Magazin > Horoskop in Numerologija
8660 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 9. februarja

astrologija

OVEN
Splošno:

Pojavila se bo izjemna priložnost in združili boste lahko razum ter čustva. To vam bo zelo pomagalo pri uresničevanju vaših finančnih načrtov. Vse, kar boste danes začeli, bo imelo določeno prednost. Ne dopustite, da bi se starejši in bolj izkušeni z raznimi nasveti vpletali v vaše poslovno ali zasebno življenje. Dovolj ste sposobni, da mislite s svojo glavo.

Ljubezen:
Izkoristite vsak trenutek v družbi osebe, ki vas je zapeljala. Če se do sedaj niste zaljubili, boste na potovanju ali izletu spoznali zanimivo osebo. Če imate partnerja, potem sledi dan poln prepirov. Navajeni ste imeti stvari pod nadzorom, kar vam danes ne bo uspevalo. Bilo bi tudi dobro, da bi se izognili družinskim razpravam.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Finančna situacija bo stabilna in bo še naraščala. Lahko se boste posvečali stvarem, ki so vam pomembne in ki si jih prej niste mogli privoščiti. Danes boste tudi izjemno uspešni pri zapletenih in dolgočasnih zadevah, s katerimi se že dalj časa ukvarjate. Čeprav do sedaj niste našli uspešnih rešitev, se bodo stvari spremenile na bolje. 

Ljubezen:
Glede svojih čustev boste skrivnostni. Ljudje iz vaše okolice vas bodo opravljali ne glede na to, ali ste vezani ali samski. Sprijaznite se, da boste danes v središču njihove pozornosti. Verjetno se tega že zavedate, a ne želite se še dodatno obremenjevati. Kljub oviram boste našli način, da boste videli z ljubljeno osebo. Bližnji vedo, da se z vami dogaja nekaj čudnega.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Imeli boste možnost videti nekoga, ki ga že dolgo niste. Verjetno bo šlo za osebo, ki veliko potuje, živi v tujini ali pa govori nekaj tujih jezikov. Poskušali boste obnoviti čustveno zvezo. Poslovni stiki vam bodo že danes predstavljali izziv. Pripravite se za jutri in pazite, da se ne boste zamerili osebi, ki ima velik vpliv.

Ljubezen:
Poskusite se izogniti občutljivemu partnerju, ki vam ves čas nekaj očita. Tudi danes vas bo poskušal spraviti v nezavidljiv položaj. Dobili boste klic od osebe, ki vas že nekaj časa zapeljuje. Na krajšem potovanju boste preživeli prijetne trenutke v dvoje z osebo, ki ni vaš stalni partner. Verjetno je ta oseba že vezana, če ne poročena. Imejte v glavi le krajšo avanturo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Pri svojih poslovnih zamislih boste veliko podpore dobili od mlajših, komunikativnih oseb, s katerimi se dobro razumete. Danes ne dovolite bližnjim, da bi uničili vaše dobro razpoloženje, še posebej v zvezi z novimi načrti in priložnostmi. Pričakujte uspešen poslovni pogovor, ki bo veliko obetal. Če ne boste imeli priložnosti potovati, ne skrbite, kajti kmalu se bo tudi ta pojavila.

Ljubezen:
Vaša ljubezenska situacija je zelo zapletena, kjer vam je všeč nekdo iz sveta medijev ali umetnosti. Toda niste se pripravljeni prilagajati. Vezani boste pomagali partnerju pri reševanju določenih vprašanj glede njegovega stanovanjskega prostora. Samski, v primeru, da ne boste razpoloženi, rajši odpovejte dogovor.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Svoje misli danes zadržite zase. Hrepeneli boste po potovanjih in avanturah. Če že ne morete potovati, se vsaj odpravite na krajši izlet v naravo. Nadihali se boste svežega zraka, kar bo vsekakor pripomoglo jasnejšim mislim. V ospredju bo predvsem ljubezen in romantika. Sprostite se. Če nič drugega, boste vsaj preživeli lep dan. 

Ljubezen:
V ljubezni se vam obeta odlična priložnost za spoznavanje zanimivih oseb na javnih mestih in izletih. Morda boste srečali nekoga, ki ga že dolgo časa niste videli. Ne razmišljajte o kasnejših posledicah. Prepustite se ljubezni in videli boste, kako se bo odvijalo. Postali boste bolj zgovorni, srčni in odprti pri sporočanju svojih čustev, v glavnem z besedami. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Posvečali se boste stvarem, ki vas že dalj časa veselijo, a prej niste imeli priložnosti za to. Naj bo to slikanje, glasba, ples ali ustvarjalno pisanje; popolnoma se boste prepustili. Ustvarili boste svoj domišljijski svet, kjer boste najbolj varni. Če se boste kdaj želeli bolj resno ukvarjati s temi konjički, imate velike možnosti, da vam bo to tudi uspelo.

