Magazin > Horoskop in Numerologija
3820 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 12. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Nova astrološka napoved!

OVEN
Splošno: 

V službi lahko pričakujete grajo, ki v celoti ne bo pripadala samo vam, a vi tega ne boste jasno povedali. Proti koncu delavnika boste ta nesporazum razčistiti, kljub temu pa boste čutili nezadovoljstvo, ker so najprej pomislili na vas. Ne obremenjujte se preveč, že večer bo bolj pozitiven.

Ljubezen
Danes še vedno ne boste pripravljeni na novo zvezo, še posebej pa ne na trajno in resno. Deležni boste mnogih zapeljivih pogledov, ki pa na vas ne bodo pustili nobenega vtisa. Vezani boste lahko okrepili svojo ljubezensko zvezo, a le če boste pripravljeni priznati tudi svoje napake.

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Ne prepuščajte dela drugim in sami poskrbite, da bo vse tako, kot ste obljubili. Sodelovanje s sodelavci pa bo vseeno izrednega pomena, izmenjujte si ideje. Vključite v delo tudi mlajše ljudi. Na splošno bo dan na poslovnem področju izredno uspešen. Zvečer boste malce utrujeni.

Ljubezen
Če ste samski, potem dan ne bo ravno po vašem okusu. Zaželeli si boste novih avantur in nečesa, kar bi po vaših žilah pognalo adrenalin. Na ljubezen pa še pomislili ne boste! Vezani pa si boste vzeli čas za pogovor s partnerjem. Poskusita rešiti težave, ki že dalj časa lebdijo nad zvezo. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Da bi se izognili večjim težavam, vzdržujte telo s čim več tekočine. Kakorkoli že, če bi malo bolj skrbeli za fizično počutje, ne bi bilo čisto nič narobe. Pazite tudi, da ne pretiravate s prehrano. Če imate kakšen kilogram odveč, se znebite odvečne teže. Vse je odvisno samo od vas, potrudite se.

Ljubezen
Vezani boste danes skušali nekim zadevam priti do dna in dojeti bistvo težav. Želeli boste odkriti neko skrivnost. Samski pripadniki tega znamenja pa lahko nocoj pričakujete novo ljubezensko romanco ali strastno in vzburljivo vezo. Določena oseba se enostavno ne bo mogla upreti vašemu šarmu in osvajanju.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Včasih je tudi kakšen prepir koristen, da povemo, kaj si mislimo in kaj želimo. Morda boste prav danes večkrat postavljeni pred to dejstvo. Na finančnem področju pa lahko pričakujete pomoč neke tretje osebe. Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa celo denarno pomoč. Bodite v prihodnje bolj preudarni.

Ljubezen
Dan vezanim ne bo prinesel ravno idealnega razumevanja s partnerjem. Med vama bo veliko napetosti. Za samske pa bo bolj ugodno. Če se boste odpravili z družbo ven, si boste za jutri priborili romantičen zmenek z neznancem. Pazite le, da se ne boste zapletli z nekom, ki bi vaše zaupanje lahko izkoristil.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Pazite, da dneva ne boste preživeli v lažnih pričakovanjih. Lahko da se jih boste zavedli prepozno. Na službenem področju se boste znašli pred pomembno odločitvijo. Upoštevajte tudi pretekle negativne in pozitivne izkušnje. Morda pa bi morali preprosto začeti znova. Razmislite!

Ljubezen
Vezani boste uživali v relativno dobrem in mirnem dnevu, obetate si lahko tudi nekaj dobrih novic. Samskim dan morda res ne bo tako naklonjen kot vezanim, a boste za večino stvari, ki vam bodo šle narobe, krivi sami. Izogibajte se posesivnosti in nadzirajte ljubosumne izbruhe.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno: 

Zelo boste občutljivi in hitro se boste razjezili zaradi stvari, ki vas običajno ne spravijo iz tira. Poskusite se kontrolirati, drugače se boste zagotovo zapletli v kakšen konflikt. Dan pa bo kljub vsemu ugoden za reševanje družinskih težav. Še posebej se boste trudili, da bi rešili nedavni spor z neko moško osebo.

Ljubezen
Samski boste imeli danes veliko možnosti za romantična srečanja. Spogledovali se boste z mislijo, da bi obnovili staro ljubezen, a morate vedeti, da bi bile tudi tokrat stvari bolj na kratek rok. Vezani pa se boste nocoj znašli v nadvse zanimivi družbi. Ta bo zelo pestra, a se bo zato na partnerskem področju lahko marsikaj zapletlo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

Današnji dan zagotovo ne bo potekal v znamenju površnosti, saj boste v vsaki stvari želeli najti globlji smisel. Boste pa tudi zelo skrivnostni in nepredvidljivi, kar bo druge malce zmedlo, saj ste po navadi odkriti in direktni. Na koncu dneva pa lahko koga tudi povabite na sprehod in mu zaupate kakšno novo idejo.

