Magazin > Horoskop in Numerologija
2470 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 9. junija 2019

astrologija
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno: 

Danes si boste zaželeli večjih sprememb in novih začetkov na vseh področjih vašega življenja. Skušajte postati bolj drzni, aktivni in pogumni. To vam bo vsekakor pomagalo, da boste končno spremenili rutino v vašem življenju. Dan pa bo ugoden tudi za razmišljanje o novih idejah in za začetek nove aktivnosti. 

Ljubezen
Vezani boste nenavadno impulzivni in še vedno ne boste pripravljeni odstopiti od vodilne vloge v partnerskem odnosu. Ljubljena oseba bo nekoliko utrujena in ji bo to kar ustrezalo, vseeno pa ne pretiravajte. Samski boste navduševali s svojo očarljivostjo, dobrih idej vam ne bo primanjkovalo. Prav na vrhuncu se utegnete zaljubiti.

Ljubezen 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Pred vami ni preveč dober dan. Bodite previdni, saj boste lahko doživeli krizo pri osebnih ciljih ali pa na področju splošnega počutja. Morda boste morali narediti nekakšen življenjski obračun. Da bi se res sprostili, pa bi bilo najbolje, da bi se danes družili samo s tistimi prijatelji, ki vam znajo prisluhniti in vas dobro poznajo.

Ljubezen
Samski boste razmišljali o tem, kako bi zaključili z določenim poglavjem v vašem življenju in začeli z drugim. Zdaj imate odlično priložnost, da zgradite novo osebnost, močnejšo in boljšo. Vezani pa sledite svoji intuiciji in slutnjam, ki se bodo danes izkazale kot resnične. Partner vam bo stal ob strani.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Dan vam bo prinesel nekaj ovir, ki bodo samo stopnjevale vašo borbenost. Imelo vas bo, da bi kar sami odšli na potovanje ali po poti novega življenja. To bi res sprožilo korenito spremembo, zato dobro premislite. Zvečer ne bo veliko bolje, saj stvari ne boste mogli spremeniti čez noč. Nekje pa je vseeno potrebno začeti. Privoščite si tudi počitek.

Ljubezen
Dan bo za vezane nadvse ugoden, saj vam bo prinesel pozitivne rezultate na več področjih. Popoldan boste imeli celo nekaj koristi od svojega razmerja. Samskim pa se obetajo možnosti, da boste spoznali svojega sanjskega partnerja. Te možnosti boste morali spregledati in jih zgrabiti z obema rokama.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 
Bodite previdni pri nakupu nečesa, za kar se vam zdi, da morate imeti. Pri tem nakupu boste prisiljeni plačati več, zato pazljivo, da ne boste preveč presegli svoje meje. Morda si boste morali celo sposoditi denar pri dobrem prijatelju. Če tega še ne potrebujete nujno, pa nakup raje prestavite.

Ljubezen
Samski se boste odločili, da boste popravili neke določene napake iz vaše preteklosti, a se boste morali srečati z osebo, ki ste jo nekoč strastno ljubili. Ob tem si ne dovolite, da bi zapadli v pesimizem. Prav tako naj vas nikar ne zapusti potrpljenje. Tudi pri vezanih danes ne bo vse potekalo gladko! 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Pazite, da danes ne boste preveč zahtevni in vsiljivi do oseb, s katerimi boste prišli v stik. Pomagajte vsem in jih pohvalite, če si bodo to zaslužili. Bodite potrpežljivi in pozitivno glejte na svet. Zgladite nesporazume in popravite napake. Nikar ne bodite zadržani in skrivnostni.

Ljubezen
Samski še ne boste imeli sreče, vsaj na ljubezenskem področju ne. Za vašo aktivno vlogo v družbi bo izjemno pomembna samozavest. Morali jo boste pridobiti, pa čeprav bi se najraje skrili pred vsem svetom. Vezani vstopate v fazo ljubezenskega razčiščevanja, ki vas bo prisilila, da se boste več posvečali partnerju in ne le karieri. Rezultati ne bodo hitro vidni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 
Bodite bolj prijazni – splačalo se vam bo. Pozitiven vpliv na okolico se bo pokazal tudi pri boljših medsebojnih odnosih. Še zlasti oseba v vaši bližini, ki ta hip res potrebuje malo spodbude, se bo kasneje izkazala kot močan zaveznik. Nikogar ne podcenjujte, to bi bila velika napaka.

