Magazin > Horoskop in Numerologija
8887 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 8. januarja 2023

numerologija, astrologija Profimedia
Ker boste samozavestni in optimistični boste v vseh situacijah sami sebi dovolj.

Postavljanje pravil in spreminjanje pomembnih dejstev vas lahko obremeni, vendar se ne bojte, saj boste dovolj pogumni, da se boste na vsakem koraku znali odločno postaviti zase. Prebudili boste spoznanje, da lepa beseda vedno lepo mesto najde. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prišli boste do zelo pomembnih zaključkov na področju partnerstva. Vse, kar boste spoznali, boste zaradi vpliva lune v levu, ki poudarja iskrenost povedali brez dlake na jeziku. 

BIK 
Ustvarjalne naloge bodo na dan privabile razigranost. Za ljubezen bo manj časa in energije, zato se vam lahko pojavi nekaj nezaupljivosti. Na področju domačih odnosov pričakujte nekaj zapletov.

DVOJČKA 
Če ste samski, boste v z energijo lune v levu, ki prebuja pogum, odprti za osvajanje. Vezani, občutek, da hodite po robu, vas tokrat niti ne bo prepričal, bolj vam bo godila varnost.

RAK
Ker boste prekipevali od energije, nikar ne zamudite priložnosti za šport, rekreacijo in druženja. Klic, ki prihaja vam bo polepšal dan, saj bo vsebina obarvana s pozitivnimi namigi.

LEV
Spoznali boste, da je med vami in nekom simpatičnim očitno veliko dobre energije, zato se lahko odnos počasi tudi poglobi. Skušajte zaupati, ne da bi ves čas prehitevali.

DEVICA 
Če ste na začetku ljubezenskega razmerja, ste po nepotrebnem zadržani in skrivnostni, zato se čim prej razbremenite. Vsi opravki, ki vas čakajo, bodo narejeni ob pravem času.

TEHTNICA 
Trmasto boste v domačem okolju vztrajali pri svojih stališčih in končno vam bo uspelo nekoga prepričati v svoj prav. Prepričajte pa se najprej, ali je vse skupaj resnično vredno truda.

ŠKORPIJON
Odlično razumevanje na področju medsebojnih odnosov bo dvignilo vaše razpoloženje. Pričakujte z energijo lune v levu spontanost in več simpatičnih pogovorov.

STRELEC
Z nečim se ne znate sprijazniti, zato še vedno iščete vse razloge, da bi razvozlali uganko, ki vas vznemirja. Oklevanje vam v družinskem krogu povzroča nesmiselne nesporazume. 

KOZOROG 
Pravočasno boste opazili, kakšna je trenutna situacija na čustvenem področju. Sreča je tik pred vrati, le napetosti in dvomov, ki se kopičijo, se boste morali najprej znebiti.

VODNAR
Luna v levu vam bo v pomoč, ko se boste odločili, da bi se znebili nepotrebnega bremena. Preverite, kako napreduje odnos z osebo, o kateri že nekaj časa sanjarite.

RIBI
Poskrbite z energijo lune v levu za svoje zadovoljstvo, ter dovolite drugim, da se tokrat znajdejo sami. Črne misli in strahove bosta nadomestila dobra volja in optimističen pogled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.