Magazin > Horoskop in Numerologija
4587 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 11. januarja

astrologija, horoskop
Nekdo bo imel poslovne težave.

OVEN
Splošno:

Če ste bili do sedaj opora ljudem iz kroga prijateljev ali družine, vam bo danes reševanje njihovih težav postalo zelo naporno. V profesionalni sferi življenja določite prioritete in tudi osebe, s katerimi se ni dobro resneje prepirati. Vaše zdravje bo zaradi vsakodnevnih stresnih situacij dokaj ogroženo, pripomogle bodo tudi nezdrave navade.

Ljubezen
Vse, kar vam je predlagal v preteklem obdobju, sedaj dojema kot dogovor in se zato bolj posveča službi in konkretnim stvarem. Zanos, ki se je v vajinem odnosu ustvaril, ne bo popustil, čeprav bosta skupaj preživljala veliko manj časa kot prej. Potrpežljivo vam bo razlagal o svojih poslovnih ambicijah in strategijah za doseganje ciljev. Ko bo začel v svojih načrtih pretiravati, ga le nežno opozorite.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Danes vas čakajo finančne izboljšave in tudi pohvale za projekte, ki ste si jih sami zamislili in ste jih tudi izpeljali. Dolgotrajni napor bo končno nagrajen na pravi način, toda veselje vam bodo zmanjšali zavistni in zlobni sodelavci. Bolj se posvetite organizaciji in svojim finančnim možnostim, pa tudi sprostitvi, saj boste edino tako lahko dosegli pravo vzdušje in uživanje. 

Ljubezen:
Vaš partner bo prijateljem posvečal veliko več pozornosti kot vam; idealno bo, če bosta v večji družbi. Počasi boste začeli razumevati širino njegovih interesov in ogromno sposobnost ustvarjanja dobrih odnosov z različnimi osebami. Ne bodite ljubosumni in posesivni, kajti on to dojema kot vašo slabost in izgubo svoje dragocene svobode. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Poslovne težave bodo povzročile stres in padec imunskega sistema. Tisto, s čimer ste odlašali in niste uspeli narediti, boste morali danes reševati v dokaj neugodnih okoliščinah. Ne dopustite, da bi vas to potrlo. Uberite pravi pristop in izzive sprejmite kot motivacijo za delo. Tako boste tudi manj skrbeli, po drugi strani pa boste bolj učinkoviti. 

Ljubezen
Današnji dan za vašega partnerja ne bo dober, zato se pripravite in bodite potrpežljivi. Pod vprašanjem bodo določeni njegovi ambiciozni načrti, zato se bo tudi veliko jezil zaradi omejitev, s katerimi se mora ukvarjati. Pripombe in kritike z vaše strani prav gotovo ne bi pripomogle k ljubezenski sreči. Izogibajte se napetostim.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

RAK
Splošno:

Danes si boste lahko oddahnili. Bolj boste družabni in zgovorni. Toda ne glede na novonastale okoliščine se boste morali nujno lotiti dela ter z raznimi dogovori in pogodbami izboljšati svoj poslovni status. Poskušajte opraviti čim več pomembnih svari, dokler so še v vaših rokah, kajti potem mnoge od njih ne bodo več odvisne od vas.

Ljubezen:
Pričakovanja vašega partnerja se bodo spustila v razumske okvirje, zmanjšal se bo tudi njegov optimizem. Morda boste pogrešali njegov zanos, toda sedaj boste ob njem gotovi. Izzvan z določenimi dogodki vam bo lahko razlagal o svojih preteklih ljubezenskih razočaranjih in tako boste lažje spoznali, kaj mu je v ljubezni pravzaprav pomembno. Spoštujte njegove želje!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Glede zdravja boste dokaj občutljivi, zato malo več pozornosti ne bo škodilo. Če boste začutili neugodne občutke ali bolečine v hrbtu, medtem ko boste ležali, sedeli ali se hitro premikali, lahko obiščete tudi preverjenega kiropraktika. Hrbet je vaša slaba stran, zato bo vsak korak k izboljšanju njegovega delovanja še več kot dobrodošel.

Ljubezen:
Če ste pričakovali, da vam bo v zvezi s partnerjem po končanem zanosu vse postalo jasno, ste se zelo ušteli. Ravno danes vam bo lahko pokazal svojo neodgovorno stran in pomislili boste, da izgublja zanimanje za vas in vajino zvezo. Ne zahtevajte, da vam neprestano izkazuje svoja čustva, temveč mu pustite dovolj svobode za druženje s prijatelji.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Imeli boste polne roke dela, toda na želene rezultate boste morali še malo počakati. V središču pozornosti bodo služba in lastnina, partnerski odnosi, tudi zdravje. Napetost bodo lahko povzročile težave v želodcu in prebavne motnje. Študentje ste v dokaj dobrem obdobju, ki ga izkoristite za učenje in čim bolj aktivno študentsko življenje.