Ljubezen
Samski boste poskušali zavrteti čas nazaj, mikala vas bo obnovitev razmerja iz preteklosti. Pri tem pa velja upoštevati, da so nekdanji partnerji z razlogom nekdanji. Vezani ste pred umirjenim obdobjem. Bodite pozorni na partnerjeve občutke, v zvezi z nečim bo potreboval le veliko mero sočutja. Prihranite nasvete zase in ga potolažite.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Če se boste pustili zamotiti, bodo zagotovo nastale težave. Oseba sicer ne bo imela slabih namenov, a na splošno ne slovi po svoji dobrosrčnosti. Bodite ji za zgled, ostanite mirni in osredotočeni. Vaš cilj je pomembnejši od aktualnega dogajanja - imejte ga ves čas pred očmi. Vaša zanesljivost ne bo ostala neopažena.

Ljubezen
Pred vezanimi je izredno ugoden dan. Sicer še ne bo pravi čas za reševanje težjih vprašanj, sproščenost v vajinem odnosu pa bo na višku. Brez skrbi zaupajte partnerju svoje želje. Samski ne boste zamudili nobene čustvene ali ljubezenske priložnosti. Navsezadnje boste morali še celo izbirati, katera od njih vam je najbolj všeč.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste precej neodločni, vendar nikar ne izgubite upanja in se raje prilagodite okoliščinam. Večkrat premislite, kako bi razporedili denar, ki priteka precej neredno. Ves dan boste zgolj pri žarku upanja in ne pri dejanski rešitvi. Rešitve danes še ne boste našli, a kar pogumno. 

Ljubezen
Vezane bo spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate. Morda je krivo spoznanje, da bi lahko obnovili stik z osebo, s katero v preteklosti niste vsega dorekli. S tem bi zagotovo tvegali obstoječo zvezo, premislite. Samski se boste predajali hrepenenju po nečem, česar ne morete dobiti. Pazite, da ne boste spregledali neke druge priložnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 
Že zjutraj boste dokaj umirjeni in dobrega počutja. Čaka vas pot do nekoga, ki vam bo zelo pomagal, po vsej verjetnosti nek star znanec. Dobro bi bilo, da se ne bi pogovarjala o preteklih prepirih in nesporazumih. Poskusita brez očitanj. Ob koncu dneva boste zelo zadovoljni in želeli si boste, da bi ga še srečali.

Ljubezen
Vezani boste imeli občutek, da nekdo spletkari za vašim hrbtom. Najprej boste posumili na partnerja, vendar bo tokrat situacija nekoliko bolj resna. Partner bo tisti, ki vam bo ponudil pomoč. Samski se boste zapletli v lastne zanke, vaše besede se bodo obrnile proti vam. Obrnite situacijo, da se ne bodo nazadnje vsi smejali vam.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Danes bi se bilo dobro, da bi se prilagodili okoliščinam, ki so povzročile vašo slabo voljo in slabo počutje. Raje se prepustite toku, lažje vam bo, kot če bi se upirali. Pogovorite in posvetujte se o vaših osebnih težavah. Večje psihofizične obremenitve močno vplivajo na vas. Naredite temu konec, dokler je še čas. Ne rinite z glavo skozi zid.

Ljubezen
Vezani ne pričakujte bistvenih sprememb. Ujeli se boste v zanko preteklosti, ki bo zahtevala veliko vaše pozornosti. Čim prej se znebite starega bremena. Samski previdno izbirajte besede, neka oseba komaj čaka na kakšno sočno novico o vas. Držite se stare modrosti - kdor molči, devetim odgovori. 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno: 

Ves dan boste nekako napeti in vse boste doživljali pretirano silovito. Boste pa tudi zelo zahtevni do drugih. V neki situaciji boste spoznali, da ste pravzaprav ujeti v lastno kletko in bi se že zdavnaj lahko podali v svet. Naberite moč in energijo za nadaljevanje, najbolje v naravi.

Ljubezen
Samskim se bo zgodilo nekaj nenavadnega, kar bo razburkalo vašo domišljijo. Vsekakor naredite dober vtis in uresničite vsaj del svojih fantazij. Vezani boste nevede popravili nekoliko načeto zaupanje med vama. Partner so bo omehčal in vam bo dal novo priložnost. Pazite, da ne boste ponovili stare napake. Ne zapravite možnosti za poglobitev odnosa.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Danes se prepustite toku. Ne bodite preveč trmasti in ne silite nikamor. Danes boste razmišljali o potovanju, kjer bi se lahko sprostili in si napolnili baterije. Tako bi se zagotovo lažje pripravili na prihajajoči ciklus. Obeta se vam namreč nov začetek. Pred vami so velike spremembe.

Ljubezen
Samski boste odlično začeli dan, a boste tudi hitro odnehali. Zdi se, da vaša želja po novih dogodivščinah še vedno ni močnejša od čustev, ki vas vežejo na določeno osebo. Vezani boste imeli na tisoče neosnovanih strahov. Če ne boste prenehali s sumničenjem, se bo partner naveličal vaše posesivnosti in se bo začel ozirati za drugimi priložnostmi.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.