Magazin > Horoskop in Numerologija
3722 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 1. marca 2019

Horoskop
Kaj vas čaka v petek?

OVEN
Splošno:

Danes boste čustveno zelo pozitivno naravnani. Polni boste optimizma in zaupanja v prihodnost. Vaš navdihujoči nastop bo povzročil marsikatero občudovanje in vam obenem zagotovil možnosti za nove stike, poslovno sodelovanje, napredovanje v službi ali pa prinesel novo ljubezensko razmerje. Izkoristite vse priložnosti in jih obrnite sebi v prid.

Ljubezen:
Vaše razmerje bo danes polno pozornosti. Od prijatelja boste prejeli ponudbo, ki se vam utegne v prihodnosti obrestovati tako na denarnem kot tudi na družabnem področju. Dan bo kot nalašč za srečanja, zabavo in druga uživanja. Mogoče boste srečali tisto pravo osebo, ki pa bo kot pika na i v še kako pozitivnem dnevu.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Danes vas ne bo težko razburiti, zlasti če se bo glavna tema vrtela okrog ljudi, krajev ali česarkoli, kar vam je še posebej pri srcu. Obenem boste pa danes polni energije in živahnosti in vneto se boste zavzemali za vse tiste projekte, ki utegnejo biti dobičkonosni predvsem vašim otrokom, družini in domu.

Ljubezen:
Današnji dan bo za vas izjemno čustven. Občutili boste močno potrebo po nekom, ki bi za vas skrbel in vas razvajal ter ob enem v tem tudi užival. To bo predvsem značilno za pripadnice lepšega spola. Tudi skrb za dom in okolico bo danes bolj izražena. Pogosto se boste zatekali k hrani in v njej iskali tolažbo zaradi nekaterih čustvenih težav.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Poskus, da bi se izognili ustaljenemu toku dogodkov na področju čustev in hrepenenj, se bo izkazal kot nepremagljiv izziv. Tisto, kar boste danes na novo začeli, se mogoče v prihodnosti ne bo izkazalo kot dobro, zato ne hitite in ne sklepajte prehitro. Raje pustite stvari še en dan pri miru in se potem dokončno odločite.

Ljubezen:
Ne glede na to, o katerih osebnih odnosih govorimo, vsa bodo danes dobila neko novo globino in pomen. Intimna komunikacija bo zelo dobra in vaju bo skupaj s partnerjem pripeljala do globljega razumevanja in medsebojnega spoštovanja. Posvetite se tudi nedolžnemu spogledovanju in zabavi. Tudi fizično boste občutili izjemno zadovoljstvo.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes se boste končno usedli za pogajalsko mizo in skupaj s svojimi sodelavci razčistili stvari, ki vas že dolgo skrbijo. Izjemno boste presenečeni, ko boste ugotovili, da vaše potrebe le ne bodo naletele na gluha ušesa. V preteklosti ste zelo trdo delali in denarni dogovor, ki ste ga pričakovali, se vam bo tokrat posrečil.

Ljubezen:
Danes bodo v ospredju vaš dom, osebno življenje in najbližja čustvena razmerja. Bili boste bolj umirjeni in poglabljali se boste vase. Imeli boste tudi močno potrebo po bližini družine in tistih, ki jih imate radi. Iz tega kroga boste tudi črpali veliko moči in zadovoljstva. Čustveni boste bolj kot kadarkoli.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Izjemno boste realistični, kritični, skeptični in previdni na vseh področjih in kakršnokoli norčevanje vas ne bo mikalo. Poglabljali se boste v učenje in osebno rast, tako se boste tudi najbolje počutili. V sebi ne boste imeli niti kančka lahkomiselnosti in vse, kar boste počeli, bo izpeljano z izjemno preračunljivostjo in previdnostjo.

Ljubezen:  
Razmerja bodo danes nekam čudna ali pa bodo dogodki v njih nekoliko nepričakovani. Potreba po svobodi, neodvisnosti ali novostih na vaši ali pa na strani bližnje osebe, bo močno zamajala dosedanje stanje. Danes resnično lahko pričakujete nepričakovano v vašem ljubezenskem razmerju. Ne bodite presenečeni.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

V ospredju bo vse, kar bo povezano s službo ali pa novim delovnim okoljem. Na sporedu bodo novi projekti in doseganje nekaterih ciljev, katerih vpliv bo moč čutiti tudi v obdobju naslednjih dveh let. Pazite, kako se boste odločali, ker bodo odločitve dokončne in jih ne bo mogoče kar tako spremeniti. Vsako stvar dobro pretehtajte, nato pa ukrepajte.

