Magazin > Horoskop in Numerologija
9263 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 11. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Kaj nas čaka v petek?

OVEN
Splošno:

Danes se boste počutili razmeroma dobro, čeprav se boste mnogi soočali z manjšimi zdravstvenimi težavami. Naj vas kratek prehlad ne vrže povsem iz tira. Današnji dan bo ugoden predvsem za to, da se lotite vprašanj, ki se dotikajo perečih tem. Zagotovo boste našli kakšne ustrezne rešitve.

Ljubezen:
Samski boste danes malce depresivni, Zdelo se vam bo, da ne najdete tistega, kar si zares želite. Včasih moramo iskati dlje časa. Vsekakor ne smete obupati. Tisti, ki ste že v razmerju, boste še vedno v cvetju zaradi včerajšnjega dne. Danes bosta lahko uresničila skupne želje, sploh tiste, ki se dotikajo skupnih življenjskih vprašanj. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Dan boste izkoristili za napredovanje na vaši poslovni poti. Nekdo vam bo ponudil novosti in le s težavo mu boste rekli ne. Soočili se boste s strahovi pred porazom. Pri tem razmislite, kako dobro poznate to osebo in koliko ji zaupate. Uspeh je mogoč. Danes boste čutili, kako se vaše telo osvobaja. Mnoge težave se bodo zdele oddaljene. 

Ljubezen:
Samski boste danes že boljše volje. Uspeh pri delu bo zagotovo vplival na dojemanje čustvenega življenja. Šarm, ki ste ga imeli nekoč, bo ponovno tu. Tisti, ki ste imeli težave z ljubosumjem, boste danes kot prerojeni. Rešili se boste vseh dvomov, ki ste jih imeli znotraj partnerskega odnosa. Tako boste začutili tisti notranji mir, ki ste ga tako pogrešali. Bravo. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Današnji dan boste pričeli malce pasivno. Zdelo se vam bo, da ne veste, kje se nahajate. Zmedo s področja dela boste prenesli še na ostala področja v vašem življenju. Opozorite na to tudi bližnje. Pojasnite jim, da ste v obdobju, ko potrebujete njihovo pomoč. Zagotovo vas ne bodo pustili na cedilu. Čeprav bo dan poln zmedenih občutkov, bo vaše finančno stanje stabilno.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem razmerju, boste danes začutili potrebo po neodvisnosti in svobodi. Ko boste v službi, se vam bo zdelo, da vsekakor obožujete ta čas, saj si tako vsaj malo oddahnete od partnerja. Vsekakor pa bo dan namenjen večjim čustvenim podvigom, zato pričakujte lep in romantičen večer. Samski bodite previdni, saj vas bo dokaj kmalu zadela Amorjeva puščica. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Največ težav imajo ljudje, ki se nikoli ne vprašajo, česa si pravzaprav želijo. Vi zagotovo ne sodite med njih. Spremljal vas bo občutek navdušenja in optimizma, ko bo šlo za vašo prihodnost. Prešli boste v obdobje, polno pozitivnih sprememb. Veselite se jih in jih pozdravite z nasmeškom na obrazu. Osebna rast je pred vami. Zdravje in splošno počutje: odlično! 

Ljubezen:
Samski se morate začeti zavedati, da so občutki sreče mogoči za vsakogar, toda na vas je, kako jih boste dosegli. Vezani pričakujte, da se bodo težave med vama s partnerjem okrepile. Konfliktnost bo zagotovo v ospredju, saj imata različna pričakovanja. Ne ovirajta drug drugega. Premislite o kakovosti odnosa, ki ga imate. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Planeti vam bodo tudi danes naklonjeni. Sedaj, ko ste razrešili vse pereče odnose, je čas, da se mirno posvetite delu. Delo bo v tem dnevu izrednega pomena. Nove delovne obveznosti vas bodo presenetile že v dopoldnevu. Ne odlašajte, lotite se jih takoj. V službi bodite prav tako pozorni na odnose. Izogibajte se težavnim debatam in razpravam, saj vam te zagotovo ne bi prinesle nič dobrega.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v ustaljenem odnosu, se boste spraševali, zakaj ste tako odtujeni od partnerja. Morda se želite zaščititi pred lastnimi občutki? Čas je, da ukrepate. Premislite o kakovosti odnosa, ki ga imate. S takim načinom ne boste prišli daleč. Samski: čutili boste, kako se zid okoli vas spušča. Zelo kmalu boste odprli srce novi in nesebični ljubezni. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Včerajšnji dan vas je spravil s tira, danes pa boste že pripravljeni na delo. Čutili boste, kako se v vaše telo vračata moč in energija. V poslovnih odnosih boste morali biti danes pripravljeni na premirja in pogajanja. Sicer se zavedate svojih voditeljskih sposobnosti, toda te vas danes ne bodo pripeljale daleč. 

