Magazin > Horoskop in Numerologija
4820 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 9. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Začeli se boste odločati med različnimi možnostmi, zato se vas lahko poloti notranji nemir.

Vse boste želeli takoj in sedaj, v primeru, da vam ne bo ugodeno, se lahko prelevite v muhasto osebo, ki noče razumeti pravih dejstev. Bolj pestro, strastno in zabavno bo na področju čustev. Doseganje osebne neodvisnosti in širjenje idej stopa v ospredje. Želeli boste klepetati, spraševati, ter se ob vsem skupaj malce pozabavati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Vedite, da ne smete pozabiti na podrobnosti. Zgolj z njimi lahko ustavite voz v družinskem okolju pred prepadom. Pazite, da vam ne uide kakšna krepka beseda z jezika.

BIK 
Po svoji stari navadi se ne boste mogli odločiti, česa bi se najprej lotili, zato boste nemirni.  Izkoristite svoj prosti čas za prijetno druženje s prijatelji, saj bo to najboljše zdravilo za boljše počutje. 

DVOJČKA 
Ljubezen zaradi energije lune v ovnu ne bo najbolj pomembna. Nikar ne pozabite, da boste morali za svoja dejanja položiti račune. Kljub dejstvu, da vam to ne bo niti najmanj dišalo, se prilagodite.

RAK 
Tokrat boste imeli dovolj volje in moči tudi za bolj zahtevne posameznike in opravila, pomagala vam bo tudi energija lune v ovnu. V ljubezni nikar ne čakajte predolgo.

LEV 
Podali se boste v akcijo, ki zadeva stvari, o katerih vam ne bo treba veliko govoriti. Veliko boste komunicirali s prijatelji in lepo vam bo v njihovi družbi, saj vam bodo znali prisluhniti. 

DEVICA 
Z luno v znamenju ovna prihajajo izvirne ideje in tudi možnosti, da jih realizirate. Zato se le prepustite vibracijam, ki vas bodo vsaj za trenutek odvrnile od slabe volje in žalostnih misli.

TEHTNICA 
V namerah vas nihče več ne bo mogel ustaviti, pred seboj boste z energijo lune v ovnu rušili vse, samo da bi čimprej prišli do cilja. Omilite svojo potrebo po prevladi, saj lahko nekoga zmotite.

ŠKORPIJON 
Pozornost bo treba preusmeriti v domače opravke, kar bo od vas zahtevalo ogromno energije. Močno osredotočeni in priklopljeni na vibracijo lune v ovnu boste lahko sledili hitrim spremembam.

STRELEC 
Nekaj prijetnega vas čaka vi pa oklevate in si ne upate narediti prvega koraka. Zaupajte svojemu srcu, doslej vam je še vedno dobro svetovalo. Bodrila vas bo tudi strastna energija.

KOZOROG 
Nekaj boste povedali zelo jasno, zato si lahko obetate dober razvoj situacije. Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo začela počasi kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo prehiteli.

VODNAR 
V ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v odnosu. Sprva boste kar nekako neodločni in na trenutke celo labilni.
 
RIBI 
Zaradi manjših napetosti v odnosu z bližnjimi ne boste uspeli tako uživati, kot si želite. Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, samo tako boste prišli do točke, po kateri hrepenite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.