Magazin > Horoskop in Numerologija
7030 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 8. avgusta 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Energija Mlaja vam prinaša posebno moč, v pozitivnem smislu boste lažje začeli z raznimi opravili, v negativnem smislu pa se pojavljata nemir in razdražljivost.

Zaradi nakopičenih misli in neuresničenih želja se bo povečal apetit, težje se boste zadrževali. Telo bo hrepenelo po negi in temu, da mu namenite več pozornosti, zato ne ignorirajte raznih signalov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Z energijo mlaja si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa budni na področju družine, boste imeli dovolj časa, da se posvetite tudi svojemu telesu.

BIK

Nastali konflikt boste zgladili samo, če boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo. V domačem okolju boste spet dokazali, kako zanesljivi ter iznajdljivi ste.

DVOJČKA

Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker vas drugi ne bodo razumeli na pravi način. Oddolžite se z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto, potreben bo čas, da stvar dozori.

RAK

Lahko napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa boste prejeli odlične novice, ki vam bodo polepšale čas, ki je pred vami. Skratka luna v levu vas bo razveselila.

LEV

Nič vam ne boš šlo od rok, kakor boste načrtovali. Vseeno ne odnehajte, saj vam bo kmalu vsako delo steklo in zopet boste v starih tirnicah, ki vas sproščajo in pozitivno vznemirjajo.

DEVICA

Nikar ne iščite težav in zapletov tam, kjer jih ni, saj bi se ponovno opekli. Luna v levu bo dovajala pogumno in ustvarjalno energijo, ki bo prebudila tudi najbolj zaspane.

TEHTNICA

Oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila. Pred vami je izredno ugoden dan z energijo Mlaja v levu, zato ga izkoristite v svoj prid. Srečo delite tudi z drugimi.

ŠKORPIJON

Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok, saj se kopičijo dvomi, prepleteni z nezadovoljstvom. Nepričakovani dogodki vam lahko vsaj za trenutek prikličejo nasmeh na obraz.

STRELEC

V ljubezni vse poteka zelo počasi, kar vas bega. Že to, da dvomite, je za zdaj zadosten razlog, da še počakate. Kmalu bo jasno, kaj vas je motilo in kaj je tisto, kar si v srcu želite.

KOZOROG

Zaradi mlaja boste imeli obilo energije, ki bo predvsem izžarevala na osebnem področju. Da se stanje ne bo spremenilo, skušajte ohraniti prisrčen nasmeh in dobro voljo.

VODNAR

Zaustavite se ter začnite razmišljati o pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vas ter kako boste odreagirali, saj vas spremlja nekaj neodločnosti.

RIBI

Preveč se v mislih ukvarjate s službo in premalo z družino ter prijatelji. Bližnji vas potrebujejo, vi pa zadnje čase veliko pozornosti posvečate delu. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.