Magazin > Horoskop in Numerologija
11242 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 10. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Pred vami je razgiban in s srečnimi naključji obarvan dan.

Konjunkcija med Luno in Venero vas vodi v osebni napredek, samozavesten pristop in smotrne korake. Z veseljem se boste prepustili raznim užitkom, kuhalnica bo vaša najboljša prijateljica, ki vam bo pričarala notranje zadovoljstvo. Izpostavljeni bodo odnosi z brati in sestrami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Danes bo zaradi lune v škorpijonu vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj pogovoriti.

BIK 
Odločite se o pomembni zadevi, hitro. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani situaciji, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno z nasmeškom podali v akcijo.

DVOJČKA 
Na poslovnem področju se zaradi vpliva lune v škorpijonu ne morete več držati nazaj, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti. Določene zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati. 

RAK 
Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Tokrat nimate več razlogov za izgovore, zato se prenehajte sprenevedati in naredite odločilen korak.

LEV 
Energija lune v škorpijonu sebi skriva močno potrebo po preobrazbi. To bo za vas nekaj čudovitega, kar vas bo ponovno dvignilo in malce razbremenilo po napornih dogodkih. 

DEVICA 
Zaradi intenzivnosti lune v škorpijonu boste morali razmisliti o svojih dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi prihajajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, raje zavihajte rokave.

TEHTNICA 
Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo motiviral k napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini. Naklonjeni boste zanimivi osebi, prihaja tudi močna strast.

ŠKORPIJON 
Prihaja občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, kar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah pa pokažite, da ne nameravate odnehati.

STRELEC 
Z luno v škorpijonu se podajte v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaustavili razvoj situacije. Nekaj vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro.

KOZOROG 
Danes, ko bo luna potovala v znamenju škorpijona boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti povabile k akciji s svojo zanimivo podobo, ki vas bo prepričala.

VODNAR 
Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, pokličite in spregovorite, da bo situacija bolj jasna. Na koncu boste zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše.

RIBI 
Polni energije in zagona boste s pomočjo lune v škorpijonu planili v polno novih priložnosti in svežih dejanj. Zadržite se in ne poudarjajte, kako zadovoljni ste, saj vas obdaja zavist.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.