Ljubezen:
Vaša potreba po čustveni podpori in skladnosti bo močno izražena. Prišli ste do točke, na kateri čutite potrebo po potrditvi globine vaše najbolj čustvene in intimne povezanosti z določeno osebo. Vzemite si čas in skupaj s svojim partnerjem uživajte v raziskovanju medsebojnega odnosa. Uredite si prijetno in romantično vzdušje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Ne bo vam koristilo, če se boste preveč poglabljali v nepomembne stvari in pretirano ozirali na preteklost. Naučite se pozabiti in odpustiti. Popravite svoje pretekle napake in občutili boste izjemno olajšanje ter napredek. Poskusite na stvari gledati drugače in naj bo to pot do osebne rasti in popolnosti.

Ljubezen:
Sanje, želje in fantazije o ljubezni bodo danes izjemno močne in obstaja velika verjetnost, da boste zaslepljeni z osebo, ki jo boste srečali. Kdo ve, ali bo oseba tista prava, ki jo že tako dolgo pričakujete. Mogoče. Vseeno pa bodite pazljivi in ne reagirajte preveč hitro, da ne bi bili kasneje razočarani.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Pripravite se na izjemno naporen dan, poln obveznosti, kot tudi na eno ali več presenečenj. Današnji dan bo za vas izjemno zanimiv. Ljudje bodo prihajali in odhajali hitro. Delo se vam bo zdelo nekoliko zahtevno, kljub temu pa boste danes vsemu kos. V celotnem kaosu se bodo skrivale tudi številne priložnosti. Odprite oči in bodite pozorni.

Ljubezen:
Čas ne bo ravno pravšnji za zapiranje vase in prikrivanje. Če boste imeli kakršnekoli pomisleke, jih spravite ven iz sebe in jih poskušajte rešiti. Jamranje in tarnanje bi lahko pripeljala le do še večje frustracije. Bodite odprti in ne ozirajte se preveč na mnenja drugih. Nekdo vam bo hotel pomagati.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Zdi se vam kot težka naloga, ampak poskušajte se odpreti in zaupati drugim ljudem, čeprav trenutno ne veljate za preveč zaupljivo osebo. Po navadi vaš odprt in iskren pristop ne kaže preveč zanimanja za mnenja drugih, kar se bo danes verjetno spremenilo. Bodite iskreni do sebe in vse bo šlo tako, kot boste pričakovali.

Ljubezen:  
Dan bo izjemen za uresničitev vaših želja in potreb. Veliko se boste pogovarjali in ne bo vam težko izražati svojih stališč. Precej boste ostri, točni, odločni in zgovorni. Vaš vsakdanjik je stabilen in uravnovešen, pa čeprav trenutno ne tako zanimiv in nenavaden. Izkoristite mir in se posvetite dolgoročnim ciljem.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes pustite lastne interese nekoliko v ozadju in ne poskušajte na vsak način dobiti tisto, kar si ta hip želite. Čas je, da se nekoliko posvetite potrebam drugih in jim pokažete, da znate tudi prisluhniti. Udeležite se neke dobrodelne dejavnosti. Na vas bo izjemno ugodno vplivalo sodelovanje v korist nekaterih bolj idealističnih namenov.  

Ljubezen:
Bili boste bolj umirjeni in želeli si boste bližine ljubljene osebe ali bližnjih prijateljev. Dan vsekakor ne bo ugoden za pretirano izpostavljanje in odprtost. Malo manj boste ekspresivni in nekoliko bolj reflektivni. Danes bo močno v ospredju vaša potreba po pripadnosti, bližini in čustvovanju. Pojdite v družbo, sami se ne boste dobro počutili.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje. 5

VODNAR
Splošno:

Padli ste vsakodnevno rutino. S tokom majhnih, ampak inovativnih sprememb, boste lahko premikali gore. Ni vedno nujno imeti pri roki udarne ideje. Če zaupate svojim instinktom, vas ti zagotovo ne bodo razočarali. Ne vlagajte vsega, kar imate, le preračunljivost vas bo pripeljala daleč. Enem uspehu bo verjetno sledil tudi drugi.

Ljubezen:
Občutljivi boste in stvari si boste preveč jemali k srcu. Ne dovolite, da bi kdorkoli izkoristil vašo dobro naravo in veliko srce. Zaradi želje po miru, tudi ko bo le ta težko dosegljiv, boste občasno bolj ranljivi kot po navadi. O vaših osebnih namenih in hrepenenjih se pogovorite z osebo, ki ji zaupate.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Spremljali vas bodo optimizem, zaupanje in težnja po sprejemanju priložnosti na najglobljih čustvenih ravneh. Dan bo kot nalašč za raziskovanje čustev. Občutek, da bo vse mogoče le, če bodo vaši cilji dovolj visoko postavljeni, bo glavna značilnost današnjega dne. Tako vi kot tudi tisti v vaši družbi se boste danes dobro počutili.

Ljubezen:
Danes se boste počutili kot riba v vodi. Kot magnet boste pritegnili k sebi vse potrebno in imeli boste občutek, da vem celoten svet stoji na razpolago. Zadovoljstvo, dobro čustveno počutje in harmonija bodo prevladovali v vaših osebnih odnosih. Čas bo pravi za sprostitev, prepustite se uživanju.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.