Magazin > Horoskop in Numerologija
13533 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 12. aprila 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Na področju čustev vam bo zaradi konjunkcije med Soncem in Merkurjem najbolj pomembno predvsem to, da lahko ob določeni osebi spontano uživate.

Skoraj nemogoče vas bo pretentati, zanimale vas bodo vse skrite zadeve, veliko boste raziskovali, še posebej vse, kar je neznano. Všeč vam bo, če vas bo kdo branil in podpiral vaša stališča.  Pazite na zdravje, spremenite prehranjevalne navade in se bolj intenzivno ukvarjajte se z rekreacijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi raztresene energije, ki jo prebuja luna v dvojčkih najprej intenzivno, premislite, preden se boste podali v reševanje težjih nalog. Spontan pristop tokrat ne bo najboljša izbira.

BIK 
Čeprav ste bili v sebi prepričani, da je nekaj zaključeno, se lahko pojavi še veliko nerešenih vprašanj, za katera si bo treba vzeti več časa, ter se z nekom tudi posvetovati. 

DVOJČKA 
V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas, saj bo vaša rešitev tista, za katero se bo izkazalo, da je najboljša. Nikakor vam ni treba ponavljati nečesa, kar bi vas obremenilo.

RAK 
Sposobni boste sprejemati resne odločitve, prav tako boste kljub luni v znamenju dvojčkov uspeli narediti tudi nekaj koristnega, kar bo kasneje obrodilo finančne sadove.

LEV 
Povabilo vas bo usmerilo v prijetne dogodke in vam omogočilo, da se ne bo treba prilagajati. Z negativnostjo se ne boste ukvarjali, raje se boste podali novim dogodivščinam naproti.

DEVICA 
Bodite zaradi energije lune v dvojčkih pozorni na vsako besedo, še posebej tisti, ki se nahajate v skrhanih ali nejasnih situacijah in si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti. 

TEHTNICA 
Ko boste naleteli na nekaj spornega, boste vse skupaj najlažje premagali v kotičku, ki bo tempelj spontanega delovanja. Na ljubezenskem področju boste kot veter v nevihti.

ŠKORPIJON 
Začnite reševati pomembne stvari pri sebi in razmislite, kaj ste izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste znali sprejeti bolj tehtno ter premišljeno odločitev.

STRELEC 
Zasanjanost, ki se bo prebujala kljub vplivu lune v dvojčkih, vas lahko za trenutek ohromi, da se ne boste sposobni takoj odzvati, kot to storite običajno. Marsikoga boste presenetili. 

KOZOROG 
Razmišljali boste o raznih načrtih za prihodnje obdobje, vendar nikar ne ostanite samo pri razmišljanju, saj veste, da vas lahko prazno sanjarjenje hitro pahne v nezadovoljstvo.

VODNAR 
Prav je, da pokažete, da ste pogumni ter da ohranjate ponos, vendar nikar, kljub razigranosti, ki jo prebuja luna v dvojčkih, ne pretiravajte tam kjer ob vaših izjavah drugi zavijajo z očmi. 

RIBI 
Z veseljem si boste privoščili več druženja s prijatelji in družinskimi člani. Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj, ko bo nastopil pravi čas, ampak se boste podali v iskanje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.