Ljubezen:
Današnji dan vam bo naklonjen. Morda ne boste čustveno močni, toda vsekakor boste pripravljeni na nove ljubezenske podvige. Če ste samski, boste danes v svojem telesu žareli. Iskrica v očeh bo privlačila nasprotni spol. Nagnjeni boste k spogledovanju. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste čutili, da je prišlo ugodno obdobje za temeljne spremembe v razmerju.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste predani delu. Svetujemo vam, da ne pretiravate s svojimi zmogljivostmi in jih prihranite še za jutrišnji dan. Če razmišljate o novem poslovnem podvigu, vam to odsvetujemo, še posebej če razmišljate v dvojini. Poslovna partnerstva se ta trenutek za vas ne bi obnesla. Držite se dela, ki ga imate, saj vas bo pripeljalo do želenih ciljev. Vztrajajte! 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v trajajočem odnosu, pričakujete veliko pogovorov. Če se s partnerjem soočata z življenjskimi odločitvami, na primer s stanovanjsko problematiko, potem se bosta danes odlično sporazumela. Sicer se bodo vajina mnenja razlikovala, toda skušajta spoštovati pričakovanja obeh. Energija med vama bo neverjetna. Predana bosta drug drugemu in skupnemu cilju. Čudovit občutek, mar ne?

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Pred vami so veliki napori pri delu. Situacija vas bo bremenila, saj se zavedate, da večjih materialnih rezultatov ne smete pričakovati tako kmalu. Pričakujte finančna nihanja, ki vas bodo pričela obremenjevati že danes. Splošno počutje bo boljše, večjih sprememb pri zdravju danes ni vidnih. Res je, da boste v sebi nosili breme, ki pa se ga boste rešili sčasoma. Odnosi bodo na vaši strani.

Ljubezen:
Tako ženske kot moški pričakujte čustveno prebujenje. Če ste si včeraj vzeli nekaj časa zase, potem boste danes kot novi. Morda ste potrebovali samo potrditev, da resnično pogrešate partnerja. Samski boste razpeti med upom in obupom. Zdi se, kot da imate nekoga v bližini, prisoten pa je strah. Hrepenenje po ljubezni bo tokrat močnejše.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Tudi danes boste odlični pri delu. Poslovno lahko pričakujete razcvet. Zdelo se vam bo, da vse obveznosti opravljate kot za šalo. Čutili boste močno pripadnost delu, saj se je znotraj vašega kolektiva že izoblikovala skupna identiteta. Ta vas bo vodila dalje. Zvezde bodo na vaši strani. Pazite le na zdravje. Obstaja verjetnost bolečin v hrbtenici.

Ljubezen:
Danes vam bo odnos dajal zagon in moč. Razumevanje bo vidno na vsakem koraku. Med vama po posebno vzdušje, ki vaju bo gnalo naprej. Duhovitost, ki jo boste pokazali v večernih urah, bo med vaju vnesla občutke veselja in sreče. V tem dnevu bo strast med vama zares močna. Samski bodite pozorni, saj se vam približuje nekdo, na katerega sploh niste pomislili. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Težave imate z vsemi odnosi. Če ste še včeraj reševali spore znotraj doma, se boste danes spraševali, kaj bi lahko izboljšali na delovnem mestu. Nekdo vam bo neprestano skakal v zelje. Čeprav se na službenem področju kažejo možnosti napredovanja in izboljšanje položaja, vas bo zavist določene osebe spravljala ob pamet. Ne zmenite se zanjo. Posvetite se svojemu delu. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste vezani, boste tudi danes prepričani v zvezo, ki jo imate. Pokazali boste ogromno mero tolerance in dojemljivosti do partnerja. Tak odnos vaju bo pripeljal zelo daleč. Samski se bojite zavrnitve. Sedaj ni čas za strah, toda za ukrepe. Pri tem vam svetujemo, da premislite, s kom se želite zbližati. Spoznajte to osebo sprva kot prijatelja.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes boste čutili, kako drzni in pogumni ste pravzaprav lahko. Zdelo se vam bo, da vas nič ne more zaustaviti. Z novimi idejami in predlogi boste navdušili nadrejene. V finančnih ozirih lahko pričakujete nepričakovane dohodke, ki vas bodo danes zelo razveselili. Zdelo se vam bo, da ste rojeni pod srečno zvezo. Svetujemo vam, da več pozornosti namenite zdravju in odnosom. 

Ljubezen:
Samski boste danes razmišljali o vseh željah, ki bi jih radi izpolnili. Če boste pogumni v finančnih in poslovnih ozirih, pa bo v ljubezni ravno obratno. Skušajte v čustveno življenje vnesti več drznosti. Sami si krojimo lastno usodo. Pri trajajočih zvezah bo lahko danes prišlo do konfliktov. Različno dojemanje sveta bi vaju lahko oddaljilo. Poiščita nek kompromis. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes vam nič ne bo šlo dobro od rok. Čutili boste, da vam stvari uhajajo izpod nadzora. Ne skrbite, saj vam samo današnji dan ne bo preveč naklonjen. Vesolje bo vplivalo na dojemanje sveta in na okoliščine. Vsekakor pri delu ne boste tako uspešni, kot ste bili včeraj. Pričakujte padec. Toda ne pozabite, da se boste kmalu postavili nazaj na noge. Zaupajte v to!

Ljubezen:
Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste nerazpoloženi za ljubezen in ljubljenje. To, da vam ne bo šlo vse dobro od rok, ne bo pravi izgovor. Partner vam bo stal ob strani, toda ne mislite le nase. V razmerju sta vedno prisotna dva. Danes boste vi tisti, ki boste malce sebični in egoistični. Samski, današnji dan vas bo malce razočaral, zato o ljubezni ne boste premišljevali. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.