Magazin > Horoskop in Numerologija
9852 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 30. decembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Ne spreminjajte tistih ki so vam blizu, če niso točno takšni kot si vi želite.

Morda je ravno to tisto, zaradi česar jih imate radi in jih spoštujete. V odnose boste znali s pomočjo energije Prvega krajca vnesti noto prijaznosti, poskrbeli boste da se vse napetosti pomirijo ter da se pogovorite direktno, brez ovinkarjenja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ker boste pridni in delavni, lahko z energijo Prvega krajca naredite veliko več, kot bi bilo treba. Pojavil pa se bo nekdo, ki vas bo obtoževal, da ste preveč zagnani, česar ne jemljite resno.

BIK
Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da so zelo ponosni na vas. Posvetite se tudi družinskim članom, ki bodo dobro razpoloženi. 

DVOJČKA
Počutili se boste odlično, saj boste z energijo Prvega krajca ves dan nasmejani. Pripravljeni boste na zanimive podvige, zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali, tudi v pisarni.

RAK
Z nekaj dobre volje boste mimogrede opravili z obveznostmi. Sprostili se boste v družbi, ki vas bo opomnila, kako dobro se lahko imate, ko niste obremenjeni s številnimi težavami in strahovi.

LEV
Napredovali boste na osebnem področju, saj prihajate do zaključka, da se za določene stvari nima smisla obremenjevati. Želeli boste priti zadevam do dna, zato naj vas ne bo strah vprašati. 

DEVICA
Svoja čustva lahko z energijo ovna, ki je iskrena in direktna, izrazite naglas. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli bo nekdo, ki vam je blizu storil, vam bo ugajalo in vas razveseljevalo.

TEHTNICA
Ljubezen bo področje, kjer boste delovali spontano, brez zapletov. Določite si na kariernem in finančnem področju cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na manjše ovire, se ne ustavite.

ŠKORPIJON
Pred vami je izjemno spodbuden dan z energijo Prvega krajca, ki prebuja željo po urejenem življenju. Ukvarjali se boste predvsem z reševanjem zasebnih zadev, vse boste razumeli tako, kot je treba. 

STRELEC
Osebni uspeh bo ključno področje, ki ga boste želeli s pomočjo energije ovna stabilizirati. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in strastnim izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi v večernih urah.

KOZOROG
Spoznali boste, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni dovolj izučilo, zato boste morali s pomočjo energije Prvega krajca vse skupaj razjasniti.

VODNAR
V vsem, kar vam je znano, ne boste našli nobenega zadovoljstva več, zato boste nove podvige iskali drugje. Pazite pa, da zaradi tega ne boste zapostavljali opravil in obveznosti, ki čakajo na izvedbo.

RIBI
Pozitivne kritike in pohvale vas bodo dvignile v višave. Ponosni boste lahko na to, kako dobro se v situaciji, ki ostalim povzroča velike težave, znajdete. Družinsko okolje bo umirjeno.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.