Magazin > Horoskop in Numerologija
7120 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 1. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Optimizem, navdušenje in veselje vas vodijo naprej.

Pogled bo usmerjen navzgor, težave se s pomočjo spretnih rešitev pomikajo v ozadje. V kolikor hrepenite po določenih odgovorih, je sedaj pravi čas za direktna in iskrena vprašanja. Odgovori vas bodo močno presenetili, in sicer v pozitivno naravnani smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zavedate se, da ste se v zadnjih dneh premalo trudili, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate in realizacijo. Kljub vsemu bo zvečer na vrsti spogledovanje.

BIK
Spomnili se boste nečesa, kar bi morali čim prej popraviti, kar vas bo malce prestrašilo. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje, kar vas bo notranje pomirilo.

DVOJČKA 
V ljubezenskih odnosih boste zaradi lune v znamenju leva dokaj nepotrpežljivi, vendar tako le ogrožate dobre odnose. Raje se usmerite v enostavne rešitve, ki vas bodo napolnile z optimizmom.

RAK 
Poskusite se s sodelavci, s katerimi se nahajate v napetosti pogovoriti o vsem skupaj. Samskim rakom bo nekdo pokazal, da obstaja sreča, zato ujemite val pozitivne energije ki jo prinaša luna v levu.

LEV 
Radi bi postorili vse naenkrat, kar žal ne bo izvedljivo. Danes, ko bo luna v levu, vas bo vzpodbujala predvsem ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili.

DEVICA
Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle miren spanec. Pri tem vam lahko pomaga nekdo od bližnjih, ki je trenutno zelo prodoren.

TEHTNICA 
Zaradi lune v levu, vas lahko omeji neverjetna hitrost dogajanja, ki vam prinaša nekaj zmede v življenje. Najbolj ugodno bo tokrat na finančnem področju, ki se bo počasi izboljšalo.

ŠKORPIJON 
Komaj ste dočakali nekaj pomembnega, vendar ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene stvari boste pustili pri miru, čeprav ste jih nameravali dokončati.

STRELEC
Zelo boste uživali v pogovoru, ki bo zaradi lune v levu obarvan s pohvalami. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej analizirati.

KOZOROG
S svojo samozavestjo boste zaradi lune v levu praktično neustavljivi, toda v družbi se potrudite ter pozorno prisluhnite, saj vas bodo boljše sprejeli. Srečanje v večernih urah bo predvsem strastno.

VODNAR
Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste predvidevali. Ne obupajte ob prvih ovirah, ampak bodite nekoliko bolj potrpežljivi in prepričani v svoje dosedanje dosežke. 

RIBI
Vse vam bo lažje, če boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki vam lahko kmalu, če se boste tako odločili prinesejo uspeh. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.