Magazin > Horoskop in Numerologija
8358 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 1. septembra 2023

astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Neptunom bo razburkala čustva in na plano potegnila strast, močno hrepenenje, v negativnem smislu pa ljubosumnost.

Preveč intenzivno stremljenje k cilju, ki ga želite doseči, nikakor ne bo prava izbira. Raje prodirajte počasi in predvsem zbrano. Na področju čustev boste zaznavali vse neopazne podrobnosti in skrita ozadja. Spodbujeno bo tudi izražanje talentov, kar lahko izkoristite v pozitivni smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Delovali boste napeto ali neučakano, zato s sogovorniki ne boste našli skupnega jezika. Namesto da iščete težave tam, kjer jih morda sploh ni,  se izolirajte pred drugimi.

BIK
Občutek, da vas nekdo, ki vam veliko pomeni, ne spoštuje dovolj, vas bo spravljal v zamišljeno stanje. Sestavili se boste šele popoldne, ko vas bo luna, ki prehaja v ovna, razbremenila.

DVOJČKA 
Zanimanje se bo usmerilo na vprašanja, ki so povezana s prihodnostjo, vendar ne boste dobili ustreznega odgovora, po katerem močno hrepenite. Ne ustavljajte se ob manjših zapletih.

RAK
Na področju čustev boste tako vezani kot tudi samski raki in rakice nekoliko nemirni in nezadovoljni. Na področju dela in denarja v pravem trenutku pokažite, da ste prepričani vase.

LEV
Običajno komaj čakate na začetek nečesa novega, tokrat pa boste preutrujeni.  Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje poti. 

DEVICA 
Na področju dela ter izobraževanja bo naporno, saj se bo zahtevalo več poslušnosti ter prilagodljivosti. Previdni bodite tudi z denarjem in ostalimi zadevami, saj ne boste čisto prepričani vase.

TEHTNICA 
Kljub temu da nekoga enostavno ne razumete, ne pokažite razočaranja, saj lahko vseeno dosežete, kar že dlje časa skrbno načrtujete. V domačem okolju bo nekoliko napeto.

ŠKORPIJON 
Na ljubezenskem področju prihajajo simpatične energije, ki se bodo prenesle tudi na ostala področja. Težko pa bo sprejeti nekaj, kar bodo zahtevali v trenutku, saj ne marate hitrih odločitev.

STRELEC 
Pokažite čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo sprejel z navdušenjem. Ljubezen vas bo ne glede na to, ali ste v razmerju ali ne presenetila s svojo bolj iskreno podobo.

KOZOROG 
Presenetil vas bo zanimiv dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Argumenti kljub temu, da bodo zelo premišljeni ne bodo ravno najboljše sprejeti, kar vas bo razjezilo.

VODNAR
Skoraj nič vas ne bo ustavilo, saj boste premagali vse dosedanje ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo v zadnjem času. Končno se boste lahko brez zavor odkrito pogovorili.

RIBI
Nikar ne sklepajte prehitro, saj so na vidiku zaradi prehoda lune v ovna večje zmote in nepravilnosti, ki vas lahko napačno usmerijo. Premišljeno se odločite, kaj boste storili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.