Magazin > Horoskop in Numerologija
6025 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 9. aprila 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Odprte misli, entuziazem in pogumne odločitve vas vodijo k temu, da končno naredite korak, s katerim že dlje časa odlašate.

Ustavili se boste tam, kjer je zabavno in kjer čutite, da vas sprejemajo z navdušenjem. Prijazna beseda bo tista, ki bo na vseh področjih delovanja pričarala lepo vzdušje ter vas zaščitila pred napetostmi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Upali ste, da ste končno pustili za seboj nekaj nevšečnosti, posebno v domačem okolju. Pripravite pa se na še nekaj zapletov, posebno s tistimi, ki so še vedno prepričani, da nekaj delate narobe.

BIK
Na področju čustev boste pridobili nekaj odgovorov in priložnosti. Tokrat boste na platno življenja vnašali svetle barve, optimizem in dobro energijo. Vse skupaj vas bo navdihnilo.

DVOJČKA
Preobremenjeni boste, zato premislite, kako nadaljevati, sicer bo dan potekal v slabem slogu in časa za prijetne, razigrane in zasebne zadeve bo vedno manj, kar vas bo jezilo. 

RAK
Priznati si morate, da si želite resno zgodbo. Po pozitivnem odgovoru, ki se vam s strani določene osebe ponuja, boste vsekakor dobili pravi zagon in se podali novim dogodkom naproti. 

LEV
Nimate dovolj izkušenj niti potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Možnih je veliko izhodov, a šele takrat, ko se boste popolnoma sprostili, jih boste zagledali. 

DEVICA
Moti vas, ker se neprestano ponavljajo eni in isti dvomi ter vprašanja. Nekaj vam preprosto ne gre najboljše od rok. V ospredju bodo tudi močne razlike v osebnih mnenjih. 

TEHTNICA
Prihajate do novih občutkov, ki vas bodo presenetili in navdušili. Dvakrat boste v domačem krogu ponovili isto stvar ali besede. Vse to bo storjeno namenoma, saj se nekateri neprestano izmikajo. 

ŠKORPIJON
Nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose, toda tokrat nikakor ne bo šlo brez prilagajanja.

STRELEC
Končno vam bo nekoliko lažje, posebno, če se boste odločili, da se umaknete ugibanju in predolgim pogovorom o enih in istih temah. Ne govorite preveč o zasebnih zadevah, varujte svoje skrivnosti.

KOZOROG
Všeč vam bodo dejavnosti, kjer lahko preizkusite in doživite kaj novega. Dobili boste več dvoumnih odgovorov osebe, ki vas vedno bolj zanima, vendar vas to ne bo ustavilo.

VODNAR
Nekaj pomembnega se boste odločili in svoja čustva pokazali na pravi način. Spomnite se, da ste pred kratkim zaradi dolgega jezika izgubili kar nekaj priložnosti, tokrat naj bo drugače.

RIBI
V družbi domačih boste dobre volje, skupaj se boste ukvarjali s prijetnimi aktivnostmi.  Z nekaj poguma in popolne zbranosti lahko uvidite drugo stran, kaj vam želijo povedati.