Ljubezen:
Do izraza bo prišla domišljija vašega partnerja, presenečal vas bo z nenavadnimi in pogumnimi predlogi. Njegove zgodbice in zamisli bodo zelo zabavne, toda na meji resničnosti, kar bo tudi dokaj očitno. Vseeno ne uničujte njegovega otroškega veselja in idealizma, ker vam bo ravno zaradi tega v ljubezni pričaral nepozabne trenutke.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:
Izogibajte se neprestanim prepirom, ne glede na razloge. Ne boste razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do takšnega razpoloženja, ki so mu sledile burne reakcije. Pravzaprav je ravno to tisto, kar morate spremeniti. Zmanjšajte hitrost odziva in bolje razmislite. Videli boste, da bo vse krenilo v pravo smer.

Ljubezen:
Pretirana samozavest vašemu partnerju še vedno ne omogoča, da bi se lahko realno soočil z določenimi življenjskimi dejstvi. Njegova velikodušnost, nagnjenje h galantnim darilom in velikim stroškom, vam bo zabavna le v primeru, da ne delita skupne blagajne. Pritisk v službi mu bo pokvaril razpoloženje in ga prisilil, da se bo spustil na zemljo. Ne bodite grobi z njim.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste lahko rešili vse težave in vse tisto, s čimer niste zadovoljni. Naredite to brez odlašanja in se ne zanašajte na dejstvo, da gre samo za trenutno zatišje. Če boste vse pustili za kdaj drugič, potem se bodo težave glede nerazumevanja v odnosu ponovno pojavile. Izogibajte se pretiranemu izpostavljanju lastne vrednosti. 

Ljubezen:
Danes bo ugoden dan za razčiščevanje posledic preteklih dejanj, kar ne bo ugodno in prijetno, vendar boste lahko na podlagi tega ustvarili nove, zdrave načrte. Idealizem vašega partnerja se ne bo zmanjšal, toda sedaj bosta oba postavila realne, uresničljive cilje. Odgovarjali vam bodo mirni trenutki doma, potrudite se in mu izpolnite skrite želje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Ne potrebujete dodatnih nesporazumov. V poslovnih dejanjih se ne boste mogli ravno pohvaliti, morali boste bolj paziti na finance. Morda bo na vašem bančnem računu manjkal priliv, ki ste ga pričakovali, kar bo lahko prineslo neugodnosti, na katere niste pripravljeni. Težave boste na koncu uspešno rešili, kar vas bo stalo tudi precej živcev. 

Ljubezen:
Če niste prigovarjali glede njegovih neresnih in lahkomiselnih postopkov, temveč ste mu stali ob strani in ga bodrili, se boste danes ob njem počutili odlično. Zaupanje bo dokazal na različne, domišljijske načine. Prepričali se boste, da so njegova čustva iskrena in vam je popolnoma predan. Težko se boste uprli njegovemu šarmu in zapeljevanju.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Pozitivni dogodki v službi bodo razlog za vaše zadovoljstvo. Posli, ki ste jih v preteklem obdobju začeli, bodo sedaj pokazali svoje prednosti. Uspešno boste koristili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre sodelavske odnose in umirjeno povečevali svoje ambicije, kar bo sčasoma utrdilo tudi vaš materialni položaj. 

Ljubezen
Vaš partner bo postal resen, organiziran in zelo predan službi. Sedaj bo popolnoma jasno videl svoje cilje in načine, kako bo kaj dosegel. To ga bo še bolj motiviralo k dodatnemu naporu. Pozornost, ki jo bo namenil vam, bo majhna, ampak ne boste imeli razloga za dvome. Z vami bo delil svoje misli in načrte.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Osebe, ki so dvomile v vas ali pa vam izkazovale nezaupanje, bodo danes do vas gojile simpatijo in vam tudi nudile podporo. To vas bo zelo razveselilo in vam dalo dodatni razlog za trud na delovnem mestu. Zaradi čustev boste pripravljeni tudi na žrtve in prilagajanje, morda boste celo odstopili od določenih ciljev in želja. 

Ljubezen:
Njegovi načrti se bodo dobro razvijali, toda naletel bo na nekaj težav. Zaradi tega bo dokaj napet in preveč borben, kar ne bo pustilo veliko prostora za nežnost in zadovoljstvo. Če ste iskreno zainteresirani za njegovo dobrobit, se potrudite, mu pomagajte in vsaj malo olajšajte tole izzivalno obdobje, četudi ne bo toliko pozoren do vas.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Izogibajte se kupovanju pregrešno dragih daril. Dan bo ugoden za vlaganje in načrtovanje prihodnosti ter zagotavljanje lastnine. Tveganje se vam bo izplačalo, a ne odločajte se nepremišljeno. Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo prisilile, da boste premislili o določenih življenjskih navadah. Znašli se boste v veliki časovni stiski in brez pomoči. 

Ljubezen:
Vse, kar ste skrivno upali glede ljubezni, se vam bo v današnjem dnevu tudi uresničilo. Nepričakovane ljubezenske izjave na nenavadnih krajih, zanimiva doživetja in popolna čustvena predanost z njegove strani. To bo v vas prebudilo občutek ljubljenosti. Ne prestrašite se, ko bo izrazil željo po otrocih in veliki družini.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.