Magazin > Horoskop in Numerologija
8868 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 12. maja 2023

astrologija Profimedia
Um se bo zaradi vpliva Zadnjega krajca osredotočal na komunikacijo ter hitre korake, ki lahko vsebujejo željo po tveganju.

Zaznali boste mentalno budnost, aktivno razmišljanje, prilagodljivost in radovednost. Ljubezenske vibracije bodo izredno naklonjene, s sabo bodo nosile posebno sporočilo. Ne zapletajte se na področju kariere v histerične dvoboje, saj že vnaprej veste, da bi lahko izgubili prednost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikakor ne morete uskladiti s tistimi, ki razmišljajo drugače, saj vas spremlja občutek, da vas želijo le zavesti. Z razlogom boste zahtevali jasne odgovore, ki vas bodo popeljali do realne slike.

BIK
Določeno delo se vam bo zdelo veliko težje kot na začetku, vendar bolj po zaslugi oseb, ki imajo nešteto pripomb. Previdni bodite v ljubezni, saj določenih nesporazumov ne morete preprečiti.

DVOJČKA
Z energijo Zadnjega krajca lahko pričakujete uspeh na osebnem področju. Okrepite svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam na tem področju naklonjene več kot odlične priložnosti.

RAK
Ljubezensko področje bo zahtevalo, da izpostavite svoje mnenje. Razmišljali boste o možnosti, ki vam je izredno privlačna, vendar zahteva veliko truda in nekaj več stroškov. 

LEV
Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo veliko bolj izvedljivo, če boste najprej prosili za nasvet. Odločili se boste tako, kot je treba, zato lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti.

DEVICA
Sprejmite čim prej okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v skupni, ki se ji žal ne morete umakniti. Dovolj bo časa, da opravite vse, kar ste si zastavili.

TEHTNICA
Tokrat ne boste delovali najbolj skromno, toda kljub temu nikar ne zapletajte vsega skupaj. Obeta se vam veliko ljubezenskih novosti, ki bodo razveselile še posebej pripadnike moškega spola.

ŠKORPIJON
Z energijo lune v vodnarju prihajajo na področju kariere in izobraževanja zagon, pogum in akcija. Moč energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da bo veliko dokončanega.

STRELEC
Zaradi zadeve, ki jo boste naključno od nekoga izvedeli, se boste počutili utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni zaščitite tisto, kar ste popolnoma prepričani, da vam največ pomeni. 

KOZOROG
Dobro voljo, ki jo boste trosili naokoli, bodo sodelavci sprejeli z negodovanjem. Kljub vsemu, kar se bo dogajajo v zvezi z drugimi, boste želeli ostati mirni in zbrani ter premišljeni.

VODNAR
Zaradi trmastih principov boste še nekaj časa v slabem odnosu z osebo, ki odloča o marsičem, kar vam ni všeč. Zavist bo kljub ugodni luni v vašem znamenju žal v ospredju.

RIBI
Energije bodo obarvane s ponosom in zadovoljstvom, zato ne boste več oklevali, saj čutite, da je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, in uživate v stvareh, ki vam bodo pisane na kožo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.