Magazin > Horoskop in Numerologija
5278 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 11. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Prijateljski odnosi vam prinašajo več zadovoljstva kot ljubezen in globoke povezave.

Večjih težav ne bo, zato je čas, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja. Zaupajte sami sebi, saj ostali do vas ne bodo najbolj iskreni, bodo pa zbadljivi in preveč radovedni. V pravem trenutku boste znali pravilno odgovoriti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub temu, da se luna nahaja v znamenju dvojčkov, boste povsem brez energije. Zato se boste na vseh področjih delovanja raje držali mesta v ozadju. Priporočljivo bi bilo, da z opazovanjem pridete do spoznanja.

BIK 
Ozrite se vase in pustite druge, da živijo tako kot znajo. Dan boste izkoristili za počitek in druženje s tistimi, ki jim popolnoma zaupate. Stik z naravo vas bo pomirjal, ter prebudil vaše čute. 

DVOJČKA 
Vezani dvojčki in dvojčice se boste dogovarjali za posebno priložnost, samski pa boste iskali spremljevalca za strasten večer, ki vam veliko pomeni in ga želite doživeti. Energija bo sproščena.

RAK 
Razjezilo vas bo to, da je nekdo prepričan o svojem prav, čeprav vam je jasno da se moti.
Nekoliko boste zmedeni ali pa preprosto želite verjeti v nekaj, kar morda ne poteka po pričakovanjih. 

LEV 
Neobremenjeno se usmerite v počitek in razne užitke, po katerih hrepenite. Ni potrebe da se pretirano obremenjujete z obveznostmi, bodite veseli, da bo prisoten občutek, da ste res zadovoljni sami s sabo.

DEVICA 
Z luno v dvojčkih se lahko prebudi nekaj konfliktov, posebno v domačem okolju. Ugotavljate, da se z nekom razumeta le takrat, ko nista preveč fizično skupaj, kar vas bo presenetilo. 

TEHTNICA 
Delujete močno, v bistvu pa je v notranjosti prisotnih še veliko nerešenih vprašanj. Začnite vsaj z najnujnejšim, to je nekaj povezano z medsebojnimi odnosi, predvsem pa bodite bolj zaupljivi.

ŠKORPIJON 
Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas mika že dlje časa. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste načrtovali. Spremlja vas občutek, da boste v določeni zadevi končno imeli zadnjo besedo. 

STRELEC 
Na čustvenem področju se boste kljub energiji lune v dvojčkih, ki bo nihala v levo in desno prilagodili. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot zanimivo nadaljevanje.

KOZOROG 
Nekdo vas želi s pomočjo nerealnih govoric obrniti v nehvaležno smer. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej o celotni zgodbi prepričajte sami. Nikar ne zavlačujte. 

VODNAR 
Zajelo vas bo nekaj, kar se dogaja v domačem okolju, zato se morate potruditi, da bi ohranili mir. Odločitev, ki jo boste sprejeli vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli pravi izhod.

RIBI 
Pazite z denarjem, saj zaradi raztresenosti in zmedenosti izgubljate glavo zaradi malenkosti. Ne obremenjujte se, če se nikakor ne morete zbrati, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.