Ljubezen
Samskim dan ne bo najbolj naklonjen. Zvečer se boste sestali z osebo, ki vam je že dalj časa všeč, a boste kmalu žalostno spoznali, da ste zanjo bolj dolgočasna družba. Vezani pa boste danes brez težav obvladovali svoja čustva. Poslušajte nekoga, ki ima več življenjskih izkušenj in vam lahko da dobre nasvete.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Neke spremembe bodo bistveno spremenile vsakdanji tok življenja, kar pa vam bo prineslo tudi pozitivne notranje občutke. Vse bi radi imeli pod kontrolo in do izraza bo prišla vaša trmoglavost, a le pazite, da se ne boste prenaglili. Včasih je potrebno popustiti in tokrat boste na vrsti vi.

 Ljubezen
Samski bodite danes zelo pazljivi, da vas neobvezne posteljne aktivnosti ne bodo privedle do čustvene stiske. Morda pa do te osebe čutite več, kot ste si pripravljeni priznati. Tudi vezani se boste na ljubezenskem področju znašli v dilemi. Če ne boste točno vedeli, kako bi ravnali, potem za nasvet prosite partnerja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Bolj kot delovnim obveznostim se boste posvetili nekim pričakovanjem ali sanjam. Razmišljali boste tudi o novih poslovnih načrtih, ki pa bodo še za nekaj časa ostali neuresničene sanje. Zvečer nikar ne bodite žalostni zaradi tega. Kmalu bo prišlo bolj pozitivno obdobje, ki vam bo omogočilo razcvet.

Ljubezen
Samski boste na področju medsebojnih odnosov znašli pred izzivom. Vaše pobude v smeri izboljšanja bi utegnile prispevati k oblikovanju pravega ravnovesja. Poskusite se osredotočiti na trajnejše vidike življenja v dvoje. Vezani pa boste danes lahko s čistim srcem pristopili k nekomu, s katerim ste življenjsko povezani.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Nekoliko boste razočarani, saj boste dobili zahrbtni udarec od osebe, ki vam je bila zelo blizu. Čas se vam bo nekako ustavil, vi pa boste spet utrujeni in izčrpani od vseh problemov, ki jih nosite pod svojim oklepom. Vsaj vaše finančno stanje vas bo spravilo v dobro voljo. Pojdi zapravljat in si privoščite kaj lepega.

Ljubezen
V ljubezni vezanih bo še naprej vladalo pozitivno razpoloženje. Vaš izbranec izpolnjuje vse vaše kriterije in popolnoma nobenega razloga nimate, da ne bi bili srečni. Samski pa se boste končno zadovoljili s svojo svobodo, saj tako lahko odločate sami o sebi in se vam ni treba nikomur prilagajati. Prijatelji vam bodo dovolj. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno: 

Danes vas bo vleklo k novim izzivom. Kot radovednega otroka vas bo zanimalo vse. Brez strahu in z veliko nedolžnega miru boste stopali v prihodnost. Uspešno boste prekinili tudi odnos z osebo, ki vam je jemala notranjo moč s svojim nadležnim vplivom. Dan bo ugoden za reševanje težav na vseh področjih vašega življenja.

Ljubezen
Vezani si privoščite nekaj časa zase, saj se zadnje čase gibljete po enih in istih vzorcih! Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na čustvenem področju spravila v slabo voljo. Samski pa boste zmedeni, saj vas bo presenetil nekdo, ki ga še dolgo niste pričakovali. Odprite oči in videli boste, da ni vse tako črno.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Težko se boste zbrali, še posebej če boste o nečem sanjarili. Ne delajte računa brez krčmarja. Zavladalo bo neko zatišje, brezdelje ali celo finančna suša. Izkoristite čas za počitek in mogoče se vam bo v tem času porodila celo kakšna zanimiva ideja. Kakorkoli že, na koncu boste vseeno veliko pridobili.

Ljubezen
Začetek dneva vam bo prinesel pozitivno naravnano razmišljanje, sanjali boste o neki novi ljubezenski zvezi. Samskim se danes obeta nekaj zanimivih in strastnih dogodkov. Vezani boste proti večeru občutili velik čustveni zanos. Uživali boste v lepoti ljubezni in se prepuščali iskrenim občutkom in čustvom.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.