjujte neke osebe, ki bi vam lahko na koncu celo pomagala. Vsakdo si zasluži spodobno življenje in spoštovanje. Ne bodite preveč lahkomiselni, saj bi vam to lahko povzročilo številne nevšečnosti.

Ljubezen
Obdobje nasprotij in težav, ki jih imate v razmerju, se bo nadaljevalo. Problemi se bodo stopnjevali in proti večeru bosta lahko prišla do točke, ko bodo pritiski tako veliki, da odnos ne bo zdržal. Samski boste imeli kar nekaj težav s samozavestjo. Po dolgem času boste srečali osebo, ki vam je všeč, a boste zmrznili.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.