Magazin > Horoskop in Numerologija
12170 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 11. decembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Biki, danes boste zažareli.

OVEN
Splošno:

Danes boste spoznali, kaj pomeni napredovanje in premik naprej. Na delovnem mestu boste priča povsem novim nalogam. Morda boste postali celo desna roka nadrejenega. Vsekakor boste dosegli uspeh, po katerem ste hrepeneli dalj časa, na kar boste zelo ponosni. 

Ljubezen:
Danes bo pravi dan za prenovo v ljubezni. Težave, ki sta jih imela s partnerjem, bodo odpravljene. Prav tako boste čutili, da lahko premagata vse in da vama nič ne more prekrižati vajinih načrtov. Ljubezen, ki vaju druži, je močna. Samski bodite pripravljeni, saj se bo potrebno pričeti prilagajati in delati kompromise. Le tako boste dokazali čustveno zrelost in dejansko pripravljenost na razmerje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Pri delu boste tudi danes povsem žareli. V današnjem dnevu ne boste pokazali slabe volje in utrujenosti. Polni energije se boste lotevali delovnih nalog, zato boste navduševali sodelavce. Prav tako boste izjemno radovedni. Hlastali boste za novim znanjem in novimi spoznanji. Delovni dan bo zato minil hitro. 

Ljubezen:
Čeprav boste zelo zaposleni, si boste vsekakor vzeli čas za razmislek o ljubezenskih zadevah. Pred vami je obdobje, v katerem boste analizirali svoja čustva. Bodite previdni in ne mislite, da vsi ljudje razmišljamo podobno. Skušajte razumeti tudi partnerjeva stališča in njegove poglede na svet. Sprejmite ga takega, kot je. Samski boste odkrili pomen prave ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Čutili boste, da ste pod stresom. Prav je, da se nadzirate. Umirite svojo živčnost, saj vaše počutje v nasprotnem primeru ne bo najboljše. Tudi danes se boste znašli pred novo preizkušnjo, ki bo prej zaskrbljujoča kot navdušujoča. Vsekakor je prav, da ohranite mirno kri.

Ljubezen:
Vezani boste še vedno zelo ukazovalni. V partnerskem odnosu lahko danes zaradi te karakteristike pričakujete spore, zato se umirite. S partnerjem se pogovorite in odkrijta, kaj vaju tako moti. Nato odpravita napake enkrat in za vselej. Le tako bo mogoč dober in trajen odnos. Samski boste danes bolj sproščeni glede svojih čustev. Počasi boste pripravljeni za korak naprej.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


RAK
Splošno:

Horoskop vam bodo tudi danes naklonjen. Občutki zmedenosti in negotovosti bodo mimo, zato se boste lahko osredotočili na delo, ki bo danes izrednega pomena. Nove delovne obveznosti vas bodo presenetile že v dopoldnevu. Ne odlašajte! Lotite se jih čim prej. Pazite na odnose znotraj doma. Danes se boste lahko sporekli z družinskim članom.

Ljubezen:
Samski boste dopustili svojim čustvom, da se bodo pričela prebujati. Po premisleku boste spoznali, da je to edina prava možnost. Tisti, ki ste v procesu spoznavanja nove osebe, postavite v ospredje razum. Videli boste, da vam ne bo žal. Vezani se boste danes s partnerjem čudovito razumeli. Dan bo minil brez ljubezenskih zapletov.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Čutili boste, da je danes pravi dan, ko lahko pričnete na novo. Razrešili ste težave, ki vam niso dopuščali mirnega spanca, zato boste čutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Na delovnem mestu boste danes pokazali, iz kakšnega testa ste v resnici. Znašli se boste pred novim izzivom, ki se ga boste lotili nemudoma in zato boste nadvse uspešni. Bravo!

Ljubezen:
Danes boste na svoj račun prišli samski. Morda se vam je do zdaj čas zdel neustrezen in zato še nedolgo nazaj niste razmišljali o partnerstvu in ljubezni. Danes boste pričeli na novo. Bodite pripravljeni, saj vam dobra priložnost ne uide. Vezani boste čutili, da potrebujete bližino in svojega partnerja. V današnjem večeru se boste zato predajali romantiki.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danes boste zelo dobre volje. Čustveno zadovoljstvo vam bo pričaralo nasmeh na obraz. Vsem bo jasno, kako prijetni ste v resnici. Pri delu boste zagnani, čeprav bodo vaše misli uhajale k ljubezni. Vendarle pa boste morali malce bolj paziti na svoje dobro počutje. V zadnjih dneh ste sprejeli nekaj odločitev, ki niso bile najbolj zdrave.

Ljubezen:
Pred vami je dan, v katerem boste še bolj zaljubljeni, kot ste bili včeraj. Mislite, da je to nemogoče? Motite se. Vaša ljubezen, ki jo gojite do partnerja, bo samo še naraščala. Pričakujte obilo nepozabnih, romantičnih trenutkov. Danes se bosta predajala ljubezni. Samski ste pirpravljeni na korak naprej, zato boste neustavljivo privlačni.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Končno boste odkrili mir, po katerem ste tako hrepeneli. Prav je, da izkoristite to obdobje za večje podvige. Pri delu lahko pričakujete ogromno priložnosti, ki jih v preteklosti niste opazili, saj niste izrazili interesa za napredovanje. Ne bodite tako ravnodušni. Čas je, da ukrepate. Samo razmišljanje o tem, kako bi bilo, če bi bilo, vas ne bo pripeljalo daleč!