Ljubezen:
Nekdo vas bo vztrajno zapeljeval, ampak vi ne boste prepričani, ali si želite biti v zvezi s to osebo ali ne, še posebej če vam je nekoč nekaj pomenila. Mogoče se je ona zdaj res spremenila in bi lahko zgradila stabilno zvezo, v kateri bi bili bolj srečni kot prej. Toda še vedno boste zelo nezaupljivi in boste skrivali svoja čustva.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Spoznali boste vrednost svojega doma. Če še nimate svojega lastnega stanovanja ali hiške, pa to želite imeti, potem že danes malce povprašajte naokoli in preglejte ponudbe. Vlaganje v nepremičnine ali zemljišča se na dolgi rok finančno zelo izplača. Vsekakor pa dobro premislite, kajti ne bo dobro, če boste pretirano zaupljivi in nepremišljeni.

Ljubezen:
Ne boste razpoloženi za pogovore o svojem družinskem življenju ali prepire s svojimi bližnjimi, kajti zelo se boste trudili, da bi se stvari odvijale po ustaljenem redu. Ostanite zvesti sami sebi in ne odstopajte od tega, kar ste sami sebi obljubili. Verjetno boste naredili nekakšen dogovor s seboj.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Družabni dogodki vas bodo popeljali v svet umetnosti, predvsem televizije, filma in grafike. Obkroženi boste z moderno tehnologijo. Ti ljudje vam bodo zagotovili dragocene podatke in zveze, ki bodo pripomogle k vaši karieri, še posebej na področju umetnosti. Bodite pozorni in predvsem uživajte v večeru ter pri spoznavanju novih ljudi.

Ljubezen:
V primeru, da boste samski želeli romanco z nekom, ki ga že dalj časa poznate, kar pogumno naprej. Če boste uspešni, je vprašanje, toda vsekakor vsaj poskusite. Zadnji čas je, da vezani doživite čustveni razcvet, ker ste že dolgo pod stresom, bodisi zaradi partnerja, ki vas že dolgo časa muči, ali pa zaradi vaše nesposobnosti, da mu poveste, kaj vas najbolj moti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Zelo verjetno je, da boste danes v svojem domu organizirali nekakšno srečanje. Med gosti se bo znašel tudi kdo s področja astrologije, metafizike in umetnosti. Vključeni boste v zanimive pogovore in razprave. Poskrbite, da bo dovolj hrane in pijače za vse goste. Na koncu boste bolj tesno povezani z njimi kot pred začetkom srečanja.

Ljubezen:
Vezani boste dobili veliko pozornosti od partnerja, kajti vi ste bolj nagnjeni k službi ter obveznostim in nimate toliko časa zanj. Mlajše pripadnike znaka bo pritegnil nekdo, ki je na položaju, finančno dobro podkovan in ne bo kazal pretiranega zanimanja za vas. Osebne ambicije bodo na prvem mestu, zato ne bosta mogla najti skupnega jezika.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Velika verjetnost je, da boste danes imeli intenzivne in skrivnostne sanje, ki bodo malo osvetlile zapletene odnose. Kasneje lahko podrobnosti zapišete v beležko in jih podrobno analizirate. Sporočila sanj vam bodo odgovorila na mnogo vprašanj, če boste le vedeli, kje iskati. Obkroženi boste z ljubečimi ljudmi, ki vam bodo pripravljeni pomagati.

Ljubezen:
Velika verjetnost je, da boste postali žrtev osebe, ki se predstavlja v najboljši luči. Ta oseba je precej praktična in če ste moški, ki imate veliko pod palcem, se pazite. Ženske pripadnice znaka ne nasedajte zgodbicam zapeljivcev. Vezani boste izpostavljeni ljubosumnim izpadom, sami po boste glede tega nemočni. Za nekaj časa se boste umaknili pred ljubljeno osebo.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Nakup, ki ga boste opravili danes, vas bo spodbudil k razmišljanju, posvetili se boste vašemu proračunu. Pravi čas bo za to, čeprav ste do sedaj finančno dobro poslovali in ne pričakujete nikakršnih izgub. Ne boste brezglavo zapravljali, ampak vas bo vodil zdrav razum. V trgovini si boste vzeli več časa in boste vsak izdelek skrbno ter natančno pregledali.

Ljubezen:
Vedno imate vsaj dve možnosti v ljubezni, toda danes boste želeli ravno tistega, s katerim ste nekoč že bili v zvezi. Ne mislite, da se je v tem času ta oseba spremenila, kajti vedno znova ji oproščate iste napake. Naj vas njene skesane besede ne zavedejo. Ta zveza vam je požrla veliko preveč živcev in najbolje bi bilo, da bi se odločili za drugo možnost.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Trudili se boste, da nihče ne bi ugotovil, kaj vas pravzaprav skrbi in kdo vas poskuša vreči iz ravnotežja. Niti mnogih dogodkov boste držali v svojih rokah ter se poskušali prilagajati novim okoliščinam, ki vam ne bodo niti najmanj všeč. Pri tem vam bodo zelo pomagali člani vaše družine. Imeli boste veliko skrbi, zato pustite, da vam priskočijo na pomoč.

Ljubezen:
Ne boste se mogli izogniti ljubosumnim izpadom. Bolj kot se boste opravičevali, bolj bo vaš partner vztrajal pri tem, da mu nekaj priznajte. Nostalgični boste zaradi obdobja, ki se je davno končalo ali zaradi ljubezni, ki je niste uspeli uresničiti. To je zakopano globoko v vaši duši in tega ne boste mogli pokazati sedanjemu partnerju. Izrazite se na umetniški način.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 1
  • Avatar Germilenka
    Germilenka 00:02 09.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com