Ljubezen:
Danes bo za vas zelo dober dan, v katerem boste razvijali komunikacijo med vama s partnerjem. Želeli boste odkriti, kaj vse se skriva v njegovih mislih in česa vam morda ni zaupal. Bodite previdni, saj si ne morete lastiti njegovega razmišljanja. Pred vami je preizkušnja, ki jo boste mogli sprejeti. Naučite se zaupati enkrat in za vselej. Samski prisluhnite svojim čustvom.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Čas je, da se nehate pretvarjati. Če niste zadovoljni s trenutnim življenjem, potem je čas, da ukrepate. Vsekakor se morate zavedati, da smo sami zadolženi za lasten uspeh. Ne krivite drugih, saj je čas, da prevzamete odgovornost za svoje vedenje in svoja dejanja. Osredotočite se nase in čim prej premislite o sebi. Počutje: zaskrbljenost bi lahko vodila v depresivno obdobje.

Ljubezen:
Čas je, da se znebite negativizma, ki ga vezani prinašate tudi v partnersko razmerje. Zdi se vam, da je svet obrnjen proti vam, toda temu ni tako. Prav je, da poskrbite za ponovni pozitivizem in napredovanje. Ne bodite tako slabe volje, saj bo partner kmalu sit vašega obnašanja. Pokažite, da se v vas skriva strast do življenja in energija.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Danes se boste počutili odlično. Večer bo primeren za razvajanje. Morda si boste skuhali še posebno okusno večerjo ali si privoščili penečo kopel. Zagotovo vas čaka prijeten večer, ki ga boste namenili razvajanju vseh svojih čutov. Vendarle pa pazite na finance, zagotovo vam odsvetujemo večje nakupe. 

Ljubezen:
Vezani boste danes pričeli razmišljati o poglabljanju razmerja. Prepričani boste, da je oseba ob vas za vas prava, zato vam bodo po glavi rojile ideje o zaroki, poroki, zanositvi in podobnem. Vsekakor prisluhnite notranjemu glasu. Zvezde bodo na vaši strani, zato ne boste naleteli na partnerjevo zavrnitev. Samski ravnajte tako, kot boste čutili.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Bodite previdni. Poskrbite za pravo prehrano in zaužijte dovolj vitaminov. Napor na delovnem mestu bi se lahko namreč kaj kmalu odrazil pri vašem počutju. Ne pozabite na tople obroke in počitek, ki si ga po včerajšnjem delovniku zagotovo zaslužite. Večer namenite sami sebi, saj boste začutili, da potrebujete čas in prostor zase. Postavite sebe na prvo mesto. Pri delu ne pretiravajte.

Ljubezen:
Razumevanje s partnerjem bo danes vidno na vsakem koraku. Čeprav boste izmučeni, boste želeli ugoditi vsem njegovim muham. Med vama se bo zato oblikovala posebna vez, ki vama bo vlivala upanje tudi v težkih trenutkih. Nocoj bo strast med vama zares močna. Samski bodite previdni. Danes je zadnji dan za odločitev, ali se želite čustveno zaplesti z osebo, ki se vam približuje. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:
Pri delu je čas, da se pričnete osredotočati na konkretne zadeve in cilje. Zavedajte se, da boste le tako lahko prišli daleč. Ohranite ambicioznost in željo po napredovanju, toda zavedajte se cene, ki jo boste morali za to plačati. Priložnost se skriva pred vašim nosom, vi pa je ne vidite. Odprite oči in jo izkoristite! Videli boste, da nič ni nemogoče.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes boljše volje. Vezani boste odkrili čare svojega partnerja. Prav je, da se pogovorita o težavah, ki jih imata kot par, saj bosta samo tako lahko gradila na kakovostnejšem odnosu. Samski boste danes sproščeni, toda ne pričakujte nenadnih sprememb.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

V današnjem večeru lahko pričakujete zanimiva spoznanja. V iskanju informacij boste naleteli na nepričakovano idejo, ki jo boste znali dobro uporabiti. Počutili se boste odlično, želeli boste nadoknaditi vse za nazaj. Dialog in komunikacija vam ne bosta tuja. V dopoldnevu boste prisluhnili osebi, ki vam je blizu. Ponudili ji boste svojo pomoč. Zdravje: ne pozabite na počitek! 

Ljubezen:
Danes boste čutili potrebo po romantiki. Vezani se lahko pripravite, saj bo partner načrtoval večer, ki bo namenjen le vama. Skušajte se pogovoriti, saj se boste samo tako izognili prepiru. Prav je, da prisluhnite sebi in svojim potrebam. Samski boste danes v središču pozornosti. Končno se bo pojavil nekdo, ki vas bo povsem očaral. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.